Προς το περιεχόμενο

Lenovo R61i win 7 + ram upgrade DDR2 ?

stelioss_1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για σας το laptop είναι το R61i , T5250 , core 2 duo 1.5 ghz , 2gb ram

τώρα έχω xp sp2 χ86 και σκέφτομαι να βάλω τα win 7 είμαι ενδιάμεσα σε X86 or x64

νομίζω οτι υποστηρίζει 64bit o t5250 θέλω να που πείτε την άποψη σας στο τη να βάλω, αν θα έχω καλύτερες επίδοσης από τα xp ...

τώρα στο θέμα της ram σκεφτικά να αγοράσω ram (για να βαλο χ64 )

αξίζει να αγοράσω 1Χ2gb ? θα είναι value of money

pc2-5300 ddr2 sdram so-dimm 667 mhz 200pins

στο site της lenovo την έχει 67euro αλλά σίγουρα θα κάνει .. υπάρχει περίπτωση να αγοράσω κάποια άλλη μάρκα και να μην την αναγνωρίζει ?

το μοντέλο που δύνη για την 2gb η lenovo είναι 40Y7735 2gb και το μοντέλο που έχω εγώ τώρα είναι το 40Y8403 1gbX2

Ξέρετε κανένα site που θα βρω φτηνές ram ?

βρήκα αυτές στο ebay, μπορείτε τις να κοιτάξετε να μου πείτε την γνώμη σας ?

>http://cgi.ebay.co.uk/Kingston-2GB-DDR2-667MHz-PC5300-SODIMM-Laptop-Memory-2_W0QQitemZ220568068311QQcmdZViewItemQQptZUK_Computing_Laptop_Memory_RAM_ET?hash=item335ae1a0d7

>http://cgi.ebay.co.uk/2GB-SODIMM-DDR2-667Mhz-PC5300-2GB-Laptop-RAM-200-Pin_W0QQitemZ310200156737QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item48395ec241

>http://cgi.ebay.co.uk/Micron-Laptop-Ram-2GB-DDR2-PC5300-SO-DIMM-T667SB2G-M_W0QQitemZ270542371998QQcmdZViewItemQQptZUK_Computing_Laptop_Memory_RAM_ET?hash=item3efd94fc9e

αυτά συγνώμη αν σας κούρασα! ελπίζω να μου απαντήσετε λίγο γρήγορα πριν πωληθούν i kingston ! είναι 2χ2gb τώρα για το πόσο πρέπει να εμπιστευτώ τον πωλητή δεν ξέρω .. δεν ξανά αγόρασα από ebay

ευχαριστώ εκ το προτέρων. δεχτές όλες οι γνώμες .. αν κάποιος όμως έχει το ίδιο laptop και του έβαλε ram αν το πει οr κάποιος ειδικός..! :)

post-90537-129063073745_thumb.jpg

Δημοσ.
παιδιά κανείς δεν ξέρει ?

φιλε μου, αν εχεις τωρα 2*1 γιγα, απλα αγορασε ενα ντιμακι 2 γιγα να εχεις συνολο 3.

ειτε 3 ειτε 4 διαφορα δεν θα δεις.

βαλε για μενα τα 32μπιτα καθως ουτε εκει θα δεις διαφορα.προφανως δεν χρησιμοποιεις 64μπιτες εφαρμογες οπου εκει βλεπεις διαφορες.

τελος, αν θες να δεις διαφορα σε επιδοσεις αγορασε εναν ssd δισκο, αλλα υπολογιζεις τουλαχιστον 10ο ευρω για εναν 40ρη.

τελος μην μπλεκεις με ebay,πηγαινε σε ενα πλαισιο-eshop και παρε μια μνημουλα να τελειωνεις

Δημοσ.

φίλε ευχαριστώ πάρα πολύ νομίζω θα ακολουθήσω την γνώμη σου .. αν και προς το παρών θεωρώ είναι ακριβοί οι ssd αλλα την ram θα την πάρω ..

Δημοσ.

θα συμφωνησω με τον συνονοματο απο πανω :-D

βαλε αλλο 1 giga και εισαι κομπλε

επισης θα σε συμβουλευα να μην βαλεις τα 7, για μενα δεν υπαρχει ακομη καποιος ιδιαιτερος λογος να αποχαιρετησεις τα xp, εκτος αν τα χρειαζεσαι για καποιο λογο

καλυτερες επιδοσεις σιγουρα δεν θα δεις με τα 7 οποτε... ;)

Δημοσ.

εγω με τα 7 στο λαπτοπ εχω παρατηρησει 2 σημαντικες αλλαγες

μικροτερη θερμοκρασια-θορυβος και μεγαλυτερη αυτονομια, κι αυτο γιατι δεν διαβαζει συνεχεια ο σκληρος,οπως γινοταν με τα βιστα.

για χρ δεν εχω εμπειρια στο εν λογω λαπτοπ

Δημοσ.
εγω με τα 7 στο λαπτοπ εχω παρατηρησει 2 σημαντικες αλλαγες

μικροτερη θερμοκρασια-θορυβος και μεγαλυτερη αυτονομια, κι αυτο γιατι δεν διαβαζει συνεχεια ο σκληρος,οπως γινοταν με τα βιστα.

για χρ δεν εχω εμπειρια στο εν λογω λαπτοπ

αρκετά χρόνια χρήστης xp ..τα vista basic ήταν εγκατεστημένα πάνω σε αυτό τον υπολογιστή που περιγράφω πάνω και νόμιζα οτι σερνόταν ( οκ ξεκινούσα και πολλά προγράμματά τησ ibm, εγκατεστημένα )

με τα xp βρήκα την ησυχία μου, και ειπα να δοκιμάσω και τα 7 που μιλάνε όλοι για αυτά!

Δημοσ.

Εγώ εγκατέστησα σε ένα R 61( το προηγούμενο μοντέλο ) τα xp και πετάει , με τα vista

σερνόταν !! :X

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...