Προς το περιεχόμενο

The Hurt Locker

Blondeamon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ενα καραγκιοζιλικη και μισο ηταν οι "κατσικες" με τον κλουνει. Αλλη μια περιπτωση ταινιας ¨δηθεν¨ με καποιο βαθυ νοημα και εντελως ακυρη και αδιαφορη ιστορια για να το περασει.

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ειχα γραψει πριν λιγο καιρο οτι γνωστος ελληνας "κριτικος" θεωρει το "Hurt Locker" αμερικανικη προπαγανδα.Σημερα λοιπον ο Ζουμπουλακης του "Βηματος" (ναι αυτης της "αθωας" φυλλαδας) στην πληρη κριτικη του γραφει οτι η ταινια ειναι σαν να βγηκε με παραγγελια του Πενταγωνου!!!Αυτα ειναι.Σοβαρη κριτικη σοβαρης εφημεριδας..

Είμαι σίγουρος ότι αν αντί για Αμερικανούς είχαν τους Έλληνες (κι αντί για το Ιράκ ήταν τα Ίμια πχ), οι κριτικοί θα την έβγαζαν εκπληκτική ταινία :P. Δεν μπορώ να καταλάβω δε, γιατί είναι τόσο δύσκολο να προσπεράσουν την "αμερικάνικη προπαγάνδα" (και το Die Hard έχει, αλλά τι στο καλό, η νέα μόδα είναι την σημερινή εποχή να παραπονιούνται όλοι; :P) μερικοί και να χαρούν την ίδια την ταινία!

Δημοσ.
ενα καραγκιοζιλικη και μισο ηταν οι "κατσικες" με τον κλουνει. Αλλη μια περιπτωση ταινιας ¨δηθεν¨ με καποιο βαθυ νοημα και εντελως ακυρη και αδιαφορη ιστορια για να το περασει.

μαμησε τα,μας εχουν φλομωσει στην μλκα,πλεον εχω μαθει το delete με κλειστα ματια και μαλιστα στο μισαωρο max

Δημοσ.

Οποιαδηποτε αλλη χρονια απλα θα την προσπερναγαμε.Τωρα το συζηταμε και λιγο λογω των οσκαρ που πηρε.Ενταξει για το "καλυτερης ταινιας" ας πουμε οτι το πηρε η λιγοτερο μετρια.Αλλα και directing η Kathryn Bigelow ?ελεος...

Δημοσ.

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Men_Who_Stare_at_Goats

ειναι αληθηνη ιστορια btw

αν και το http://worldofwonder.net/productions/crazy_rulers_of_the_world/ ηταν πιο καλο.

Επισκέπτης
Δημοσ.
Ειχα γραψει πριν λιγο καιρο οτι γνωστος ελληνας "κριτικος" θεωρει το "Hurt Locker" αμερικανικη προπαγανδα.Σημερα λοιπον ο Ζουμπουλακης του "Βηματος" (ναι αυτης της "αθωας" φυλλαδας) στην πληρη κριτικη του γραφει οτι η ταινια ειναι σαν να βγηκε με παραγγελια του Πενταγωνου!!!Αυτα ειναι.Σοβαρη κριτικη σοβαρης εφημεριδας..

Το ότι είναι αλήθεια, είναι άσχετο, ε; Μα δεν ντρέπονται να γράφουν την αλήθεια μερικοί άνθρωποι. Α-πα-πα...

• Super Moderators
Δημοσ.

Όταν λέμε αληθινή ιστορία, εννοούμε σαν την "αληθινή ιστορία" του Perfect Storm;

Ασχέτως των παραπάνω, για μένα την ταινία τη σκότωσε πέρα από την προβλέψιμη πλοκή της, το τέλος της. Γούστα είναι αυτά. Σε άλλους αρέσουν οι κατσίκες. Ή τα πρόβατα. :Ρ

Δημοσ.
Όταν λέμε αληθινή ιστορία, εννοούμε σαν την "αληθινή ιστορία" του Perfect Storm;

Ασχέτως των παραπάνω, για μένα την ταινία τη σκότωσε πέρα από την προβλέψιμη πλοκή της, το τέλος της. Γούστα είναι αυτά. Σε άλλους αρέσουν οι κατσίκες. Ή τα πρόβατα. :Ρ

Ναι είναι βασισμένη σε ενα πρόγραμμα των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ κατα τη διάρκεια του ψυχρου πολεμου,το εμαθε καποιος,εγραψε βιβλιο και βγηκε και ταινια,ειλικρινά δεν κατάλαβα τον λόγο ποτέ,το βιβλιο ετσι κι αλλιως ηταν μαπα..

Δημοσ.
Ουπς... δίκιο έχεις :confused: (τώρα το κοίταξα στο imdb). Γιατί εγώ τόσο καιρό είχα την εντύπωση ότι ήταν των Κοέν; Για την ακρίβεια, αυτός ήταν και ο μόνος λόγος για τον οποίο την είδα (αν το 'ξερα δεν θα είχα είχα ασχοληθεί καν) :o

Έχουν γυρίσει κάτι τέτοιου στύλ χαζοταινίες οι Κοέν με τον Κλούνει τώρα τελευταία γιαυτό.

Δημοσ.

3 εργα εχουν κανει μαζι, και το προηγουμενο πριν το burn after reading ηταν το 2003 και πριν απο αυτο ηταν το oh brother where art thou.

http://www.imdb.com/search/title?roles=nm0000123%2Cnm0001053&sort=year%2Cdesc

απλα να προσεχουμε τι λεμε, ενα απλο google search την αλλη φορα πριν ποσταρουμε.

Δημοσ.

Γιατί το τώρα τελευταία όταν το λες εννοείς μόνο τα δύο τελευταία χρόνια ξέρω εγώ;3 χρόνια;Πόσα πιάνει;Γιατί εγώ το χρησιμοποιώ αντί να πω σε αρκετές από τις τελευταίες τους ταινίες.Και όσο να ναι όσες ταινίες είναι μέσα στα '00 ε δεν τις λες και παλιές.

To 2003 δεν πιάνει;

Από τις 8 τελευταίες τους ταινίες οι 3 είναι χαζοταινίες με τον Κλούνει,τώρα τελευταία.Δεν βγάζουν και ταινία κάθε 3 μήνες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...