Προς το περιεχόμενο

Ζητούνται άτομα με γνώσεις C++, VHDL, Compilers

dop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως είπε και ο ποιητής:

"Γέμισε ο τόπος από μέντορες"

_________________Μαύρη Μαγιονέζα

...και ιδιοφυΐες να προσθέσω εγώ, ο ταπεινός και τιποτένιος

Δημοσ.

Γιάννη

πρόσεξα κάτι στα λεγόμενα σου.

Μήπως το group σου ψάχνει...

Αρχικά φάνηκε να είναι κάποιο προσωπικό σου project, το οποίο θα μπορούσε να εξελιχθεί σε μία συμ-μετοχική δουλειά (πρόσεξε την παύλα) αλλά από τη στιγμή που αποφάσισες να ανοιχτείς (και σου ανέφερα ότι δεν έπρεπε να ανοιχτείς) άρχισαν να διαφαίνονται απρόσμενες λεπτομέρειες.

EDIT: ΟΚ Γιάννη, η απάντησή σου με κάλυψε πλήρως.

-kavi

Δημοσ.

Είναι απόλυτα προσωπικό και δεν το έχω συζητήσει με κανέναν στο γκρουπ μου - ακριβώς για να αποφύγω κάτι τέτοιο. Και επιπλέον το project στο οποίο δουλεύω δεν έχει καμία σχέση ερευνητικά με αυτό που συζητάμε εδώ.

Δε θα χρησιμοποιηθούν resources του πανεπιστημίου για ευνόητους λόγους και θα είναι κάτι για που γίνεται στον ελεύθερο χρόνο. Το μόνον κοινό είναι πως η τεχνογνωσία που έχω αποκτήσει μέσω της έρευνας βοηθάει πολύ.

Δημοσ.

Εγώ το θέμα το βεπω σχετικά απλά. Δεν υπάρχει αρχηγός απλά μια ομάδα και ένας συντονιστής. Τώρα για management δεν τίθεται θέμα. Δεν θα έχετε να παραδώσετε και κάτι άυριο στον πελάτη ή να απολογηθείτε.Για την πάρτυ σας το κανετε. Αν μπορείτε να συννενοηθείτε μεταξύ σας μπορείτε να κάνετε καταμερισμό έργου χρόνου έυκολα χωρίς αρχηγίες κτλ. Όλα αυτά τα αστεία φυσικά που προαναφέρθηκαν μάλλον επιβεβαιώνουν την άποψη μου - κατ εμε - το να υπογραφτεί κάνα τυπικό χαρτί γιατί ποτέ δεν ξέρεις ........ειδικά αν η ιδέα είναι πολύ καλή.

---------- Προσθήκη στις 19:41 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:36 ----------

Πάντως το δύσκολο σήμερα είναι μια καλή ιδέα. Τα υπόλοιπα τα βρίσκεις. Οπότε αυτός που έχει την ιδέα κατα την γνώμη μου θα πρέπει να έχει ιδιαίτερη θέση στην ομάδα. Αλλα αυτό είναι θέμα της ομάδας και της προσωπικότητας του καθενός.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...