scout13 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Eχω ένα scanner xerox 4800 δανεικό να κάνω τη δουλειά μου κατέβασα drivers από την εταιρία και λογικά χρειάζομαι ένα software για να σκανάρω.παρακαλώ βοήθεια και ευχαριστώ για το χρόνος σας
demosdem Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Εαν δεν υπάρχει το πρόγραμμα που συνήθως συνοδεύει τα σκάννερ τότε τα προγράμματα επεξεργασίας εικόνας μπορούν μέσω Twain driver να κάνουν σάρωση.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 εαν οι οδηγοι εγκατασταθηκαν σωστα μπορεις με οιοδηποτε προγραμμα επεξεργασιας εικονας (ακομη και των windows ) να σκαναρεις Επιλεγεις εισαγωγη απο σαρωτη η καμερα και voila.....
accipio Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Εγώ χρησιμοποιώ τα δωρεάν IrfanView και XnView για σαρώσεις. Κάνουν και για (μικρών απαιτήσεων) επεξεργασία των σαρωμένων εικόνων.
scout13 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Ευχαριστώ πολύ μάγκες όλα κομπλέ. demonsdem έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με το τσίπουρο!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.