Προς το περιεχόμενο

overclocking σε ati 4850

john4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια,λοιπον τσιμπισα μια 4850 στα 59 ευρω για το δευτερο pc που την ειχε βγαλει προσφορα το πλαισιο και σκευτομαι να την ανεβασω...τωρα εινα στα 625ΜΗz gpu clock και 993 το memory clock...μεχρι ποσο προτεινεται να την παω..?

Δημοσ.

φιλε caution ευχαριστω...να την παω αμεσως εκει μιας και ειναι δοκιμασμενες η σιγα σιγα...?βασικα απο καρτα σε καρτα μπορει να διαφερουν ετσι..?

Δημοσ.

Υπαρχει ακομα η καρτα στα 59ε?γιατι δεν βλεπω καμια.εχω ηδη μια 4850 (βαζω το ati overdrive να κανει μονο του o/c και κοιταω μην φτανει πανω απο 100 βαθμους) και λεω να παρω αλλη μι ανα κανω crosfire.αξιζει?

Δημοσ.

ειχα κοιταξει και εγω στο σαιτ και δεν την ειχαν,μαλλον την ειχαν βγαλει ευκαιρια στο συγκεκριμενο καταστημα...στο ηρακλειο της κρητης!

εσυ gpu clock και memory clock ποσο τα εχεις παει..?

Δημοσ.

τωρα το γυρισα στις στοκ συχνοτητες,γιατι εβαλα passive ψυκτρα.δοκιμασε και εσυ το ati overdrive που κανει μονο του τη δουλεια

Δημοσ.

Για να μην ανοίξω αλλο θεμα υποβάλω σχετική ερώτηση :σήμερα φλασαρισα τη Gpu μου με ΑΤΙ WINFLASH αφου άλλαξα καποια πράγματα στο bios της καρτας με το RADEON BIOS EDITOR ετσι εχω max gpu clock 800 και max memory clock 1300.To θεμα ειναι οτι μαλλον χρειαζεται παραπανω volt .Πως δινουμαι παραπανω volt ?

Δημοσ.

φιλε caution ευχαριστω για την βοηθεια...θα τα διαβασω και θα αρχησω δουλεια μετα...!παντος το καρτακι ειναι φοβερο,με το που την ειδα 59ευρω την πηρα αμεσως χωρις δευτερη σκεψη!!

Δημοσ.

παει αυτη,την πουλησα την προηγουμενη βδομαδα...ετοιμαζομαι για καινουρια πρως το καλοκαιρακι...!!θα βολευτω με την 4850 που τα παει μια χαρα και στο δευτερο pc θα βαλω μια 8800 gts που μου εχει μεινει,μιας και ειναι χειροτερη απο την 4850!

---------- Προσθήκη στις 04:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 04:10 ----------

πρεπει να αλλαξω την υπογραφη...!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...