Προς το περιεχόμενο

The Hurt Locker

Blondeamon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά αυτή η αηδία πήρε Όσκαρ καλύτερης ταινίας και άλλα 5?

Ρηχή, βλακώδης, ατάλαντοι ηθοποιοί και ένας loser πρωταγωνιστής που παρακαλούσα να τιναχτεί στον αέρα να τελειώνουμε..

Την είδατε?

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν την εχω δει αλλα ενα φιλαρακι μου ειπε οτι οταν ακουσε οτι πηρε οσκαρ τραβουσε τα μαλλια του .. και ξεφωνιζε μια ωρα 'ΕΛΕΟΣ'...

Δημοσ.

Δεν θα την έλεγα κακή, αλλά σίγουρα αρκετά υπερτιμημένη. Ειδικά το οσκαρ σκηνοθεσίας ήταν υπερβολή, σε καμία περίπτωση δεν ήταν κάτι που δεν έχουμε ξαναδει σκηνοθετικά. Μάλλον έπαιξε ρόλο η ευαισθησία των αμερικανών στο θέμα του πολέμου, και ήταν και εντελώς "αθώα" αφού δεν έκανε κανένα πολιτικό σχόλιο. Σίγουρη επιτυχία :-)

• Members
Δημοσ.

Κι εγώ την είδα χθες από περιέργεια και δεν με ενθουσίασε. Εντάξει, συμπαθητική μεν αλλά λίγο αδιάφορη. Σήμερα κιόλας κοντεύω να την ξεχάσω.

Βέβαια τα όσκαρ ποτέ δεν τα είχα σε εκτίμηση (π.χ. και τον περσινό νικητή υπερεκτιμημένο τον βρήκα), οπότε δεν με σόκαρε και τόσο το αποτέλεσμα. Άλλωστε από ότι καταλαβαίνω δεν υπήρχε και σοβαρός ανταγωνισμός (αν και δεν έχω δει ακόμα πολλές φετινές ταινίες).

Επισκέπτης
Δημοσ.
Για να έχει πάρει Όσκαρ δεν νομίζω να είναι χάλια η ταινία

Ε, βέβαια. Τι να νομίζεις; Είναι σίγουρο ότι θα είναι χάλια. :-)

ΥΓ. Υπερβάλλω.

Δημοσ.

Μ' αρέσει που βάλανε και περισσότερες υποψήφιες ταινίες φέτος. Ανέκδοτο τα όσκαρ καλύτερης ταινίας/σκηνοθεσίας

Δημοσ.

Αν είσαι brain-washed-patriot Αμερικανός που στο Βιετμάμ δεν έχασες, απλά έφερες ισοπαλία, μια χαρά να δικαιούται τα Όσκαρ. Όχι 6 αλλά 10.

Δημοσ.

παιδιά πιστεύω πως έπαιξε ρόλο μόνο η έννοια γυναίκα που μάχεται 82 χρόνια για ισότητα (δεν το λέω ειρωνικά) ...

Κάναν την ίδια μλκ#$% με τον Scorsese που έχει γυρίσει ότι μπορείς να φανταστείς, του "χρώσταγαν" το Oscar, και τέλος του το δώσανε για μια βλακεία.

Έτσι και με την Bigelow.. επειδή τόσα χρόνια δεν δίνουν Oscar σε όποιον δεν έχει @@, είπαν φέτος να κάνουν το βήμα παρόλο που η ταινία είναι τουλάχιστον μέτρια...

Δημοσ.

I liked it. Αδιαφορώ για το τι παίχτηκε με τα oscars αλλά επιτέλους είδαμε ρεαλιστικά ωστικά κύματα και sniper rifles (όχι τα τραγικά που σε χρόνο dt ο ελεύθερος σκοπευτής έχει φάει το κεφάλι του εχθρού). Ωραία εικόνα, σκηνικά, εφέ (χωρίς να κάνουν overuse), διαφορετικοί χαρακτήρες. Μια χαρά ταινία και όπως είπα, i liked it a lot :-)

PS: Και είναι τραγικό να διαβάζω στην αρχή των περισσότερων threads ότι είναι μούφες οι 99% ταινίες (εκτός κι αν πάντα αυτοί που post-άρουν λένε γνώμες από CAM-TS). Τα ίδια έλεγαν και για το District9 αρκετοί BTW, μην ξεχνιόμαστε :P

Δημοσ.
I liked it. Αδιαφορώ για το τι παίχτηκε με τα oscars αλλά επιτέλους είδαμε ρεαλιστικά ωστικά κύματα και sniper rifles (όχι τα τραγικά που σε χρόνο dt ο ελεύθερος σκοπευτής έχει φάει το κεφάλι του εχθρού). Ωραία εικόνα, σκηνικά, εφέ (χωρίς να κάνουν overuse), διαφορετικοί χαρακτήρες. Μια χαρά ταινία και όπως είπα, i liked it a lot :-)

PS: Και είναι τραγικό να διαβάζω στην αρχή των περισσότερων threads ότι είναι μούφες οι 99% ταινίες (εκτός κι αν πάντα αυτοί που post-άρουν λένε γνώμες από CAM-TS). Τα ίδια έλεγαν και για το District9 αρκετοί BTW, μην ξεχνιόμαστε :P

οκ καλή ήταν αλλά συμφωνείς πως δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο; να μου πεις φέτος γενικά μάπα το καρπούζι

Δημοσ.

Εντάξει, τη βλέπεις από την αρχή μέχρι το τέλος. Δεν έχει κάποια κορύφωση και γενικά τη βρήκα λίγο αδιάφορη.

Όσκαρ καλύτερης ταινίας; :?

Δημοσ.
Εντάξει, τη βλέπεις από την αρχή μέχρι το τέλος. Δεν έχει κάποια κορύφωση και γενικά τη βρήκα λίγο αδιάφορη.

Όσκαρ καλύτερης ταινίας; :?

εμένα προσωπικά μου άρεσαν πιο πολύ τόσο το up in the air, όσο και οι basterds. επίσης δεν πρόλαβα να δω το precious και το an education

Δημοσ.

Θα συμφωνησω. Και μενα μου αρεσε. Δεν με νοιαζει καθολου τι εγινε στα oscars και αν καποια αλλη ταινια αξιζε το 'καλυτερης ταινιας', αλλα δεν με χαλασε καθολου το Hurt Locker :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...