Προς το περιεχόμενο

πως να αλλαξω το μεγεθος σε διαφορα αρχεια video χωρις να χασω σε ποιοτητα..

hammerd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες καλησπερα..

Εχω το εξης θεματακι...

Εδω και χρονια κατεβαζω διαφορα βιντεακια απο emule/torrent/youtube και διαφορα αλλα που μου

στελνουν κατα καιρους και τα εχω μαζεψει ολα σε εναν μεγαλο δισκο..

Ομως καποια ειναι πολυ μεγαλα σε χωρο και δεν εχουν και τοσο καλη ποιοτητα εικονας λογω του οτι

ειναι φτιαγμενα με παλιους encoders..

Θελω λοιπον να μου προτεινει καποιος εναν Video Converter που να δεχεται στην εισοδο του οποιοδηποτε

ειδος video και να το εξαγει σε μια και μονο κοινη μορφη (π.χ. MP4) η οποια ομως να μειωνει το μεγεθος

του αρχειου χωρις ομως να αλλοιωνει την ποιοτητα !

Δεν θελω να ειναι κατι τρελλα παραμετροποιησιμο, το μονο που θελω ειναι να τα πεταξω ολα μεσα,

να του δωσω ενα path για να πεταξει εκει τα νεα αρχεια, να το αφησω να κανει το convert και τελος..

Δημοσ.

format factory ίσως;;;

Αν και οποιαδήποτε επεξεργασία και ξανά αποθήκευση υποστεί ένα ψηφιακό αρχείο επιβάλει και υποβάθμιση της ποιότητας.

Δημοσ.

αν θυμάμαι καλά και εγώ το έχω χρησιμοποιήσει στο παρελθόν και είναι ωραίο προγραμματάκι ... το θέμα είναι το εξής. απτην στιγμή που έχουν γίνει encode με "παλιους" encoders, έχει χαθεί μέρος της ποιότητας που δεν μπορείς να το ξαναβρείς.. απο εκεί και πέρα αν κάνεις και δεύτερο πέρασμα με "καινούριο" encoder λογικά θα χάσεις πάλι ποιότητα (ίσως και ελάχιστη) .. δυστυχώς αν σε ενδιαφέρει κάτι να το έχεις σε καλή ποιότητα, κατέβασε το στην καλύτερη δυνατή κατάσταση που θα το βρείς (π.χ dvd), και κάνε το encode με x264... είναι μακράν η καλύτερη και φθηνότερη επιλογή για video..

Δημοσ.

Όπως και να 'χει από τη στιγμή που θα κάνεις encoding είτε παλιούς encoders χρησιμοποιήσεις είτε καινούργιους απώλεια στην ποιότητα θα έχεις.

Δημοσ.

με ενδιαφερει κυριως να μειωσω τον χωρο που πιανουν στον δισκο...καποια ειναι ηδη χαμηλης ποιοτητας οποτε και να χασουν λιγο ακομα δεν νομιζω οτι εγινε και κατι..

ευχαριστω παντως παω να δοκιμασω και τα ξαναλεμε.. !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...