Προς το περιεχόμενο

Eurovision 2010 - Θα πληρώσουμε και γι'αυτό;

xpapias

Τι θέση πιστεύετε θα πάρει η ελληνική συμμετοχή φέτος;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Τι θέση πιστεύετε θα πάρει η ελληνική συμμετοχή φέτος;

• Θέσεις 1-4
    • Θέσεις 5-10
    • Θέσεις 11-20
    • Θέσεις 21-25 (θα πατώσουμε...)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Απαντάς μόνος σου γιατί ακριβώς δεν έπρεπε να σταλεί το συγκεκριμένο τραγούδι στο διαγωνισμό.Γιατί απευθύνεται από Έλληνες σε Έλληνες. Σε γκόμενες που βγαίνουν στα τραπέζια με τα μινάκια τους λικνιζόμενες γιά να χαρίζουν θέαμα στους νεόπλουτους Ελληναράδες.Και γιατί να διδάξουμε εμείς τα τσιφτετέλια όπως λες στους Ευρωπαίους? Αφού και οι ίδιοι οι Τούρκοι που εφηύραν τον χορό δεν καταδέχονται πιά να παίξουν τσιφτετέλια στην Ευρώπη.

Ναι όταν είμαι στουπί στο μεθύσι μπορώ να το ακούσω το τραγούδι γιατί απλά δεν θα νοιώθω τίποτα.

Αλλά δυστυχώς αυτό είναι το επίπεδο τού μέσου Έλληνα. Πάμε μπουζούκια? Ακόμη και με άδειες τσέπες!

Το γνωστό τραγούδι με το οποίο κάνει την είσοδό του και την έξοδό του από τη σκηνή ο αγαπητός σε όλους ήρωας Καραγκιόζης είναι πιό ευρηματικό.

Ε ρα γλέντια!!

Η ένδεια του τραγουδιού και η έλλειψη ιδεών φαίνεται και από το τέλος τολύ κομματιού όπου εμφανίζεται ξαφνικά μιά ποντιακή λύρα. μπας και τσιμπήσουν οι Ευρωπαίοι κάνοντας το παραλληλισμό με το βιολί του Νορβηγού πέρυσι, ή γιά να κερδίσει τη πρωτιά το τραγούδι στο προχθεσινό διαγωνισμό ξεγελώντας τούς απανταχού πόντιους που ως γνωστόν είναι πολύ δεμένοι με την παραδοσή τους. Τα sms άστρααν από ονόματα σε - ίδης.

Πρωτα να πω οτι συμφωνω με αυτο που λεει ο νικος21αεκ

το τραγουδακι της κοπελας δεν ειχει τπτ το ιδιαιτερο, δεν ειναι ασχημο απλα ειναι αδιαφορα

απο την αλλη θα συμφωνισω και μαζι σου, οντως ειναι τσιφτετελι κτλ απλα δυστυχως για κατι τετοια ειμαστε γνωστοι εξω, θελοντας και μη... τοσος αντονι κουιν και ζορμπας δεν ξεχνιουνται ευκολα. αλλωστε ειναι χαρακτηριστηκο τραγουδι ελλαδας. τις περασμενες χρονιες ακουγοντας κατι βαλκανικες συμμετοχες ειπα ελεος απο το μαντρι κατεβηκαν; αλλα οπως και να το κανεις ειναι η κουλτουρα τους.

ασε που τελικα το οπα ειναι κλασσικο ελληνικο επιφωνημα

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έκρινα σκόπιμο να βάλω στο συγκεκριμένο θέμα αυτή τη δημοσκόπηση για να δούμε που περίπου βρίσκονται οι απόψεις των μελών του forum μας. Κάθε μέλος έχει δικαίωμα μίας μόνο επιλογής.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Θεωρώ το τραγούδι πολύ καλό :shifty::shifty::shifty:

Δεν συμφωνώ πως είναι ένα γυφτοτράγουδο,αν είναι έτσι είμαστε όλοι μέσα σε ένα τσουβάλι γιατί λίγο η πολύ το κάθε τσιφτετέλι μπορεί να θεωρηθεί "γύφτικο" :shifty:

Το να γίνεται τέτοια επίθεση στον Αλκαίο,το θεωρώ απαράδεκτο και θα πω το γιατί ...

Εμείς...είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ....ο Έλληνας...θέλει να βλέπει μπουτάκια στην Γιουροπαλαβίζιον...Αν ...αυτό το τραγούδι το έλεγε γυναίκα η αντιμετώπιση θα ήταν αλλιώς:shifty:

Εχουμε την προκατάληψη μέσα μας και εκτός από ένα ωραίο άκουσμα θέλουμε και κάτι ωραίο για τα μάτια μας ...Τώρα άμα σας ενοχλεί το όπα που λέει και ντρεπόσαστε για μια τέτοια συμμετοχή μπροστά στην Ευρώπη,δυστυχώς αρνιέστε αυτό που είμαστε όταν διασκεδάζουμε:shifty:

Τώρα...αν η ΕΡΤ πληρώνει ένα σωρό λεφτά...θα έπρεπε να μας απασχολείσει ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ και όχι ΠΑΝΤΑ όταν μας κάθεται ένα ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΣΤΡΑΒΑ:shifty::shifty::shifty:

Ωστόσο ...τα λεφτά τις ΕΡΤ είναι και δικά μας λεφτά...οπότε...η ψευτοεπάνασταση μέσω διαδυκτίου τύπου "εγώ δεν γουστάρω να πληρώνω την ΕΡΤ" (βλέπε φατσοβιβλίο)

είναι παντελώς ΑΚΥΡΗ ...εάν μας ένοιαζε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να μην σπαταλάνε τα λεφτά μας όπου να ναι ,θα είχαμε σηκωθεί από τον καναπέ μας ΚΑΙ θα είχαμε αναπτύξει ήδη μια δράση ενάντια στην σπατάλη δημοσίου χρήματος ...οπότε...τα παράπονα τα θεωρώ εκτός τόπου και χρόνου.

Και κάτι άλλο ...ο Αλκαίος μας έχει χαρίσει στιγμές και στιγμές παλιότερα με τα τραγούδια του...Τώρα επειδή δεν αρέσει σε κάποιους το τραγούδι δεν είναι λόγος να ακυρώνουμε ένα παρελθόν και μια πορεία που έχει σαν τραγουδιστής..:shifty:

Δημοσ.

Ο πληθυντικός στο ποστ σου, σχετικά με το πως διασκεδάζουΜΕ και ποσα αριστουργήματα ΜΑΣ χάρισε ο Αλκαίος, και ότι θελουΜΕ μπουτάκια κλπ, είναι προσβλητικά ισοπεδωτικός. Ελεος.

Δημοσ.
Ο πληθυντικός στο ποστ σου, σχετικά με το πως διασκεδάζουΜΕ και ποσα αριστουργήματα ΜΑΣ χάρισε ο Αλκαίος, και ότι θελουΜΕ μπουτάκια κλπ, είναι προσβλητικά ισοπεδωτικός. Ελεος.

Το αριστουργήματα ..το πρόσθεσες μόνος σου...;)

Ο πληθυντικός πάει σε αυτούς που ασχολούνται με τον Γιουροβίζιον ...τώρα εάν εσύ καταλάβες κάτι άλλο,δεν σου φταίω.

Δημοσ.

Κι εμένα μου αρέσει η ΓΒ και τη βλέπω κάθε χρόνο. Η γνώμη μου παραμένει η ίδια για την παπαριά που "έγραψε" (ελεος χ2) ο Αλκαίος και θα την βγάλει και στη γύρα. Τα σύκα σύκα, το τραγούδι είναι μάπα. Με κάτι τέτοια πάμε και μετά στην Ευρώπη μας ταυτίζουν με ακαλλιέργητα καγκούρια που δεν αξίζει να σχολείται κανείς πέρα από το να φαει tzatziki και mousaka. Καλά να πάθουμε.

Btw, την ίδια γνώμη έχω και για παπαριές άλλων χωρών, δεν είμαι σε καμιά περίπτωση το στυλ "πως θα αντικρύσουμε τους θεούς ευρωπαίους με αυτό το χάλι, την Ελλάδα μου μέσα όλα σκατα είναι εδώ" κλπ κλπ κλπ.

Δημοσ.

Το τραγούδι είναι από τα χειρότερα που θα μπορούσαμε να στείλουμε.. Οι κραυγές σαν ζουλού είναι το λιγότερο αστείες...

Δημοσ.
Τι γυφτοτράγουδο είναι αυτό ρεεε.

Αν λες για την Ελλαδα κανεις λαθος ειναι πολυ ωραιο τραγοουδι!!!!!!

---------- Προσθήκη στις 18:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:32 ----------

Το τραγούδι είναι από τα χειρότερα που θα μπορούσαμε να στείλουμε.. Οι κραυγές σαν ζουλού είναι το λιγότερο αστείες...

Ναι αλλα καλυτερα να παει ενα ελληινκο και να πατωσει παρα ενα ξενο και να βγει αντε μην πω τωρα!!!!!!!

Δημοσ.

Δεν θα το έλεγα "γυφτοτράγουδο", αλλά πιστεύω πως είναι σίγουρα ό,τι χειρότερο έχουμε στείλει.

(Πχ, το S.A.G.A.P.O το θεωρώ καλύτερο.

Ναι. :P )

Δημοσ.

Και κάτι άλλο ...ο Αλκαίος μας έχει χαρίσει στιγμές και στιγμές παλιότερα με τα τραγούδια του...Τώρα επειδή δεν αρέσει σε κάποιους το τραγούδι δεν είναι λόγος να ακυρώνουμε ένα παρελθόν και μια πορεία που έχει σαν τραγουδιστής..:shifty:

...ω ναι.

Μιλάμε για δαφνοστεφανωμένο παρελθόν.

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=_AtJ588VmUE[/ame]

Δημοσ.

Για να γελάσουμε το είπες αυτό ε?

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω πάντως, ότι φέτος δεν θα τα πάμε καλά .Αυτό όμως μού φαίνεται λογικό γιατί η Ελλάδα δεν έχει τα χρήματα να στείλει ένα καλό τραγούδι και λόγω της οικονομικής κρίσης που περνάμε. Μην ξεχνάτε ότι ένα καλό τραγούδι χρειάζεται και διαφήμιση και πρόοθηση(promotiion)και δυστυχως δεν διαθετουμε τα χρήματα για να το κάνουμε αυτο. Καλά δεν πειράζει, εμείς θα το ευχαριστηθούμε από το σπίτι μας(αφού είμαστε σχεδόν σίγουροι για το αποτέλεσμα- και πέρσυ με τον Σάκη βγήκαμε έβδομοι, φανταστείτε τι θα βγούμε τώρα!).Έτσι κι αλλιώς, ένας μουσικός διαγωνισμός είναι,σκοπός είναι να πέρασουμε καλά και τίποτα παραπάνω. Έχω άδικο σ' αυτό?

---------- Προσθήκη στις 01:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:08 ----------

Καλή Πρωτομαγιά σε όλους!!!!!!!!!!!!!!!!!!Φιλάκια Ρουφηχτά!(όσοι βλέπουν Ραδιο Αρβύλα ξέρουν τι θα απαντήσουν!)

Δημοσ.
Εγώ πιστεύω πάντως, ότι φέτος δεν θα τα πάμε καλά

Πού κολλάμε "εμείς";

(εκτός κι αν είσαι μέλος της αποστολής)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...