LsPhotography Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Όλο το iTunes Library μου είναι σε έναν εξωτερικό σκληρό που είναι 80GB και τον γέμισα πρόσφατα και θέλω να έχω περισσότερο χώρο και τώρα θέλω να μεταφέρω τα πάντα σε έναν άλλο μεγαλύτερο σκληρό.. Δεν είμαι σίγουρος ακριβώς πως να κάνω αυτήν την μεταφωρά και θέλω να το σιγουρευτώ απο έδω γιατί δέν θέλω να γίνει κανένα λάθος και να χάσω όλα τα playlist μου, lyrics και album artworks. Από την εμπειρία μου : 1. Αντιγράφω όλη την μουσική από τον τρέχον σκληρό στον άλλο 2. Ανοίγω το iTunes και διαγράφω όλη την μουσική απο το Music Section, χωρίς να διαγράψω τίποτα από τα playlists μου. 3. Κάνω drag&drop (copy&paste) την μουσική απο τον καινούριο σκληρό Και μετά όλα τα playlists μου θα είναι linked με την μουσική απο τον καινούριο σκληρο, σωστά? Κάνω κάποιο λάθος? Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suicico Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Ειναι και αυτος ενας τροπος ναι .. Αλλα μπορει να γινει και πιο ευκολα. Πηγαινουμε στο iTunes / preferences / Advance και στην πρωτη επιλογη (Media Fodler) Οριζουμε τον νεο φακελο. Απο το μενου File / Library Επιλεγουμε το organize Library Απο το παραθυρο που θα ανοιξει επιλεγουμε το Consolidate files και παταμε το ΟΚ. Μετα απο το OK το iTunes θα κανει ολη την δουλεια μονο του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LsPhotography Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Εγώ έχω μόνο μουσική στον εξωτερικό και το iTunes Library βρίσκεται στον Macintosh HD και έχει μόνο τα apps και podcasts.. (Τώρα κατάλαβα οτι έβαλα λάθος τίτλο) Μπορώ να κάνω ακριβώς το ίδιο με αυτές τις προυποθέσεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suicico Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Ναι ... υπο αυτες τις συνθηκες δεν μπορεις να κανεις το ιδιο μιας και αυτο θα δουλευε μονο στην περιπτωση που ολα ηταν σε ενα μερος ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LsPhotography Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Και όμως δούλεψε, μετέφερα όλα τα αρχεία και όλο το Library στον καινούριο σκληρό. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.