Προς το περιεχόμενο

Aγορα SSD

papajohnnnn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω παντως μεχρι τωρα σε ολα τα pc ποτε δεν ξεπερασα τα 60 gb οτι κι αν ειχα βαλει μεσα!!!

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

και ενα video με boot run and shootdown απο το pc μου με τον intel X-25V (με λιγο αθλια ευκρινεια αλλα δε μπορουσα να κανω κατι καλυτερο.αλλωστε φαινονται τα βασικα)

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=BADpvN9OnGU]http://www.youtube.com/watch?v=BADpvN9OnGU[/ame]

Δημοσ.

εγω δεν καταλαβαινω να καθυστερει. ας μας πει καποιος γνωστης του θεματος για το που χρησιμοποιηται το write στο λειτουργικο. απ οσο ξερω ο x25v εχει σειριακη εγγραφη 40-44 αλλα στα μικρα αρχεια που χρησιμοποιει το συστημα(4Κ) εχει πολυ καλη αποδοση

Δημοσ.

καλα αφου υποτιθεται οτι η αυξηση της ταχυτητας στο raid ειναι λογω παραλληλης εγγραφης και αναγνωσης μοιρασμενης σε δυο σκληρους. αρα το λογικο θα ηταν να τα βλεπει σαν 40 Gb. ισχυει το ιδιο υποθετω και στους μηχανικους σκληρους

Δημοσ.

εγω τοσο καιρο αλλα νομιζα.για να κανω raid επιλεγω υποθετω απο το BIOS. αρα υποθετω δε μπορω να εχω τον intel σε ahci και 2χ640wdblack σε raid0 για παιχνιδια και ταινιες. ολο σε raid μαλλον πρεπει να γυρισει

Δημοσ.

Δεν το επιλέγεις απ' το bios το raid. Το κάνεις πριν την εγκατάσταση των windows.

αρα υποθετω δε μπορω να εχω τον intel σε ahci και 2χ640wdblack σε raid0 για παιχνιδια και ταινιες. ολο σε raid μαλλον πρεπει να γυρισει

Αυτό δεν το 'πιασα. Εξήγησε το λίγο παραπάνω.

Δημοσ.

λοιπον: εχω τον 40αρη intel με win7 σε ahci απο bios. εχω τωρα και ενα wd black με 2 partition, που στο ενα εχω vista με πολλα προγραμματα πολλα απο τα οποια χρησιμοποιω και στα 7 και στο 2partition HD ταινιες και games. αν καμια φορα συμβει κατι μπορω με αλλαγη βασικου HDD να ξεκινησω τα vista. λοιπον αυτον τον black σκεφτομουνα για raid για να εχω καλυτερη ταχυτητα σε games και HD ταινιες, φυσικα απο τον intel με win 7.ελπιζω να εγινα κατανοητος

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...