Vasilis 07 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Σκέφτομαι σοβαρά να εγκαταστήσω το MacOSX Snow leopard 10.6.2.0 for VmWare (2010) στο PC μου για να γνωρίσω και αυτό το λειτουργικό. Είναι εφικτό να γίνει αυτό ή θα αντιμετωπίσω προβλήματα ? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Εχω διαβασει οτι υπαρχει καποια λιστα συμβατων επεξεργαστων και μητρικων ωστε να μπορεσεις να βαλεις mac. Ο επεξεργαστης νομιζω μπορει να ειναι μονο Intel. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Εχω διαβασει οτι υπαρχει καποια λιστα συμβατων επεξεργαστων και μητρικων ωστε να μπορεσεις να βαλεις mac. Ο επεξεργαστης νομιζω μπορει να ειναι μονο Intel. Στο PC της υπογραφής μου λέω να το εγκαταστήσω. Αλήθεια τί πλεονεκτήματα έχει το MacOS έναντι των Windows ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Αλήθεια τί πλεονεκτήματα έχει το MacOS έναντι των Windows ? Αυτο ειναι αιτια...εμφυλιου πολεμου μεταξυ χρηστων.Ο καθενας εχει την γνωμη του. Η κορη μου πηρε mac περυσι και λεει οτι ειναι πιο σταθερα και δεν τα αλλαζει....Αλλοι λενε mac-ρυα !!! Γενικα ομως αν παιζεις παιχνιδια τα windows εχω διαβασει οτι ειναι καλυτερα. Εγω επιμενω windows χωρις να εχω γνωμη για mac απο δικη μου εμπειρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Υπάρχει ειδικό θέμα για την εγκατάσταση MacOS X σε PC: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=250868 Καλό διάβασμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.