Προς το περιεχόμενο

Περι ραδιοφώνου κ αθλητικών εκπομπών!

pieros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eίχα πριν 4-5 χρόνια σε μια εκπομπή Τσακατσούκα - Μπάμπη και την είδα μέσα από το στούντιο . Χαχα , απίστευτο γέλιο . Ο ηχολήπτης είχε πέσει κάτω και χτυπιόταν από τα γέλια . Πάντως , ο Μπάμπης μου την ψιλοσπάει .

Ρε παιδιά ξέρετε γιατί έφυγε ο Μπραουδάκης από τον Σπορ FM;Είναι ο καλύτερος!

Δημοσ.

tora pou lete zaraliko papageorgioy eixa paei ena bradi sto club 22 pou kanoun stand up comedy kai eixa pethanei sto gelio tetoio gelio eixa na rikso poli kairo osoi den exoun paei na pane kathe paraskeui-savvato 22:00-00:00 kai meta aneleito xtupima se rithmous dance

Δημοσ.

Ε όχι ρε παιδιά και κορυφαίος ο Μπραουδάκης...

Εντάξει καλός είναι με συμπαθητική φωνή αλλά πολύ ΑΕΚτζής ρε παιδί μου!Στην αρχή το έπαιζε και καλά αντικειμενικός αλλά μετά βγήκε σιγά σιγά η καφρίλα του.

Τι να πει δηλαδή και ο Σωτηρακόπουλος;

"Έλα Χρήστο, πόσο ήρθε το παιχνίδι για τον Ημιτελικό κυπέλλου Γερμανίας το 1962 και ποιοί έβαλαν τα γκολ;"

"Αν δεν κάνω λάθος έπαιζαν οι τάδε ομάδες το παιχνίδι ήρθε 1-0 και το γκολ το έβαλε ο τάδε που φόραγε το 9 και πριν είχε παίξει εκεί κι εκεί και..."

ʼντε γεια!

Δημοσ.

kai ti mayto re tak? kai to pc mou kserei polla istorika stoixeia alla den kserei apo mpala.Egw na deis posa pragmata kserw gia sinema,alla den eimai skinothetis(a re mana pou itheles na me kaneis ilektrologo mixaniko...)

Δημοσ.

Για το Μπραουδάκη διαφωνώ, είναι πάρα πολύ καλός(και συνονόματος και πατριωτάκι μου!). Ο Σωτηρακόπουλος όμως είναι πολύ εγκυκλοπαίδια ρε γαμώτο! Που διάολο τα έμαθε όλα αυτά;

Ωστόσο, ο Σπυρόπουλος είναι φοβερός στο σχολιασμό αγώνα, έχει πολύ "χρώμα" η φωνή του. Θυμάστε το "ωνειρώδες" γκολ; Από τα καλύτερα σποτάκια!

Δημοσ.

Κατά την γνώμη μου ο Μπραουδάκης παραμένει αντικειμενικός και είναι πολύ καλός δημοσιογράφος . Δεν συγκρίνεται με άλλους που κάνουν παρόμοιες εκπομπές με αυτόν (π.χ. Γεωργίου , Μπάμπης Χριστόγλου) . Το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι είναι πολύ ευγενικός και προσπαθεί πάντα να κρατήσει ένα επίπεδο στις εκπομπές του .

Δημοσ.

Κάτω τα χέρια από τον Μπραουδάκη!!! Γιά πιά καφρίλα μιλάς ρε φίλε. Εδώ οι μισοί ΑΕΚτζήδες που παίρνουν τηλέφωνο τον κατηγορούν ότι είναι αντιΑΕΚτζής. Το πρόβλημα είναι ότι πολλοί από αυτούς που παίρνουν τηλέφωνο είναι τόσο κολλημένοι με την ομάδα τους που πιστεύουν ότι μόνο αυτοί έχουν δίκιο. Πιστεύω ότι ο Βαγγέλης και ο Κώστας προς τιμήν τους έχουν δηλώσει ποιές ομάδες συμπαθούν, κάτι που ελάχιστοι αθλητικοί συντάκτες κάνουν, και παρ'όλα αυτά είναι πολύ πιό ουδέτεροι από κάποιους άλλους που δεν λένε.

Κατά τη γνώμη μου, ένας από τους καλύτερους στις περιγραφές αγώνων ήταν ο Χαράλαμπος Τσιριμονάκης. Αξέχαστες περιγραφές σε αγώνες Αγγλικού και Ισπανικού πρωταθλήματος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...