Προς το περιεχόμενο

Eurovision 2010 - Θα πληρώσουμε και γι'αυτό;

xpapias

Τι θέση πιστεύετε θα πάρει η ελληνική συμμετοχή φέτος;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Τι θέση πιστεύετε θα πάρει η ελληνική συμμετοχή φέτος;

• Θέσεις 1-4
    • Θέσεις 5-10
    • Θέσεις 11-20
    • Θέσεις 21-25 (θα πατώσουμε...)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτό το πράγμα που έχει το 80% των Ελλήνων να βρίζει τους Τούρκους από το πρωί μέχρι το βράδυ (και με επιχειρήματα πολλές φορές πως είναι άξεστοι κτλ, βλέπε και "τουρκαλάδες") και μετά να ξημεροβραδιάζεται με τη μουσική τους πάνω σε τραπέζια και απαραιτήτως με την συνοδεία ουισκιού (γιατί ο πόνος είναι πολύ βαρύς) είναι από τις μεγαλύτερες αντιθέσεις του νέου ελληνισμού.

Αλλά και πάλι στη μάχη χθες 6 τραγούδια με πιο light ακούσματα (άθλια επίσης τα πιο πολλά) και ένα το βαρύ πυροβολικό σκυλέ και ο κόσμος ψήφισε το σκυλέ (αν και τώρα ποιος ψήφισε τρέχα γύρευε)

Το ώπα κτλ δεν ξέρω αν ακούσατε αλλά θα στοιχίσει μαζί με τα παρελκόμενα 500.000 έουρος. Τα λόγια είναι περιττά.

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εξακολουθώ να είμαι εντελώς αντίθετος με τη συμμετοχή μας στο διαγωνισμό.

Αλλά και δεδομένου ότι συμμετέχουμε, δε θα μπορούσαμε να στείλουμε κάτι καλύτερο? Πχ αυτό (παρόλο που δεν έχει ελληνικό στίχο) δεν είναι πολύ πιο προσεγμένο;

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=sFWKOj7TWnA[/ame]

Δημοσ.

Βασικά δεν λένε "μπου" κάθε τρεις και λίγο στο τραγούδι του Αλκαίου αλλά "ΟΥΓΚ". Εγώ τουλάχιστον έτσι το ακούω

Προτείνω και μασκότ στην εφετινή μας συμμετοχή τον mr. caveman

cavemanm.jpg

P.s. Αυγουστάκη ftw. Το παιδί τα έχει όλα!!!!

P.s.2 ΟΥΓΚ :P

Δημοσ.

Not bad. Ευτυχώς δεν γνωρίζει Ελληνικά οπότε σίγουρα η κοπέλα δεν έχει όνειρο να κάνει καριέρα στο......ΓΚΑΖΙ, συνοδεία λουλουδουπόλεμου, σπασίματος πιάτων, τσιγαρίλας και άλλων "μουσικών ηθών" που ΓΑΒγίζουν.

Δημοσ.
Εξακολουθώ να είμαι εντελώς αντίθετος με τη συμμετοχή μας στο διαγωνισμό.

Αλλά και δεδομένου ότι συμμετέχουμε, δε θα μπορούσαμε να στείλουμε κάτι καλύτερο? Πχ αυτό (παρόλο που δεν έχει ελληνικό στίχο) δεν είναι πολύ πιο προσεγμένο;

http://www.youtube.com/watch?v=sFWKOj7TWnA

Σε τι ακρβως διαφερει αυτο με το

Δημοσ.

Λοιπόν. Έχεις δίκιο στο ότι δεν έχει ελληνικό στίχο και έχει "πιασάρικα" στοιχεία. To μόνο που έχει να προσφέρει το άλλο είναι το "ουγκ". Στο κάτω κάτω το clip που μου δίνεις έχει 720.000 (!!!) views.

Δε θα μείνω όμως στο τι τραγούδι στείλαμε. Αλλά στο γιατί να στείλουμε.

Δημοσ.

ρε παιδιά σορρυ αλλα δεν παρακολουθώ και πολύ eurovision, ποιά είναι αυτή η Αυγουστάκη και ΓΙΑΤΙ δεν την στείλαμε ; Η κοπέλα έχει φανταστική φωνή, ωραία προφορά και πολύ ωραία κομμάτια

Δημοσ.

Τραγουδακι, τιποτα περισσοτερο και τιποτα λιγοτερο.

Σ αλλους αρεσει, αλλους οχι, προσωπικα το βρισκω αισχος.

Μ αυτο ισως και να γινομαστε το φαβορι για την πρωτια!( απ το τελος)

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.

Άκουσα το τραγούδι της Αυγουστάκη.Μετά από μόλις 10 δευτερόλεπτα,τώρα που γράφω το πόστ δεν το θυμάμαι καν.Πρέπει να το ξανακούσω.

Και ρε παιδιά προς θεού τι το τόσο συγκλονιστικό έχει το τραγούδι αυτό;Δηλαδή πιστεύετε ότι οι Ευρωπαίοι δεν έχουν ακούσει ποτέ στη ζωή τους μουσική και θα τους ξαφνιάζαμε με το παγκόσμιας πρωτοτυπίας τραγούδι της Αυγουστάκη;Ένα δισεκατομμύριο τέτοιες μπαλάντες υπάρχουν.

Να λέγατε να στείλουμε κάτι ποιοτικότερο Έλληνικό να πω ΟΚ.Να στέλναμε καμμιά Φωνάρα με Φ κεφαλαίο να πει μια τραγουδάρα Ελληνική στα Έλληνικά να αφήσει όλη την Ευρώπη άφωνη για 3 λεπτά να πω ΟΚ.Τώρα από αυτά τα δύο σοβαρά χίλιες φορές να πάει ο Αλκαίος που θα μείνει και το OPA και το ΟΥ σε κανέναν χαζοευρωπαίο,και θα ψηφίσουν και οι Έλληνες του εξωτερικού που θα ακούσουν Ελληνικό στοίχο,παρά το γλυκανάλατο τραγουδάκι της Αυγουστάκη που δεν έχει να θυμίσει και τίποτα απολύτως από Ελλάδα.

Λες και να βγούμε τελευταίοι έγινε και τίποτα.Κλάιν μάιν ρε παιδιά.Και ΟΚ πληρώνουμε για την ΕΡΤ κτλ κτλ..Μακάρι να υπήρχαν και άλλοι τέτοιοι διαγωνισμοί ώστε η ΕΡΤ να είχε μεγαλύτερα κέρδη μπας και σταματούσαμε να πληρώνουμε.Δεν υπάρχει περίπτωση από αυτή τη συμμετοχή να μην έχει θετικό πρόσημο ο απολογισμός σε $$$.

Δημοσ.

Εφόσον όλοι πάνω κάτω συμφωνούμε (αλλά και το νόημα του διαγωνισμού, προτρέπει) πως πρέπει να στέλνουμε τραγούδι αντιπροσωπευτικό, τότε κάθε χρόνο να στέλνουμε το <<Γκρέκο Μασκαρά>> του Μηλιώκα.

Δημοσ.

Καλημερα και απο εμενα. Εκανα το λαθος πρωινιατικα να δω το video με αυτο που θα πληρωσουμε για να παει στη EuroΒυζιων...( ;) ) . Μου σηκωθηκε η τριχα κυριολεκτικα! Τι παπαρια ειναι αυτο ??? Οχι απλα δεν περναει απαρατηρητο αλλα σπαει @@ τοσο αθλιο που ειναι. Και πιστευω οτι αυτο το 'Ουου' που ακουγεται ειναι προετοιμασια για το τελος του τραγουδιου, για το γιουχαρισμα δηλαδη να μην ερθει αποτομο. 1000 φορες ρε παιδια να δω στις ειδησεις τον Γιωργακη να τρουγκριζει αυγα σε στρατοπεδα και τα φανταρακια να πινουν ρετσινουλα και να φανε αρνακι, παρα να παει ο Αλκαιος και να σφραγισει την ξερφτιλλα της χωρας μας. Γιατι κακα τα ψεματα , μπορει ο θεσμος της Eurovision να ειναι λιγο παπατζιλικι ομως ταυτοχρονα ειναι δυνατο promotion και μπορει να κερδισει πολλα μια χωρα αν χειριστει σωστα την συμμετοχη της, η να χασει πολλα αν κανει το αντιθετο οπως εμεις αυτη τη φορα. Τελος παντων καλη επιτυχια του ευχομαι αν και δε μου αρεσει να ευχομαι εξωπραγματικα πραγματα..

Δημοσ.

προσωπικα δεν με ενδιαφερει αν το τραγουδι ειναι ανωτερο και απο το starway to heaven.

Οταν σου λενε οτι δεν εχεις φραγκα,

κοβει το τραγουδι και κανεις αλλα.

Εκεινο που δεν λενε οι διοργανωτες (καλημερης και λοιποι)

ειναι το ποσο θα κοστισει ολο αυτο και αν θα πληρωθει απο το πακετο των 25 δις (αν εγκριθει) που προκειται να εγκριθει η απο το το φπα που απο 19 πηγε σημερα 21.

Δημοσ.

Δηλαδή για να καταλάβω: κανονικά ήταν να πάει το βελγο-ελληνικό μωρό και τελικά στείλαμε τον ΩΠΑ-ΩΠΑ-ΟΥΓΚ??

(χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!)

HARD LOLed όμως! epic fail :lol:

Δημοσ.
ελεος ρε πουστη μου λιγο λιγοτερη υποκρισια. λετε ολοι οτι ειναι γυφτικο και ολοι θα το ακουτε το καλοκαιρι στα κλαμπακια και στα νυχτερινα κεντρα και θα την βρισκετε. λες και δεν εχετε χορεψει τσιφτετελια και λοιπους χορους με αναλογα τραγουδια. μην κρυβεστε πισω απο το δαχτυλο σας και το παιζεται ευρωπαιοι γτ απλα δεν ειστε, οπως και κανενας ελληνας δεν ειναι βαζοντας και τον εαυτο μου μεσα

Απαντάς μόνος σου γιατί ακριβώς δεν έπρεπε να σταλεί το συγκεκριμένο τραγούδι στο διαγωνισμό.Γιατί απευθύνεται από Έλληνες σε Έλληνες. Σε γκόμενες που βγαίνουν στα τραπέζια με τα μινάκια τους λικνιζόμενες γιά να χαρίζουν θέαμα στους νεόπλουτους Ελληναράδες.Και γιατί να διδάξουμε εμείς τα τσιφτετέλια όπως λες στους Ευρωπαίους? Αφού και οι ίδιοι οι Τούρκοι που εφηύραν τον χορό δεν καταδέχονται πιά να παίξουν τσιφτετέλια στην Ευρώπη.

Ναι όταν είμαι στουπί στο μεθύσι μπορώ να το ακούσω το τραγούδι γιατί απλά δεν θα νοιώθω τίποτα.

Αλλά δυστυχώς αυτό είναι το επίπεδο τού μέσου Έλληνα. Πάμε μπουζούκια? Ακόμη και με άδειες τσέπες!

Το γνωστό τραγούδι με το οποίο κάνει την είσοδό του και την έξοδό του από τη σκηνή ο αγαπητός σε όλους ήρωας Καραγκιόζης είναι πιό ευρηματικό.

Ε ρα γλέντια!!

Η ένδεια του τραγουδιού και η έλλειψη ιδεών φαίνεται και από το τέλος τολύ κομματιού όπου εμφανίζεται ξαφνικά μιά ποντιακή λύρα. μπας και τσιμπήσουν οι Ευρωπαίοι κάνοντας το παραλληλισμό με το βιολί του Νορβηγού πέρυσι, ή γιά να κερδίσει τη πρωτιά το τραγούδι στο προχθεσινό διαγωνισμό ξεγελώντας τούς απανταχού πόντιους που ως γνωστόν είναι πολύ δεμένοι με την παραδοσή τους. Τα sms άστρααν από ονόματα σε - ίδης.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...