nikos21aek Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Ήταν το burn after reading και οι κατσίκες. 2008.2009.Ήταν και intolerable cruelty του 2003.Ε δεν και λίγες.. Εδιτ:Οι κατσίκες τελικά δεν είναι δικές τους ε; Μου κόλλησε τώρα.
Sellers Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 το oh brother ηταν χαζοταινια? ok Έπος μια φορά δεν το λες. Ας πούμε ότι ανάμεσα απο το Burn after reading και την υπέρτατη βλακεία το Intolerable Cruelty αυτό είναι καλό.
Toufas Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 ε ακριβως, δεν το λες μπουρδα ομως... τεσπα ξεφυγαμε
Super Moderators Snoob Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Εντωμεταξύ, συνειδητοποίησα ότι ο Boal έγραψε το απείρως ανώτερο In the Valley of Elah. Μάλλον κατάλαβε ο άνθρωπος ότι με σημαίες κρεμασμένες ανάποδα δε θα κερδίσει τίποτε και το γύρισε στον καλό φαντάρο που συνειδητοποιεί πως αγαπάει τη δουλειά του πάνω από όλα και γυρνάει στο μέτωπο. Τσουπ το άγαλμα. Χμμ.
Francisco Goya Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Τι ήταν κι αυτό το "Burn After Reading" ... ;
stelpas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Πολύ θα ήθελα να ακούσω έναν από αυτούς που ψήφισαν ώστε να πάρει το Όσκαρ αυτή η ταινία, να εξηγούσε το....γιατί. Ήταν ένα φιλμ επιπέδου 6,3 Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
million_voices Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 γιατι ολοι αυτοι οι διαγωνισμοι και βραβεια ειναι politics και δημοσιες σχεσεις κυριως
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Και άλλωστε, όπως έχουμε ξαναπεί, δεν της έδωσαν και κανένα σοβαρό βραβείο. Όσκαρ πήρε. Σιγά τα ωά. Όπως και να 'χει, εμφανέστατη προπαγάνδα.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 E φυσικά propaganda να δείξουν ότι ο US army έκανε καλο εκεί και παπαριές. Άντε δώσαν και το dvd δώρο σου νεοσύλλεκτους να γουστάρουν...και για άλλη μια φορα ο τρελαμένος us soldier αψηφεί τους κανόνες και σώζει τους πάντες...τουλάχιστον η ταινία βλεπόταν.
PCharon Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Μέχρι σήμερα το πρωί είχα δει τον τίτλο μόνο, όχι την ταινία, διότι εκ προοιμίου θεωρούσα πως πρόκειται απλά για μια αμερικανιά (του στυλ τί τραβήξαμε εμείς στο Ιράκ κτλ). Κατά σύμπτωση με το θέμα τούτο (?!) χτες βράδυ μιλούσα με φίλο στο MSN και μου πρότεινε να την δω, λόγω όσκαρ δηλαδή. Την είδα σήμερα το πρωί που βαριόμουνα. Συνεχίζω να πιστεύω πως πρόκειται απλά για μια αμερικανιά (του στυλ τί τραβήξαμε εμείς στο Ιράκ κτλ). Από όλη την ταινία οι μόνες σκηνές που μου άρεσαν ήταν - κάπου στη μέση της ταινίας, εκεί που τους την πέφτουν με τις σναϊπεριές - όταν ανακαλύπτουν πως το παιδάκι ζούσε (να πούμε πως έγινε και κάτι τάχα μου) κατά τα άλλα μου ήταν βαρετή και αδιάφορη. Εκείνο που θέλω να σημειώσω είναι πως κατά τη διάρκεια της ταινίας το μόνο που θεώρησα ιδιαίτερο ήταν... η μουσική/ο ήχος και τελικά όπως βλέπω αυτή τη στιγμή το ένστικτό μου δε λάθεψε μιας και δύο από τα οσκάρια αφορούν Best Achievement in Sound και Best Achievement in Sound Editing. Επίσης και το Best Motion Picture of the Year το καταλαβαίνω. Τα υπόλοιπα οσκάρια δεν τα πήρα είδηση, αλλά τέλος πάντων. Αυτά.
john2gr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Κι εμένα οι κατσίκες δεν μου άρεσαν καθόλου. Δεν τις είχα δει τόσο καιρό τις κατσίκες και προχθές έκατσε φάση να τις δούμε με την παρέα μου. Και μόνο γι' αυτή την σκηνή αξίζει η ταινία ρε :lol:
klainmaingr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Τα σπάνε ρε οι κατσίκες. Αντίστοιχα το hurt locker μια χαρα ταινιούλα είναι. Αν καταφέρει κανείς να βγάλει την προκατάληψη της αμερικανιάς απο πάνω δλδ και την δει σαν μια απλή modern warfare ταινία, μια χαρα βλέπεται...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.