Προς το περιεχόμενο

Περι ραδιοφώνου κ αθλητικών εκπομπών!

pieros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να με ενημερώσετε ποιοι σταθμοί στο ραδιόφωνο μεταδίδουν ζωντανές μεταδώσεις αγώνων (για να το συνδιασω με το (hacked filmnet) :grin: αλλά κ παράλληλα ωραίες εκπομπέσ τύπου όποιοσ αντέξει κ.λ.π!

Δημοσ.

Βρε piero την απαντηση την εδωσες μονος σου....supersport-supersporfm 94.6 ....

Tωρα για εκπομπες να πω μερικους δημοσιογραφους και οχι μονο......Kαραλης, Σωτηρακοπουλος, Πανουτσος ,Καρπετοπουλος,Ζαραλυκος-Παπαγεωργιου ,Χαραλαμποπουλος και πολλοι αλλοι ....

Α και το οποιος αντεξει μεταδιδεται συνηθως παραλληλα και στο ραδιοφωνο ;)

Δημοσ.

Ναι το γνωρίζω οτι μεταδίδεται κ από το ραδιόφωνο supersport fm 94.6 αλλά οι άλλοι

Kαραλης, Σωτηρακοπουλος, Πανουτσος ,Καρπετοπουλος,Ζαραλυκος-Παπαγεωργιου ,Χαραλαμποπουλος και πολλοι αλλοι ....

πες μου κ σταθμούς να ξέρω!Με ενδιαφέρουν κυρίως απογευματινές - βραδυνές!

Δημοσ.
pieros

said:

Ναι το γνωρίζω οτι μεταδίδεται κ από το ραδιόφωνο supersport fm 94.6 αλλά οι άλλοι

Kαραλης, Σωτηρακοπουλος, Πανουτσος ,Καρπετοπουλος,Ζαραλυκος-Παπαγεωργιου ,Χαραλαμποπουλος και πολλοι αλλοι ....

πες μου κ σταθμούς να ξέρω!Με ενδιαφέρουν κυρίως απογευματινές - βραδυνές!

Όλοι αυτοί που αναφέρθηκαν δουλεύουν στον SportFM ! Και ο flash 96 μεταδίδει αγώνες αλλά μόνο του Ολυμπιακού . Βάλε και ΕΡΑ Σπορ ! Αυτά ! ΑΑΑΑ και ο Αθήνα FM μεταδίδει τους αγώνες του Παναθηναικού .

Από εκπομπές κοίτα κυρίως τα 2 αθλητικά ραδιόφωνα , δηλαδή ΣπορFM και ΕΡΑ ΣΠΟΡ .

Δημοσ.

Αν και είμαι φανατικός ακροατής του Σπορ FM (ιδιαίτερα της πρωινής ζώνης), υπάρχει και ο Alpha Sport 89,2 γιά καθημερινή δόση Γεωργίου εκτός από μεταδώσεις αγώνων αν και αυτή την ώρα δε χάνω με τίποτε το αχτύπητο δίδυμο Πανούτσου-Καρπετόπουλου B)

Δημοσ.

Bέβαια ! Και εγώ είμαι ακροατής του Σπορ FM . Είναι απίστευτοι όλοι εκεί . Έχουν μια δόση τρέλας και δημιουργούν ένα πολύ καλό κλίμα . ;)

Η πρωινή ζώνη είναι πολύ καλή στον Σπορ FM !

Δημοσ.

era sport nomizo 98.2 kathe brady apo 22:00 mexri 02:00 exei dyo ekpompes h proth einai apo 22:00 mexri 00:00 kai legetai "fight club" kai h allh apo 00:10 mexri 02:00 kai legetai "xoris 090".

Δημοσ.

Και δεεεεεεεεεεεεεε μου λεεεεεεεεεεεεεεεεες!!!!

Ζαραλύκος Παπαγεωργίου: Παρέα στην πρωινή κίνηση!

Πανούτσος Καρπετόπουλος: Παρέα στη μεσημεριανή κίνηση

Πρόεδρος: Παρέα στην απογευματινή κίνηση

Μπραουδάκης(παλιότερα): Ατέεεεελειωτα ξενύχτια(άστρα μη με μαλώνετε)

Δημοσ.
Βαγγέλης

said:

Και δεεεεεεεεεεεεεε μου λεεεεεεεεεεεεεεεεες!!!!

Ζαραλύκος Παπαγεωργίου: Παρέα στην πρωινή κίνηση!

Πανούτσος Καρπετόπουλος: Παρέα στη μεσημεριανή κίνηση

Πρόεδρος: Παρέα στην απογευματινή κίνηση

Μπραουδάκης(παλιότερα): Ατέεεεελειωτα ξενύχτια(άστρα μη με μαλώνετε)

Βρε-βρε να και αλλοι sporfm-πληκτοι.....

To καλυτερο διδυμο ραδιοφωνικο Χριστος Χαραλαμποπουλος(γνωστος και ως προεδροςή τσακα-τσουκας) -Μπαμπης Χριστογλου......ειδικα οταν τσακωνονται για τα γαλακτομπουρεκα ;) :P

Οσο για τα ξενυχτια αν και εφυγε απο το ραδιοφωνο ο Μπραουδακης αναμεταδιδεται [συνηθως] η εκπομπη και απο το ραδιοφωνο.......

π.χ χθες τελειωσε η εκπομπη στις 2 και σημερα ξυπνησα στις 7:30 :crazy:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...