zoug100 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 γεια σας.θα ηθελα την βοηθεια σας.θελω να γραψω κατι στο word 2003.αλλα χωρις να ξερω τον λογο οπως θα δειτε δεξια η σελιδα δεν εχει περιθωρια και ξεκινω να γραφω απο πανω πανω.αν μπορειτε να μου πειτε πως να βαλω τις default ρυθμισεις.ευχαριστω.σας εχω και φωτογραφια φγια να καταλαβετε τι λεω.συγνωμη για τα ασχημα γραμματα αλλα τα εκανα για να σας κατατοπισω.δεν ξερω γιατι ξαφνικα δεν εχει στην καθετη μερια της σελιδας περιθωρια.αν μπορειτε βοηθηστε οτι και αν εχω πατησει δεν μου βγαζει περιθωριο στον καθετο χαρακα.ακομα και απεγκατασταση του office εκανα αλλα και μετα την νεα εγκατασταση τα ιδια.τισ το καλο επαθε?
isay Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Αρχείο -> διαμόρφωση σελίδας -> Καρτέλα περιθώρια Εκεί στα περιθώρια και πιο συγκεκριμένα στο Επάνω, βάζεις ότι τιμές θες.
Sir Pretender Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Φαντάζομαι ότι στα "περιθώρια" θα πρέπει να έχει και επιλογή "default/προεπιλεγμένο". Αν πάντως δεν έχει, τότε τα περιθώρια πάνω/κάτω είναι 2,54 εκ. και δεξιά/αριστερά 3,18 εκ.
Zazula Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Με την ευκαιρία, άλλαξε και τις μονάδες μέτρησης από ίντσες σε μετρικό (έχεις π.χ. πλάτος 8,27" αντί 21cm, κάτω η θέση τού κέρσορα είναι σε ίντσες κλπ). Αυτό γίνεται από Tools > Options > General tab > Measurement units > Centimeters ή Millimeters.
Members gsarig Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Members Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 γεια σας.θα ηθελα την βοηθεια σας.θελω να γραψω κατι στο word 2003.αλλα χωρις να ξερω τον λογο οπως θα δειτε δεξια η σελιδα δεν εχει περιθωρια και ξεκινω να γραφω απο πανω πανω.αν μπορειτε να μου πειτε πως να βαλω τις default ρυθμισεις.ευχαριστω.σας εχω και φωτογραφια φγια να καταλαβετε τι λεω.συγνωμη για τα ασχημα γραμματα αλλα τα εκανα για να σας κατατοπισω.δεν ξερω γιατι ξαφνικα δεν εχει στην καθετη μερια της σελιδας περιθωρια.αν μπορειτε βοηθηστε οτι και αν εχω πατησει δεν μου βγαζει περιθωριο στον καθετο χαρακα.ακομα και απεγκατασταση του office εκανα αλλα και μετα την νεα εγκατασταση τα ιδια.τισ το καλο επαθε? Το κάνει και στο Word 2007 αυτό αν καμιά φορά κάνεις κατά λάθος διπλό κλικ στο κενό ανάμεσα στη σελίδα και στο χάρακα (για να καταλάβεις, το δοκίμασα μόλις για να βεβαιωθώ). Εκεί το πρόβλημα (αν και δεν είναι ακριβώς πρόβλημα) λύνεται ως εξής: πηγαίνεις στο όριο της σελίδας και μεταφέρεις προσεκτικά τον κέρσορα στο μικρό κενό διάστημα που έχει απομείνει, μέχρι να εμφανιστεί το συμβολάκι που βλέπεις στην εικόνα που επισυνάπτω. Όταν αυτό εμφανιστεί, κάνεις διπλό κλικ και τα περιθώρια επανέρχονται. Αν θυμάμαι καλά, και στο 2003 λύνεται με παρόμοιο τρόπο - δεν το χρησιμοποιώ όμως πια για να το επαληθεύσω.
Zazula Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Η επιλογή γι' αυτό που λέει ο gsarig είναι στο Tools > Options > View tab > Print and Web Layout Options > κουτάκι White space between pages (Print view only): αν δεν είναι τσεκαρισμένο, τσεκάρισέ το.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.