Προς το περιεχόμενο

προγραμμα "ασφαλης" αγκαταστασης εφαρμογων

MikeRockMetal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ακουσει οτι υπαρχει καποιο προγραμμα στο οποιο περνας το αρχειο που θες να κανεις εγκατασταση και αν ειναι ιος το καταλαβενεις γιατι οτι αρχεια "extra" δημιουργει γινονται μονο στο προγραμμα και οχι μεσα στα αρχεια του υπολογιστη...

δεν ξερω αν εδωσα να το καταλαβεται σωστα αλλα αν καποιος καταλαβε ας μου πει ποιο προγραμμα ειναι αυτο και που το βρισκω γιατι απο ιο αναγκαστικα να κανω φορματ σε 4 σκληρους δισκους και να χασω τουλαχιστον 2tb αρχειων... :fear:

Δημοσ.
εχω ακουσει οτι υπαρχει καποιο προγραμμα στο οποιο περνας το αρχειο που θες να κανεις εγκατασταση και αν ειναι ιος το καταλαβενεις γιατι οτι αρχεια "extra" δημιουργει γινονται μονο στο προγραμμα και οχι μεσα στα αρχεια του υπολογιστη...

δεν ξερω αν εδωσα να το καταλαβεται σωστα αλλα αν καποιος καταλαβε ας μου πει ποιο προγραμμα ειναι αυτο και που το βρισκω γιατι απο ιο αναγκαστικα να κανω φορματ σε 4 σκληρους δισκους και να χασω τουλαχιστον 2tb αρχειων... :fear:

Διάβασε πάλι την πρώτη παράγραφο που έγραψες και πες μας αν εσύ βγάζεις νόημα.

Φαντάζομαι αναφέρεσαι είτε στο Sandboxie, είτε στο virtualbox.

Δημοσ.

στο Sandboxie αναφερομαι...

ε ενταξει μωρε.. εχασα ποσα tb αρχειων για εναν ιο που το μεγεθος του δεν ηταν πανω απο 10κβ... λογικο να τα εχο χασει :o

anyway.. ευχαριστω για την βοηθεια!!!!!!!:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...