Προς το περιεχόμενο

Laptop για παιχνίδια

tiniakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Και εγω acer εχω(ferrari one 200 με 2ετη εγγυηση) και μεχρι τωρα ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Μπορει να παρει μια επεκταση εγγυησης, ξεφευγει λιγο βεβαια χρηματικως αλλα στην τιμη αυτη (ακομη και με την επεκταση) δεν θα βρει κατι ιδανικοτερο. Αν δεν κανω λαθος αν το αγορασει απο το Πλαισιο αναλαμβανει αυτο αν υπαρξει προβλημα στον φορητο.

Επειδή έχεις acer και δε σου χάλασε δε σημαίνει κάτι .Αυτό έλειπε να χαλάνε όλα .Δεν είναι το θέμα ότι θα σωθείς με την επέκταση .Το θέμα είναι η ταλαιπωρία και το σπάσιμο νεύρων , που όσοι δεν έχουν πάθει δεν ξέρουν . Ο καθένας θα έπρεπε να μαθαίνει από τα λάθη των άλλων ,όχι να περιμένει να την πάθει και αυτός.

Για να μην παρεξηγούμε ,η άποψη μου για τα acer είναι όπως ακριβώς την είπα και πιο πάνω "σκουπίδια" . Αυτή είναι ,από εκεί και πέρα εσύ δίνεις τα λεφτά εσύ κρίνεις .

Δημοσ.
Επειδή έχεις acer και δε σου χάλασε δε σημαίνει κάτι .Αυτό έλειπε να χαλάνε όλα .Δεν είναι το θέμα ότι θα σωθείς με την επέκταση .Το θέμα είναι η ταλαιπωρία και το σπάσιμο νεύρων , που όσοι δεν έχουν πάθει δεν ξέρουν . Ο καθένας θα έπρεπε να μαθαίνει από τα λάθη των άλλων ,όχι να περιμένει να την πάθει και αυτός.

Για να μην παρεξηγούμε ,η άποψη μου για τα acer είναι όπως ακριβώς την είπα και πιο πάνω "σκουπίδια" . Αυτή είναι ,από εκεί και πέρα εσύ δίνεις τα λεφτά εσύ κρίνεις .

Αποψη σου και την σεβομαι.....μην προσπαθεις ομως να την επιβαλεις και στους αλλους.

---------- Προσθήκη στις 20:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:26 ----------

17αρι θελει ο ανθρωπος.....

Δημοσ.

πολυ πιο κατω απο τα σκουπιδια. και αυτη η αποψη δεν επιβαλλεται. θεωρειται δεδομενη. απλα.

και γω ειχα αρκετα καλη γνωμη για τα acer και η πρωτες εντυπωσεις που ειχα ωντας κατοχος acer ηταν πολυ καλες και μερικα πραγματα τα θεωρουσα υπερβολες. μεχρι που περασε λιγο ο καιρος. και χρειαστηκα το service. και πηρα δευτερο acer (αντικαταστασης για το πρωτο) και καθε φορα που δουλευω με αυτο σκεφτομαι τι *)#@$ σκεφτομουν οταν ειπα πολλα λεφτα το mac το 13,3...

το συγκεκριμενο acer με την 5850 μαλλον θα κανει μονο για ψησταρια και για τιποτα αλλο, γιατι ετσι και αλλιως gaming σε λαπτοπ δεν ειναι ευκολο σπορ...

δες αυτο μια χαρα ειναι http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Sony-Vaio-VPC-F11M1E-H-VPCF11M1E-H.htm ή αυτο http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=57ED04E95696474185A2AB5DB20C0FD0&pa=2BCE357795392644B8583EF6B0304F36&ref=bestprice

σχεδον 17αρα και τα δυο και με αριστο βαρος για τις δυνατοτητες τους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...