noname Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2003 Μετά από μια ημιτελής εγκατάσταση του Norton SystemWorks τα Windows ... τα έφτυσαν. Μάλλον το cd που μου έδωσαν είχε πρόβλημα και δεν μπορούσε να ολοκληρώσει την εγκατάσταση. Αλλά τώρα ούτε απεγκαθίσταται αλλά ούτε και επανεγκαθίσταται... Δεν ανοίγει το System Restore, το Search από οποιοδήποτε παράθυρο (ακόμα και στον ΙΕ), πρόβλημα με Java στο Internet (δεν ανοίγει το Hotmail, μόνο από Outlook), στο Outlook δεν εμφανίζεται η πρώτη σελίδα ενώ λειτουργεί κανονικά... Μόνο αυτά. Έχει κανείς καμιά πρόταση/λύση ή πάω για Format;
Cristina Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2003 Επαναφορά συστήματος; Εμένα με έχει σώσει αρκετές φορές... Όποτε πάω να κάνω κάτι που δεν ξέρω τι αποτέλεσμα θα έχει, δημιουργώ πρώτα ένα σημείο αναφοράς για καλό και για κακό...
noname Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2003 Ανέφερα παραπάνω ότι δεν λειτουργεί ούτε το System Restore (Επαναφορά Συστήματος) ... Έψαξα και για ιούς, trojans , τίποτα. Όύτε το W-Media-Player παίζει... Αρχίζει να έχει πλάκα!!!
Cristina Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2003 oops! Δεν το πρόσεξα... Ασυγχώρητη! Κάτσε να το εμβαθύνουμε το θέμα...
alitsa Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2003 Αλήθεια πότε πρέπει να κάνει κανείς Format? Εγώ έχω τον υπολογιστή μου 2 χρόνια... Όλα φαίνονται οκ μόνο που έχει αρχίσει να γίνεται αργό στο δεξί κλικ του ποντικιού. Αυτό μπορεί να είναι σημάδι ότι χρειάζεται format?
noname Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2003 Έχει να κάνει με τη φιλοσοφία του κάθε χρήστη. ʼλλοι κάνουν προγραμματισμένα format κάθε 2 μήνες (ας πούμε-χαρά στο κουράγιο τους!) ʼλλοι μέχρι τελικής πτώσης... Εγώ είμαι στον 1 χρόνο με ΧΡ και δεν είχα ποτέ πρόβλημα - μέχρι τώρα - . Προσωπικά κάνω Format μόνο για εγκατάσταση καινούριας έκδοσης λειτουργικού (βλέπε WinXP) ή μόνο όταν το λειτουργικό είναι σε άθλια κατάσταση (βλέπε εμένα!)... Πάντως για σένα δεν νομίζω ότι χρειάζεσαι format.
GrMikeD Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2003 alitsa: Sou argei to deksi click??????? amesws format! Egw kanw kathe mina sxedon kai pada diatirw se kali katastasi to pc mou! noname: kai esena mono to format tha se swsei!
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2003 noname said: Έχει να κάνει με τη φιλοσοφία του κάθε χρήστη. ʼλλοι κάνουν προγραμματισμένα format κάθε 2 μήνες (ας πούμε-χαρά στο κουράγιο τους!) ʼλλοι μέχρι τελικής πτώσης... Εγώ είμαι στον 1 χρόνο με ΧΡ και δεν είχα ποτέ πρόβλημα - μέχρι τώρα - . Προσωπικά κάνω Format μόνο για εγκατάσταση καινούριας έκδοσης λειτουργικού (βλέπε WinXP) ή μόνο όταν το λειτουργικό είναι σε άθλια κατάσταση (βλέπε εμένα!)... Πάντως για σένα δεν νομίζω ότι χρειάζεσαι format. Ενα format την ημερα ..το γιατρο τον κανει περα!!!! Χρυσος κανονας!!!
pyro Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2003 ela more, edw ka0e 3h bdomada me ta 98 kaname kai apo ena format, ekei 0a kolhsoume? kai poso xrono na sou parei? emena mou peire 20lepta gia na balw ta panta (mono pou o [πιπέρι] jexasa na kanw copy ta favorites! :/)
GrMikeD Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2003 Γιάννης_(Platano) : xaxa, akrivws! "Kane format na breis tin ugeia sou!"
noname Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2003 Ρε παιδιά ξέρει κανείς να βοηθήσει ή δεν έχετε τι άλλο να κάνετε από το να σχολιάζετε την άγνοια των άλλων; (Μάλλον το δεύτερο) Εγώ απλά ήμουν ευγενικός με την (τον?) alitsa. Δεν χρειαζόταν να κάνετε όλα αυτά τα σχόλια λες και όλοι είσαστε οι super χακεράδες... (No offence...)
pyro Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2003 ehh....ti sexei exei to hacking me to formating? ???
wert Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2003 Δοκίμασες να πατώντας F8 που θα βγάλει λίστα επιλογών μήπως μπορέσεις να κάνεις επαναφορά από εκεί; Ή μήπως άν μπείς σε safe mode μήπως καταφέρεις τίποτα. Κάνε μια δοκιμή αφού ήρθαν σε τέτοια κατάσταση δεν χάνεις και τίποτα το πολύ πολύ να κάνεις ποιό γρήγορα φορμάτ.... :grin: :D Να σας πώ την αλήθεια τα δικά μου μια χαρά πάνε αλλά κάθε μέρα όλο και σκέφτωμαι το φορμάτ. Παλιά κάναμε δύο το μήνα για να πηγαίνει καλά. Τώρα τούτα τα XP δεν λένε τα άτιμα να χαλάσουν με τίποτα. Και τι δεν τους έχω κάνει να τα χαλάσω με ήρεμο όμως τρόπο αλλά αυτά τίποτα δεν θέλουν να χαλάσουν. :grin:
GrMikeD Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2003 pyro: exei! Egw pou eimai super hackeras,kathe ligo kai ligaki dialaw to sustima mou me ta kolpa pou kanw kai xreiazomai format!
Jaco Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2003 Η αλήθεια φίλε noname είναι ότι έτσι όπως έχουνε κάνει τα windows αν κάτι στραβώσει είναι πολύ δύσκολο, αν όχι ακατόρθωτο να το διορθώσεις... Αν δεν έχεις την ευχέρεια να πειράξεις το registry σου και να σβήσεις τις καταχωρήσεις του Norton, τότε θα σου έλεγα να προχωρήσεις σε ένα back-up και μετά format... Συγγνώμη που στο λέω, αλλά οι πιθανότητες να το γλυτώσεις είναι λίγες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.