noname Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2003 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2003 Ενώ έχω κατεβάσει και τα δύο αρχεία (Ελληνικά - Αγγλικά) για τη δημιουργία 6 Boot Disks για WinXpPro όταν τα τρέχω δεν ... γίνεται τίποτα. (Αυτό το σετ των 6 δισκετών δεν είναι που χρησιμοποιείς για format και επανεγκατάσταση των XP;) Τα δύο αρχεία είναι τα : Win_Xp_El_Pro_Bf.exe Win_Xp_En_Pro_Bf.exe Μπορεί κανείς να βοηθήσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@_zerocool Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2003 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2003 Δεν το έχω κάνει ποτέ αλλά ξέρω ότι ο Γιαννής (Platano) ξέρει πια αρχεία είναι. Στείλε ένα pm... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
accipio Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2003 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2003 Δεν είναι απαραίτητο να κάνεις εγκατάσταση των XP από αυτές τις δισκέτες. Κάνε boot από δισκέτα εκκίνησης Win9x και πήγαινε στον κατάλογο i386 του cd των XP και γράψε winnt.exe για να κάνεις την εγκατάσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2003 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2003 @_zerocool said: Δεν το έχω κάνει ποτέ αλλά ξέρω ότι ο Γιαννής (Platano) ξέρει πια αρχεία είναι. Στείλε ένα pm... Εγω εχω κατεβασει τα δυο αυτα αρχεια απο το www.bootdisk.com :ooo: :ooo: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.