Προς το περιεχόμενο

επιδαπεδια ηχεια και τοποθετηση

Runner25

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα ζευγαρι ηχειων επιδαπεδιων warfedale και το πατωμα στο οποιο ακουμπανε ειναι ξυλινο.Τωρα μαζι με τα ηχεια μου δωσανε καποιες βιδωτες κονοιδεις βασεις μεταλικες στο αιχμηρο σημειο των οποιων παταει το ηχειο και υπερυψωνεται και δεν εχει αμεση επαφη με το πατωμα. Η απορια μου ειναι να βαλω τελικα τις βασεις με τη σκεψη οτι το πατωμα ειναι ξυλινο και συντονιζει με τον ηχο και τρεμει ουτως ωστε να μην εχει αμεση επαφη με το πατωμα.καθε απαντηση δεκτη απλα θα ηθελα να μου απαντησετε ξεροντας γιατι μιλαμε

ευχαριστω

Δημοσ.
  Runner25 είπε:
εχω ενα ζευγαρι ηχειων επιδαπεδιων warfedale και το πατωμα στο οποιο ακουμπανε ειναι ξυλινο.Τωρα μαζι με τα ηχεια μου δωσανε καποιες βιδωτες κονοιδεις βασεις μεταλικες στο αιχμηρο σημειο των οποιων παταει το ηχειο και υπερυψωνεται και δεν εχει αμεση επαφη με το πατωμα. Η απορια μου ειναι να βαλω τελικα τις βασεις με τη σκεψη οτι το πατωμα ειναι ξυλινο και συντονιζει με τον ηχο και τρεμει ουτως ωστε να μην εχει αμεση επαφη με το πατωμα.καθε απαντηση δεκτη απλα θα ηθελα να μου απαντησετε ξεροντας γιατι μιλαμε

ευχαριστω

Τα είχα αυτά τα ηχεία και είναι όντως πολύ αιχμηρές οι άκρες. Τα επόμενα που πήρα (mission) έχουν βίδες που στη μία άκρη είναι επίσης πολύ αιχμηρές και γράφουν ότι είναι για χαλιά και μοκέτες, ενώ αν τις γυρίσεις ανάποδα είναι στρογγυλεμένες και γράφουν ότι είναι για τα υπόλοιπα πατώματα.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να βρείς 2 γρανιτένιες πλάκες (ή να αγοράσεις 2 ειδικές βάσεις από γρανίτη) ώστε να απομονώνει το συντονισμό του ηχείου από το πάτωμα, και να μη βάλεις καθόλου τις βίδες αυτές.

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ φιλε μου για την αμεση ανταποκριση θα ηθελα να σε ρωτησω τετοιες βασεις που προτεινεις η παραπλησιες μπορω να τις βρω σε καταστηματα με μουσικα ειδη οπως ο νακας πχ?

Δημοσ.

Έχω δει τέτοια αλλά δεν ξέρω που τα βρήκανε, πρέπει να ρωτήσεις σε μαγαζιά. Αλλά το πιο εύκολο είναι να ρωτήσεις κανένα μαρμαρά αν έχει γρανίτη στο χρώμα που σου ταιριάζει να σου έκοβε 2 κομμάτια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...