Προς το περιεχόμενο

Red Steel 2 .Wii


rebellion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

26/03/2010

 

1442295.jpg

 

Το Red Steel 2 είναι η πολυαναμενόμενη συνέχεια του Red Steel, του πρώτου τίτλου που είχε ανακοινωθεί και αναπτυχθεί αποκλειστικά για το Nintendo Wii όταν πρωτοκυκλοφόρησε η κονσόλα. Πρόκειται για ένα παιχνίδι δράσης πρώτου προσώπου όπου πρωταγωνιστείτε ως ένας μοναχικός μαχητής που πολεμά τόσο με το σπαθί όσο και με το όπλο του. Το παιχνίδι αποτελεί νέο ορόσημο στα παιχνίδια δράσης για Wii χάρη στις δυνατότητες που παρέχει το Wii Motion Plus, αυξάνοντας δραματικά την ακρίβεια του ελέγχου των κινήσεων σας. Το παιχνίδι έχει ιδιαίτερα απλό σύστημα ελέγχου - απλά πιάστε το Wii Remote στα χέρια σας και ζήστε τη δύναμη του ξίφους που σκορπάει τον τρόμο στα χέρια ενός κορυφαίου ξιφομάχου.

 

Ζήστε την ένταση της μάχης σώμα με σώμα καθώς προχωράτε στους κακόφημους δρόμους μιας επικίνδυνης πόλης στην μέση της ερήμου. Το Red Steel 2 σας προσφέρει την πιο έντονη εμπειρία ξιφομαχίας σώμα με σώμα που υπήρξε ποτέ σε κονσόλα!

 

Γίνετε ξιφομάχος

 

Είστε ένας μοναχικός πολεμιστής, ένας σκληρός άντρας γεμάτος μυστήριο και με πολύ ύφος. Στόχος σας είναι να νικήσετε τα αρρωστημένα σχέδια ενός Πολέμαρχου, ο οποίος έχει στήσει τη βάση του στο κέντρο μιας παράξενης πόλης. Αντιμετωπίστε διάφορους ολοένα και ισχυρότερους εχθρούς και κατατροπώστε τους σκληρούς bosses σε επικές και σφοδρές μονομαχίες. Ανακαλύψτε την αλήθεια για την παρουσία σας σ' αυτή την περίεργη μητρόπολη.

 

Ένα συναρπαστικό περιβάλλον αποκαλυπτικού νεο-γουέστερν

 

H περιπέτεια σας διαδραματίζεται σε μια high-tech μητρόπολη που βρίσκεται στη μέση της ερήμου, εκεί όπου η Ανατολή συναντά τη Δύση.

 

Σχεδιασμένο αποκλειστικά για το Wii Motion Plus

 

Χάρη στην αναγνώριση κίνησης «1 προς 1» που παρέχει το Wii Motion Plus, η κάθε κίνηση του σπαθιού σας αναπαράγεται με απόλυτη πιστότητα μέσα στο παιχνίδι. Συντρίψτε τους κακούς με όποιο τρόπο θέλετε! Επιπλέον, το Wii Motion Plus μετράει τη δύναμη της κίνησής σας. Όσο πιο δυνατά κινείτε το Wiimote, τόσο πιο δυνατά θα κινείται και το σπαθί σας εν ώρα δράσης! Αυτός ο πολύ εύκολος έλεγχος κάνει το παιχνίδι πραγματικά προσιτό. Ωστόσο, το ευρύ φάσμα των επιπέδων δυσκολίας, σας επιτρέπει να έχετε μια πολύ προκλητική εμπειρία αν το επιθυμείτε.

 

Σύστημα μονομαχιών σώμα με σώμα

 

Η προοπτική σε πρώτο πρόσωπο σας οδηγεί στην καρδιά της δράσης και το Wii Motion Plus σας επιτρέπει να νιώσετε με την πρώτη όπως ένας βετεράνος ξιφομάχος και σκληροτράχηλος πολεμιστής. Αντιμετωπίστε έως και έξι εχθρούς ταυτόχρονα και νιώστε ελεύθερος να χρησιμοποιήσετε το σπαθί ή το όπλο σας ανά πάσα στιγμή. Το Wii Motion Plus και ο αναβαθμισμένος έλεγχος του παιχνιδιού, σας επιτρέπουν να πετύχετε εντυπωσιακά και ποικίλα combos με το ξίφος και το όπλο σας, ενώ σας προσφέρονται πολλά και διάφορα εντυπωσιακά τελειωτικά χτυπήματα για να σκοτώσετε τους αντιπάλους σας. Αντικρούστε τις επιθέσεις των εχθρών και αποφύγετε τις σφαίρες τους με τη βοήθεια του σπαθιού σας!

 

[ame]

[/ame]

 

[ame]

[/ame]

 

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=zTSSCukifYc[/ame]

Δημοσ.

το πρωτο review ειναι γεγονος

 

To NGamer (Nl) τους εδωσε το πολυ καλο 8,5/10

 

ngamer01_2010.jpg

 

 

Τα Συν

 

"The many sword fights are well developed and have flawless controls. The über-cool cyber western atmosphere impresses.''

 

Τα Πλην

 

The clumsy mission structure and sometimes to large environments slows the tempo of the game.

 

Presentation: 4.5 / 5

Sound: 4 / 5

Gameplay: 4 / 5

Long term: 3 / 5

 

Overall: 8,5

Δημοσ.

Το τερματισα ήδη μια φορά στο easy και το τωρα παίζω medium. Έχω πάθει την πλάκα μου.Απλά φοβερό παιχνίδι. Άντε ποτε θα βγεί το 3...

  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

το επαιξα και εγω και ειναι πολυ προσεγμενο.

 

πολυ καλα cell shaded γραφικα ατμοσφαρικη μουσικη και καλος χειρισμος(δεν ειναι ακριβως 1 προς 1 η κινηση του σπαθιου αλλα αναγνωριζει καθετες οριζοντιες και διαγωνιες κινησεις) που ειναι απολαυστικος.

 

ενα 8,5/10 το αξιζει.

Δημοσ.

το τελείωσα χθες ( σήμερα τα ξημερώματα ). Στο easy είναι σχετικά εύκολο, ελάχιστες μάχες με κούρασαν, οι hardcore gamers ας το ξεκινήσουν στο medium. Υπήρχαν στιγμές που βαρέθηκα το μονότονο περιβάλλον, στην αρχή είναι εντυπωσιακό δε λέω αλλά δεν αλλάζει και πολύ! Λογικά σε αριθμό τα extra που σου δίνει το παιχνίδι καινούρια όπλα και αναβαθμίζεις αν και το τελείωσα χωρίς να τα αγοράσω όλα!

 

Μου παρουσίασε μερικά slow down σε ορισμένες κινήσεις, ειδικά όταν έκανα το tiger σε ορισμένους εχθρούς αλλά δε μπορώ να κατηγορήσω το game γιατί έπαιζα με αντίγραφο ασφαλείας από σκληρό δίσκο. Υπάρχουν στιγμές που γίνεται πανικός στην οθόνη και ενώ προσπαθούσα να παίξω χαλαρός και άνετος στο κρεβάτι συνεχώς πεταγόμουν σε θέση μάχης!

 

Τέλος να πω ότι όλες τις κινήσεις τι μαθαίνεις εύκολα και προσαρμόζεσαι αμέσως στο motion plus. Φανταστείτε ότι στο Wii έχω παίξει μόνο το Zelda και το Red Steel 2! Λίγο πολύ αυτά... in one word you have to play the game!

 

ps: στην τελική μάχη διέλυσα το καρπό μου αλλά αυτό είναι το τίμημα...

Δημοσ.

τρελο παιχνίδι, παρα πολυ καλο αλλα σύντομο και στο medium .

απλα κόλλημα.

ας ελπίσουμε οτι σε κανα χρονο 8α βγει και το 3.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...