k_dinos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 http://www.e-shop.gr/crazysundays.phtml Ξεχωριζει το joypad στα 11 ευρω. Αναλογικο και με δονηση, και αν νευριασεις δεν λυπασαι να το σπασεις! Επισης bluetooth ακουστικο στα 9 ευρω..
Luciddream Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 δεν ξέρω πόσο κοστίζει το πολυμηχάνημα τώρα αλλα επειδή το έχω είμαι πολύ ευχαριστημένος για ελαφριά προς μέτρια χρήση.. το είχα πάρει πριν πολύ καιρό 120 ευρώ απο πλαίσιο.. πάει σχεδόν ένας χρόνος νομιζω...
paylidis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Το πολυμηχάνημα και το bluetooth θα ξεχώριζα... κατα τ'αλλα για αλλη μια εβδομάδα "τσόφτες" όπως θα έλεγαν και οι φιλοι μου οι Κυπρεοι... (τα μισα πλέον είναι τίτλοι παιχνιδίων...προφανώς παρα-σκονισμένο stoxk)
drdedus Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 το χειριστήριο Air Command μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και ως ποντίκι κανονικά ? γιατί σκεφτόμουνα να πάρω ένα χειριστήριο wii και με software να το κάνω ποντίκι
runner1 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 ΜΟΝΟ το joypad αξίζει! Το πολυμηχάνημα το αγόρασα 82€ αρχές Νοέμβρη 2009 από το Πλαίσιο,είμαι ευχαριστημένος ΑΠΟΛΥΤΑ!Όμως ΔΕΝ είναι και καμιά τρελή προσφορά!
georgiou.cr Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Λέει τίποτα το FUJITSU LIFEBOOK A1130 για τα λεφτά του (500) ? Καμία καλή προσφορά για laptop παίζει πουθενα αλλού??
user27 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Εμενα παντως με αγγιξε η σειρα Tomb Raider και την τσιμπησα για να θυμηθω τα παλια!
zealavor Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Για το Bluetooth έχει κανείς άποψη? Πέρα του ότι είναι αρκετά φτηνό...αν είναι τελείως μούφα να πάρουμε ένα με 20 ευρώ...
k_dinos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Για το Bluetooth έχει κανείς άποψη? Πέρα του ότι είναι αρκετά φτηνό...αν είναι τελείως μούφα να πάρουμε ένα με 20 ευρώ... Ποσο μουφα μπορει να ειναι... Ειναι bluetooth ν2.0 οποτε μπορεις να το συνδεσεις και με το PC ή το λαπτοπ αν εχειs Bluetooth εκει. Και νομιζω μπορεις να ακους και μουσικη απο το κινητο. (οχι radio) Το μονο που με χαλαει ειναι η τοποθετηση στο αυτι, προσωπικα προτιμω σετετοιο στυλ για να μη μου φυγει
jimkrok Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Έχει δοκιμάσει κανείς το χειριστήριο Air Command???? Η τιμή είναι λίιιιιιγο τσιμπημένη αλλά εάν παίζει σε FPS όπως COD κλπ λογικά θα είναι φοβερή εμπειρία....
zealavor Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Ποσο μουφα μπορει να ειναι...Ειναι bluetooth ν2.0 οποτε μπορεις να το συνδεσεις και με το PC ή το λαπτοπ αν εχειs Bluetooth εκει. Και νομιζω μπορεις να ακους και μουσικη απο το κινητο. (οχι radio) Το μονο που με χαλαει ειναι η τοποθετηση στο αυτι, προσωπικα προτιμω σετετοιο στυλ για να μη μου φυγει Το πήρα τελικά. Χωρίς να είχα ποτέ bluetooth μια χαρά μου φαίνεται... Το δοκίμασα σε εμβέλεια και σταμάτησα να ακούω στα 50μ με 2 τοίχους να παρεμβάλονται. Ποιότητα καλούτσικη...αν σας βολεύει το μέσα στο αυτί, είναι μια χαρά για 9 ευρώ.
orfeas11 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Το χειριστήριο των 11 € το τσίμπησα... αρκετά καλό και "στιβαρό" για τα λεφτά του... δύσκολα θα σπάσει αν νευριάσεις!
aghahowa Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 και σημερα αρκετα καλες προσφορες. δεν ξεκλειδωνετε αυτο για να μην ανοιγουμε καινουργιο καθε φορα;
katcos Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 και σημερα αρκετα καλες προσφορες. δεν ξεκλειδωνετε αυτο για να μην ανοιγουμε καινουργιο καθε φορα; ''Κάθε νέα προσφορά θα πρέπει να δημιουργείται σε νέο θέμα.'' http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=303710 Της τρέχουσας εβδομάδας εδώ:http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=373455
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.