Προς το περιεχόμενο

Νέα προσφορά WIND F2G

NickTG

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

WIND ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ / Για τον ιδιώτη / Καρτοκινητή / Τέρμα στις κάρτες ανανέωσης για όλο το 2010

ΤΕΡΜΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ!

Τώρα μόνο με το WIND F2G μπορείς να μιλάς και να γράφεις όσο θέλεις προς F2G, να σερφάρεις όσο θέλεις από το κινητό σου, χωρίς να πληρώσεις μία! Χωρίς να χρειάζεται να κάνεις ούτε μία ανανέωση!

Από σήμερα και για όλο το 2010, μπορείτε να μιλάτε και να γράφετε εντελώς δωρεάν και απεριόριστα προς F2G, αλλά και να σερφάρετε εντελώς δωρεάν και απεριόριστα από το κινητό σας σε όλα τα αγαπημένα σας sites χωρίς καμία απολύτως προϋπόθεση.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι μία δωρεάν κλήση στο 1245 ή η αποστολή ενός δωρεάν κενού SMS στο 1245 μέχρι τις 30/4/10.

Με την εγγραφή στη μοναδική προσφορά του WIND F2G θα αποκτήσετε αυτόματα 3.000 λεπτά ομιλίας και 3.000 SMS προς F2G και ακόμα 3 GB mobile internet που ισχύουν έως 30/4/10. Και μην ξεχνάτε! Κάθε μήνα από το Μάιο και για όλο το 2010 το F2G θα σας χαρίζει αυτόματα χωρίς να χρειαστεί να ανανεώσετε ακόμα 1.500 λεπτά ομιλίας και 1.500 SMS προς F2G και 1,5 GB mobile internet που θα έχετε διαθέσιμα για όλο το μήνα.

Η ενημέρωση για το υπόλοιπο του διαθέσιμου χρόνου ομιλίας, και SMS προς F2G από την προσφορά πραγματοποιείται με δωρεάν κλήση στο 1245 η με αποστολή δωρεάν SMS με την εντολή ΥΠ στο 1245.

Η κατανάλωση του δωρεάν χρόνου ομιλίας γίνεται ανά δευτερόλεπτο.

...............................................................................................................

Πιστεύω είναι αρκετά καλή προσφορά.

Ειδικά το 1.5GB internet κάθε μήνα.

• Moderators
Δημοσ.

Και μονο για το ιντερνετ αν μη τι αλλο συμφερει! Αναφερομαι σε μενα βασικα που δεν εχω καμια επαφη που να θελω να μιλαω και να εχει F2G. Χμμμ μηπως να καταργησω το internet του vodafone unlimited?

Δημοσ.

αμα σου φτανει το 1,5 γιγα!!! ΕΝΝΟΕΙΤΕ! Αρκει να πιανεις και 3g στην περιοχη σου με wind αλλιως χαιρε pstn...

Αρκει να μην τα αλλάξει στην πορεία η wind όπως εκανε με τα συμβόλαια....

Ηδη το ενεργοποίησα , εχω 49 ώρες, 58 λεπτά και 23 δευτερα...χαχαχαχαχααααααααααα

• Moderators
Δημοσ.
αμα σου φτανει το 1,5 γιγα!!! ΕΝΝΟΕΙΤΕ! Αρκει να πιανεις και 3g στην περιοχη σου με wind αλλιως χαιρε pstn...

Αρκει να μην τα αλλάξει στην πορεία η wind όπως εκανε με τα συμβόλαια....

Ηδη το ενεργοποίησα , εχω 49 ώρες, 58 λεπτά και 23 δευτερα...χαχαχαχαχααααααααααα

Για την χρηση που κανω με τον Opera Mini 1,5 γιγα φτανει για 5 μηνες και λιγο λεω LOL. Γμτο βιαστηκα να ενεργοποιησω το unlimited και δεν νομιζω να μου το αλλαξουν πριν περασει διμηνο που ετσι κι αλλιως ληγει η συνδεση μου. Παντως Δευτερα παω να παρω μια sim να εχω καβατζα just in case. Ευχαριστουμε για την πληροφορια Topic Starter :-D

Δημοσ.

αν μπορούσαμε να το εκμεταλευτούμε και με tethering θα ήταν ακόμη καλύτερα,η μήπως γίνεται?γιατί τελευταία φορά που δοκίμασα πέρσυ με nokia n82 και με macbook δεν τα κατάφερα..ξέρει κανείς τίποτα?

Δημοσ.

Sorry γιατί θα τρελαθώ !

Εάν πάω στο περίπτερο και παρω μια κάρτα τις Wind και ενεργοποιήσω

την υπηρεσία , θα μπορώ να έχω στο κινητό μου δωρεάν ίντερνετ (1,5GB)

κάθε μήνα ?

Δημοσ.

ΠΡΟΣΟΧΗ : Σύμφωνα με ενημέρωση που είχα από τον κ. Νικολαΐδη του 1260 της wind, λόγο της αλλαγής το ορων στην τηλεοπτική καμπάνια, η προσφορά, όπως λέει και το διαφημιστικό, ισχύει για ενεργοποιήσεις έως 23/3/2010. και όχι μέχρι 30/04/2010 όπως ήταν αρχικά.

πηγή: xariseto.gr

Δημοσ.

Εγώ σήμερα πήρα 2 κάρτες (έτσι να υπαρχουν). Στο Site τους λέει μέχρι 30/4/2010 ενεργοποίηση, όπως και στο SmS που σου στέλνουν κατα την ενεργοποίηση της υπηρεσίας.

Για να το ενεργοποίησεις πρέπει πρώτα να κανείς 1 κλήση σε οποιονδήποτε αριθμό και να το σηκώσει , μετά στέλνεις ένα κενο SMS στο 1245 και μετα κάλεσε στο 1342 να το μετατρεψεις σε F2G stage 4 ! Και μετά τηλέφωνο πάλι στο 1245.

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.
Εγώ σήμερα πήρα 2 κάρτες (έτσι να υπαρχουν). Στο Site τους λέει μέχρι 30/4/2010 ενεργοποίηση, όπως και στο SmS που σου στέλνουν κατα την ενεργοποίηση της υπηρεσίας.

Για να το ενεργοποίησεις πρέπει πρώτα να κανείς 1 κλήση σε οποιονδήποτε αριθμό και να το σηκώσει , μετά στέλνεις ένα κενο SMS στο 1245 και μετα κάλεσε στο 1342 να το μετατρεψεις σε F2G stage 4 ! Και μετά τηλέφωνο πάλι στο 1245.

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Και να το σηκώσει δεν είναι απαραίτητο. Το έκανα εχθές χωρίς να το σηκώσει. Μετα πήρα τηλέφωνο στο 1342 και το μετέτρεψα σε F2G stage 4. Στη συνέχεια 1245 επιλογή 1 και τελείωσα. Ξανα 1245 για επιβεβαίωση του υπολοίπου και στη συνέχεια μια ανανέωση με 5 ευρω για να μην λήξει(λήγει σε 1 μήνα αν δεν ανανεώσεις). Στη συνέχεια ρυθμίσεις του iphone: gint.b-online.gr και ενεργοποίηση 3G. Σερφάρεις χωρίς να πληρώνεις φράγκο για όλο το 2010. Καλημέρα::-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...