georgio pb Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Για σε ολους....Τοσο καιρο αναρωτιεμαι αν τα mini moto (γνωστα ως κροσσακια) θελουν διπλωμα.Εχω ακουσει οτι απαγορευονται στον δρομο απο κατι παιδια αλλα ενας φιλος μ ειχε ενα και περνουσε μπροστα απο μπατσους μεσα στην πολη και δν του ελεγαν τιποτα...Αν μπορειτε και ξερεται βοηθηστε με και προσπαθηστε να μ πειτε αν απαγορευονται στο δρομο και στο αν θελουν διπλωμα.Ολες οι προτασεις δεκτες...Ευχαριστω πολυ.
aGka8l Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 δεν θέλουν ουτε δίπλωμα αλλα ούτε και αδεια κυκλοφορίας γιατί πολύ απλά τα κυκλοφορείς μονο σε πιστα!
georgio pb Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 ναι αλλα αν εχεις κροσσακι σε μεγεθος λιγο πιο κοντο απο το μηχανακι αλλα να ειναι κροσσακι τι γινεται ??μπορεισ να το κυκλωφορισεις στο δρομο η οχι?? 1
Timour21 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Μπορείς, εάν και εφόσον έχει 1. Πινακίδα κυκλοφορίας 2. Τα απαραίτητα ( για την κυκλοφορία σε δρόμο) φώτα (μπρος και πίσω) 3. Αδεια, ασφάλεια και δίπλωμα οδήγησης δικύκλου.
rafaslarisa Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 ρε παιδια εγω εχω ενα μινι μοτο 40 κιβικα και 8 ιππους και ειμαι 14 φοραω κρανος και κανενας δεν μου λεει τιποτα εγω δεν το εχω για μαγκια αλλα γιατι με το ideal το ποδηλατο μου φευγει ο κολος και πηρα αυτο αντι για μηχανακι 50cc για να πηγαινω προπονηση-φροντηστηριο-σχολειο-σπιτι δηλαδη ειμαι παρανομος;
rafaslarisa Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 γαμωτο και γιατι τοσο καιρο δεν μου λεει κανενας τιποτα; αλλα να μου πεις στην ελλαδα ζουμε
NickTG Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Υποθέτω δε σου λέει κανείς τίποτα γιατί δε θα είσαι προκλητικός.
rafaslarisa Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 δηλαδη αυτο εδω που πουλιεται ειναι παρανομο http://www.kkgroup.gr/?p=2&pcat=10&pid=44 ?? ---------- Προσθήκη στις 23:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:16 ---------- ελπιζω στο μελλον να μην εχω προβληματα
kage Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 ενα κλασικο 50αρη ειναι σε σμικρυνση... και οπως καταλαβαινεις δεν εχει ουτε φαναρια ουτε τιποτα... ρε μαγκες εχετε καταλαβει οτι δεν φαινεστε στο δρομο με αυτες τις μαλακιες?
Whiteyez Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 ρε παιδια εγω εχω ενα μινι μοτο 40 κιβικα και 8 ιππους και ειμαι 14 φοραω κρανος και κανενας δεν μου λεει τιποτα εγω δεν το εχω για μαγκια αλλα γιατι με το ideal το ποδηλατο μου φευγει ο κολος και πηρα αυτο αντι για μηχανακι 50cc για να πηγαινω προπονηση-φροντηστηριο-σχολειο-σπιτι δηλαδη ειμαι παρανομος; Οι γονείς σου δε σου λένε τπτ;
Haldol Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 ρε μαγκες εχετε καταλαβει οτι δεν φαινεστε στο δρομο με αυτες τις μαλακιες? +1000. Έχω κοντέψει να πέσω πάνω σε έναν τυπά με μια τέτοια αηδία. Το έβγαλε βράδυ κιόλας ενώ δεν έχει φώτα. Πήγαινε και μεσ' τη μέση του δρόμου. Τελευταία στιγμή τον είδα. Και μετά τα άκουσε για τα καλά εννοείται.
Mika Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Οι γονείς σου δε σου λένε τπτ; κι εμενα αυτη ειναι η απορια μου. τι γονεις υπαρχουν στον κοσμο ρε γμτ...
randy1989 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Οι γονείς σου δε σου λένε τπτ; Oι γονείς του του το πήραν λογικά.
tasaras997 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 ρε μαγκες εχω εχω ενα μινι μοτο δηλαδι μπορω ελευθερα να πηγαινω σε χωματα και να τρεχω χωρις να φοβαμε μπατσο? kai μπορω να το κυκλοφορω τι νυχτα οταν δεν εχει μπατσους η να το παιρνω στο χωριο .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα