pieros Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2003 Θα ήθελα να με ενημερώσετε ποιοι σταθμοί στο ραδιόφωνο μεταδίδουν ζωντανές μεταδώσεις αγώνων (για να το συνδιασω με το (hacked filmnet) :grin: αλλά κ παράλληλα ωραίες εκπομπέσ τύπου όποιοσ αντέξει κ.λ.π!
adams Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2003 Βρε piero την απαντηση την εδωσες μονος σου....supersport-supersporfm 94.6 .... Tωρα για εκπομπες να πω μερικους δημοσιογραφους και οχι μονο......Kαραλης, Σωτηρακοπουλος, Πανουτσος ,Καρπετοπουλος,Ζαραλυκος-Παπαγεωργιου ,Χαραλαμποπουλος και πολλοι αλλοι .... Α και το οποιος αντεξει μεταδιδεται συνηθως παραλληλα και στο ραδιοφωνο
pieros Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2003 Ναι το γνωρίζω οτι μεταδίδεται κ από το ραδιόφωνο supersport fm 94.6 αλλά οι άλλοι Kαραλης, Σωτηρακοπουλος, Πανουτσος ,Καρπετοπουλος,Ζαραλυκος-Παπαγεωργιου ,Χαραλαμποπουλος και πολλοι αλλοι .... πες μου κ σταθμούς να ξέρω!Με ενδιαφέρουν κυρίως απογευματινές - βραδυνές!
privateer Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2003 Era sport epishs.Me to radio 8a exeis kai lag.Mborei na akouseis to goal sto radio kai kana 2 sec meta na to deis sto supersport :grin:
HaPagan Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2003 pieros said: Ναι το γνωρίζω οτι μεταδίδεται κ από το ραδιόφωνο supersport fm 94.6 αλλά οι άλλοι Kαραλης, Σωτηρακοπουλος, Πανουτσος ,Καρπετοπουλος,Ζαραλυκος-Παπαγεωργιου ,Χαραλαμποπουλος και πολλοι αλλοι .... πες μου κ σταθμούς να ξέρω!Με ενδιαφέρουν κυρίως απογευματινές - βραδυνές! Όλοι αυτοί που αναφέρθηκαν δουλεύουν στον SportFM ! Και ο flash 96 μεταδίδει αγώνες αλλά μόνο του Ολυμπιακού . Βάλε και ΕΡΑ Σπορ ! Αυτά ! ΑΑΑΑ και ο Αθήνα FM μεταδίδει τους αγώνες του Παναθηναικού . Από εκπομπές κοίτα κυρίως τα 2 αθλητικά ραδιόφωνα , δηλαδή ΣπορFM και ΕΡΑ ΣΠΟΡ .
dim_b Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2003 Αν και είμαι φανατικός ακροατής του Σπορ FM (ιδιαίτερα της πρωινής ζώνης), υπάρχει και ο Alpha Sport 89,2 γιά καθημερινή δόση Γεωργίου εκτός από μεταδώσεις αγώνων αν και αυτή την ώρα δε χάνω με τίποτε το αχτύπητο δίδυμο Πανούτσου-Καρπετόπουλου
HaPagan Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2003 Bέβαια ! Και εγώ είμαι ακροατής του Σπορ FM . Είναι απίστευτοι όλοι εκεί . Έχουν μια δόση τρέλας και δημιουργούν ένα πολύ καλό κλίμα . Η πρωινή ζώνη είναι πολύ καλή στον Σπορ FM !
lalaki_2 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2003 era sport nomizo 98.2 kathe brady apo 22:00 mexri 02:00 exei dyo ekpompes h proth einai apo 22:00 mexri 00:00 kai legetai "fight club" kai h allh apo 00:10 mexri 02:00 kai legetai "xoris 090".
lalaki_2 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2003 kai to proi/meshmeri exei zontana tous agones.to brady syzhtane kai milane.
pieros Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2003 Να ρωτίσω κάτι χοντρό? :confused:Ο Σπορ FM σε ποια συχνότητα είναι? Εγώ μένω αθήνα!
vastravoud Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2003 Sport fm και τα μυαλά στα κάγκελα. Ρε παλικάρια δεν κάθεστε κάτω να βλέπουμε;
HaPagan Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2003 Χαχαχα !! Ζαραλύκος - Παπαγεωργίου ,ε;;; Είναι απίστευτοι οι τύποι!
vastravoud Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2003 Και δεεεεεεεεεεεεεε μου λεεεεεεεεεεεεεεεεες!!!! Ζαραλύκος Παπαγεωργίου: Παρέα στην πρωινή κίνηση! Πανούτσος Καρπετόπουλος: Παρέα στη μεσημεριανή κίνηση Πρόεδρος: Παρέα στην απογευματινή κίνηση Μπραουδάκης(παλιότερα): Ατέεεεελειωτα ξενύχτια(άστρα μη με μαλώνετε)
adams Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2003 Βαγγέλης said: Και δεεεεεεεεεεεεεε μου λεεεεεεεεεεεεεεεεες!!!! Ζαραλύκος Παπαγεωργίου: Παρέα στην πρωινή κίνηση! Πανούτσος Καρπετόπουλος: Παρέα στη μεσημεριανή κίνηση Πρόεδρος: Παρέα στην απογευματινή κίνηση Μπραουδάκης(παλιότερα): Ατέεεεελειωτα ξενύχτια(άστρα μη με μαλώνετε) Βρε-βρε να και αλλοι sporfm-πληκτοι..... To καλυτερο διδυμο ραδιοφωνικο Χριστος Χαραλαμποπουλος(γνωστος και ως προεδροςή τσακα-τσουκας) -Μπαμπης Χριστογλου......ειδικα οταν τσακωνονται για τα γαλακτομπουρεκα Οσο για τα ξενυχτια αν και εφυγε απο το ραδιοφωνο ο Μπραουδακης αναμεταδιδεται [συνηθως] η εκπομπη και απο το ραδιοφωνο....... π.χ χθες τελειωσε η εκπομπη στις 2 και σημερα ξυπνησα στις 7:30 :crazy:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.