ManosBar13 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Όντας φανατικός της F1 και των Mac ψάχνω ένα πρόγραμμα που να μπορώ να βλέπω κάποια κανάλια ελεύθερα ανά τον κόσμο...Προφανώς νόμιμα. Παλιότερα είχα ένα που είχε από ελληνικά το ΣΚΑΙ σε τρομερή ποιότητα όμως έχω ξεχάσει το όνομα της εφαρμογής... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsak4 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Φιλε για τηλεοραση μπορεις να χρησιμοποιήσεις το livestation. Για φόρμουλα δεν ξέρω αν θα βρεις κανένα κανάλι γιατί και τα ελεύθερα στην νοβα τα έκλεισαν μόλις ήταν να ξεκινήσει ο αγώνας.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chesty Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Όντας φανατικός της F1 και των Mac ψάχνω ένα πρόγραμμα που να μπορώ να βλέπω κάποια κανάλια ελεύθερα ανά τον κόσμο...Προφανώς νόμιμα. Παλιότερα είχα ένα που είχε από ελληνικά το ΣΚΑΙ σε τρομερή ποιότητα όμως έχω ξεχάσει το όνομα της εφαρμογής... Για εφαρμογη δεν ξερω αλλα σε καποιο αλλο τοπικ δοθηκαν καποια λινκς και χθες ειδα τον αγωνα σε πολυ καλη ποιοτητα απο εδω ελπιζω να σου κανει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smoze Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Φιλε για τηλεοραση μπορεις να χρησιμοποιήσεις το livestation.Για φόρμουλα δεν ξέρω αν θα βρεις κανένα κανάλι γιατί και τα ελεύθερα στην νοβα τα έκλεισαν μόλις ήταν να ξεκινήσει ο αγώνας.. ευχαριστώ πάντως εγώ για το site ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.