Προς το περιεχόμενο

Facebook και ρυθμίσεις

pagratios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως γίνεται στον "Τοίχο μου" να μην εμφανίζονται κάποιο πράγμα τα οποία δεν θέλω, όπως ποιους κάνω φίλους και ποιες φωτογραφίες σχολιάζω και κατεπέκταση να μην ενημερώνει και τους φίλους μου.

Γίνεται αυτό?ΑΝ θυμάμαι καλά στην προηγούμενη έκδοση το είχα κάνει αλλά τώρα δεν το βρίσκω

• Moderators
Δημοσ.

Noμιζω εχει αλλαξει αυτο και τωρα υπαρχουν καποια πραγματα που δεν μπορεις να τα κρυψεις. Αν ομως τα διαγραφεις αμεσως απο τον τοιχο δεν τα βλεπουν οι αλλοι καθως διαγραφονται αυτοματα και απο το news feed τους.

Τωρα αν καποιος ειναι στημενος στο προφιλ σου και παταει διαρκως f5 θα τα πετυχει πριν τα σβησεις, αλλα μαλλον το να μην φαινονται τα παραπανω ειναι το λιγοτερο προβλημα :-)

Δημοσ.

Yeap, αυτό που λες το έψαχνα κι εγώ για καιρό (παλιότερα επέλεγες συγκεκριμένες κινήσεις να μην τις λαμβάνει υπ' όψιν του το σύστημα στην ανανέωση του wall σου και του news feed των φίλων σου) αλλά πλέον το έχουν βγάλει. Ο μόνος τρόπος είναι αυτός που πρότεινε ο φίλος από πάνω -δηλαδή χειροκίνητη διαγραφή, ένα προς ένα.

• Moderators
Δημοσ.

Και δεν μπορω να καταλαβω γιατι το εβγαλαν βασικα, για μενα ηταν τρομερα χρησιμο...

Η αλλη επιλογη τωρα που το θυμηθηκα ειναι να κανεις τον Τοιχο αορατο για καποια ατομα, αλλα αυτο φυσικα το καταλαβαινουν.

Δημοσ.

Όντως μέγα λάθος που το άφησαν εκτός καθώς πολύ κόσμος θέλει να κάνει κινήσεις χωρίς να τις μάθει ο κόσμος όλος

Δημοσ.

Εδώ έβγαλαν τα blocks... εκεί που είχαμε περιορίσει τις κακές γλώσσες και τις κατίνες ξαφνικά άντε πάλι από την αρχή...'

ας ελπίσουμε ότι θα τα διορθώσουν...

στείλτε τα κι εσείς μπας και γίνουμε πολλοί και τα φτιάξουν!

Δημοσ.

Είχες κάνει block άτομα πριν το τελευταίο Update?

Ειλικρινά έχω φάει πολλές ώρες μέχρι να μάθω όλες τις παραμέτρους του block και του search... και όλα χάθηκαν με ένα απλό Update!... και ξανά από την αρχή φυσικά..

Και το πρόβλημα δεν είναι ότι έπρεπε να κάνω block ξανά 1-2 άτομα που είχα... αλλά να βρω και πάλι πως θα προστατέψω το προφίλ μου από τον κάθε άσχετο...

• Moderators
Δημοσ.

Nαι τα μπλοκ υπαρχουν κανονικα και μετα απο το update... Σε εμενα τουλαχιστον εχουν μεινει.

Δημοσ.

Yeap, το επιβεβαιώνω αυτό. Ξέρω ότι τα blocks δεν λειτουργούσαν αμέσως μετά το τελευταίο update -δηλαδή και να έκανες κάποιον/κάτι block, ξαναεμφανιζόταν σαν να μην τρέχει τίποτα. Αλλά αυτό διορθώθηκε και πλέον λειτουργεί κανονικότατα.

Τώρα αν εννοείς ότι έχασες τα block settings σου... dunno, δεν μου έτυχε.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Αν υπάρχει λινκ με petition σχετικά με τον τίτλο του θέματος στο Facebook παρακαλώ δώστε το.

Εννοώ να μπορείς να επιλέξεις τι θα εμφανίζεται στον τοίχο σου, και βασικά να μπορείς να μην εμφανίζονται οι κινήσεις σου (σχόλια, νέοι φίλοι κλπ.) στον τοίχο σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...