xjps Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Καλησπέρα σε όλους. Εχω ένα MacBook Pro, το οποίο το χρησιμοποιώ και στο γραφείο μου. Το γραφείο έχει ασύρματο δίκτυο και inet. Το Mac "βλέπει" τα πάντα χωρίς πρόβλημα εκτός από την δυνατότητα εκτύπωσης..! Συνδέομαι στον server (MS 2003+SQL 2005), βλέπω το PC μου βάζω user name+password, έχω κάνει εγκατάσταση το εκτυπωτή με Mac drivers, στέλνω την εκτύπωση και...τίποτα. Το μήνυμα που παίρνω είναι: "On hold (authedication required). Κάποια βοήθεια κανείς...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Καλησπέρα σε όλους.Εχω ένα MacBook Pro, το οποίο το χρησιμοποιώ και στο γραφείο μου. Το γραφείο έχει ασύρματο δίκτυο και inet. Το Mac "βλέπει" τα πάντα χωρίς πρόβλημα εκτός από την δυνατότητα εκτύπωσης..! Συνδέομαι στον server (MS 2003+SQL 2005), βλέπω το PC μου βάζω user name+password, έχω κάνει εγκατάσταση το εκτυπωτή με Mac drivers, στέλνω την εκτύπωση και...τίποτα. Το μήνυμα που παίρνω είναι: "On hold (authedication required). Κάποια βοήθεια κανείς...? Ο εκτυπωτής φαίνεται στο macbook pro στο system preferences, print&fax? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xjps Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Ο εκτυπωτής φαίνεται στο macbook pro στο system preferences, print&fax? Φυσικά και φαίνεται, αλλιώς δεν θα το συζήταγα.. Μάλλον, το πρόβλημα, πρέπει να εντοπίζεται εκεί που λέει "authorized required" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.