akpe Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 kai μπορω να το κυκλοφορω τι νυχτα οταν δεν εχει μπατσους η να το παιρνω στο χωριο . Φανάρια έχει ή σε τρώει να σε ξεκολλάνε από την άσφαλτο;
nick#18 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Φιλε ο TASARAS που ειναι και πολυ large να ουμ ετων 16 αν κρινω καλα απο το nickname δε μασαει απο αυτα... Αν υπαρχει κατι που μισω ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ειναι οι μαλακες με μηχανακια χωρις φωτα (φυσικα και κανενα mini moto δεν εχει ιχνος λαμπας πανω του.. αντε κανενα KTM να εχει τιποτα μπροστα για το εφε) και αυτοι που πανε και καθοντε στη νεκρη γωνια του καθρεφτη σταθερα...
margaritagr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Επιτελους πια ξεκολληστε το κεφαλι σας!!!!! Το θεμα ειναι αν θα το παιξετε μουρη ή αν θα σας πιασει ο "μπατσος", ή το οτι ειναι πιθανο να δειτε τα ραδικια αναποδα και να τη πλρωσει και καποιος που δε φταιει??!!
kage Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 σε πιστα-χωματα-βουνα παιρνεις οτι θελεις.αλλα αν εισαι μικρος τοσο πιο γρηγορα θα ερθει η καλη η σαβουρα... τωρα για τα μινι oτι ειχα γραψει.
Ntaxm Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Ρε μάγκες είμαι 14 και θέλω να πάρω ένα mini moto atv 49cc με φωτάκια μπρος πίσω πινακίδα και κράνος πρόκειται να γίνει καμία στραβή δηλαδή να με βάλουν μέσα για αυτό....επίσης χρειάζεται δίπλωμα??🤔🤔
isay Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 22 λεπτά πριν, Ntaxm είπε Ρε μάγκες είμαι 14 και θέλω να πάρω ένα mini moto atv 49cc με φωτάκια μπρος πίσω πινακίδα και κράνος πρόκειται να γίνει καμία στραβή δηλαδή να με βάλουν μέσα για αυτό....επίσης χρειάζεται δίπλωμα??🤔🤔 Αν το θες για το δρόμο, ναι θες διπλωμα (που εισαι μικρος για να βγάλεις), κλπ χαρτούρα. Αν σε πιάσουν, εσύ και ο πατέρας σου πάτε δικαστηριο. Αν το θες για offroad (πχ πίστα) δε χρειαζεσαι την ιδια χαρτούρα αλλα το οχημα θα πρεπει να μεταφέρεται (από και προς) με αλλο οχημα ή από αλλο οδηγό (αν γινει κανονικη ταξινομηση) 2
Ntaxm Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Επίσης ισχύει ότι για τα μοτοποδήλατα χρειάζεσαι δίπλωμα??🤔🤔
bigoulas Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Κανένα mini moto δεν χρειάζεται δίπλωμα, για τον απλούστατο λόγο, ότι κανένα mini moto δεν επιτρέπεται να κυκλοφορήσει σε δημόσιο δρόμο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα