Προς το περιεχόμενο

HOL και Ηρακλειο Κρητης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια, σκεφτομαι να μεταπηδηξω απο την 4νετ στη hol. Ειδα οτι με την hol θα γλυτωνω 25ε το διμηνο μιας και ειμαι φοιτητης, και πιστευω οτι απλα δεν γινεται να ειναι σε χειροτερη μοιρα απο την 4νετ σε θεμα ταχυτητων, οποτε φανταζομαι δεν εχω να χασω και τιποτα...

Γνωριζει-εχει βαλει κανεις να μας πει τι παιζει γενικα με την hol στο Ηρακλειο?

Ευχαριστω :-)

Δημοσ.
Εγω με HOL παντως εδω και καμποσους μηνες δεν εχω κανενα προβλημα!

Σε ευχαριστω φιλε για την απαντηση

Σοβαρα δεν εχεις κανενα προβλημα? :-D

γιατι εχω με 4νετ εχω μπουχτησει απο την τιγμη που την εβαλα δηλαδη απο περυσι... :-(

σε ποια περιοχη μενεις?

απο ταχυτητες πως πας? κανενα βιντεακι youtube το βλεπεις η περιμενεις κανενα τεταρτο? :lol:

Δημοσ.

Περιοχη Μεσαμπελιες και παιζω με 10Mbps (9,5 συνηθως) και utube κανονικοτατα!

Με 4net που ημουν για ενα μηνα δεν ειχα ουτε τηλεφωνο ουτε internet (εκει ηταν που αναγκαστηκα να παω HOL).

Ωστοσο παιχνιδια online δεν παιζω οποτε δεν ξερω πως πανε εκει τα πραγματα.

Δημοσ.

yeap

Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.

Δημοσ.

εχεις βαλει 24αρα και πιανεις 10 και εισαι και ευχαριστημενος?

εγω κλειδωνω γυρω στα 17,5

αλλα βεβαιως βεβαιως μακαρι να μου κλειδωνε και μενα στα 10 και να ειχε την ταχυτητα μιας πραγματικης 10 mbps... :-(

οπως και να εχει και παλι μια διαφορα 25ε το διμηνο πιστευω αξιζει εστω και με 10mbps αρκει οπως ειπα παραπανω να ειναι και πραγματικη ταχυτητα... :-)

Δημοσ.
εχεις βαλει 24αρα και πιανεις 10 και εισαι και ευχαριστημενος?

εγω κλειδωνω γυρω στα 17,5

αλλα βεβαιως βεβαιως μακαρι να μου κλειδωνε και μενα στα 10 και να ειχε την ταχυτητα μιας πραγματικης 10 mbps... :-(

οπως και να εχει και παλι μια διαφορα 25ε το διμηνο πιστευω αξιζει εστω και με 10mbps αρκει οπως ειπα παραπανω να ειναι και πραγματικη ταχυτητα... :-)

Αν συνυπολογισεις οτι με forthnet πριν, δεν ειχα ουτε τηλεφωνο ουτε internet (κυριολεκτικα!!!) και επρεπε να υπομενω και την ελλειψη ευγενειας τους, τοτε οχι απλα ευχαριστημενος, αλλα πεταω!

Δημοσ.
Αν συνυπολογισεις οτι με forthnet πριν, δεν ειχα ουτε τηλεφωνο ουτε internet (κυριολεκτικα!!!) και επρεπε να υπομενω και την ελλειψη ευγενειας τους, τοτε οχι απλα ευχαριστημενος, αλλα πεταω!

σωστο και αυτο... :lol:

Δημοσ.

Η ταχυτητα εξαρταται απ την αποσταση σου απ τον κομβο κι εχω την εντυπωση οτι και στην Κνωσσο απο κομβο του οτε παιρνεις οποτε δε θα εχεις διαφορα στη ταχυτητα απ την τωρινη σου.Το θεμα ειναι οσα σου κλειδωνει να στα πιανει σταθερα και χωρις ping.

Εμενα τελευταιο καιρο παρ ολο που κλειδωνει σταθερα στα 14 το ping σε ωρες αιχμης ανεβαινει λιγακι και πεφτει κι η αποδοση της γραμμης ασχετα με το που ειναι κλειδωμενη.

Νομιζω κομβο Αριαδνης πρεπει να παιρνω επειδη μενω στο κεντρο.

Δημοσ.

ναι απο την Κνωσσο παιρνω

εμενα που λες μου κλειδωνει σταθερα στα 17-17,5 αλλα σε ωρες αιχμης το ping εκτοξευεται στα ουρανια (πραγματικα πιστευω καπου κοντα στον παραδεισο, αν υπαρχει :P), οσο για το τρισκαταρατο youtube περιμενω καμποση ωρα :mad:

δεν θελω μεγαλυτερη ταχυτητα, συμβιβαζομαι και με αρκετα μικροτερη αρκει σε ωρες αιχμης να μην εχω το προβλημα που εχω με την 4νετ

Δημοσ.

Ε, αρα εισαι πιο κοντα απο μενα στον κομβο! :P

Τυχερακια! (για την ταχυτητα,ε! :P)

Αληθεια που ειναι ο κομβος στην Κνωσσου?

Δημοσ.

δεν ηξερα που ειναι και απο λιγο που εψαξα ειδα οτι δεν ειναι ουτε 100μ απο το σπιτι μου :-D:-D

απο οτι καταλαβα ειναι εκει που τελειωνει η μικρη Kνωσσος :-D

Πεμπτη απογευματακι παω να κανω τα χαρτια μου :-D

πολλα χαμογελακια εβαλα ρε γμτ... :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...