Προς το περιεχόμενο

Eurovision 2010 - Θα πληρώσουμε και γι'αυτό;

xpapias

Τι θέση πιστεύετε θα πάρει η ελληνική συμμετοχή φέτος;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Τι θέση πιστεύετε θα πάρει η ελληνική συμμετοχή φέτος;

• Θέσεις 1-4
    • Θέσεις 5-10
    • Θέσεις 11-20
    • Θέσεις 21-25 (θα πατώσουμε...)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

διάβασε ξανά, αργα και προσεκτικά pls. Λέει ΟΧΙ.

Και τον γύρο κάτω απο το σπίτι μου θα τον ανεχτώ όταν πεινάω και βιάζομαι, αλλά δεν θα τον σερβίρω ώς τη σπεσιαλιτέ μου.

(και μαμώ τους παραλληλισμούς έκανα, δεν μπορείς να πεις)

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Απο την στιγμή που δεν θα είναι ακριβή αποστολή (φορέματα, εξοπλισμός, promo κτλ) δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα με την φετινή συμμετοχή.

Δημοσ.

Ο Αλκαίος είναι ωραίος.

Ο ρυθμός είναι πολύ ωραίος κι αρκετά ελληνικός.

Αν αντί για τους 4 μαντραχαλάδες υπήρχαν 4 γυναίκες και η κραυγή αντί για "ου" ήταν "hey" (ή κάτι τέτοιο) συνδυασμό με θηλυκό λίκνισμα (χι) τότε το κομμάτι θα μάμαγε.

Έτσι που είναι τώρα μου θυμίζει πολεμική κραυγή από την ταινία με τους 300 (καλά που δε βαράνε και σπαθιά σε ασπίδες). :confused:

Δημοσ.
διάβασε ξανά, αργα και προσεκτικά pls. Λέει ΟΧΙ.

Και τον γύρο κάτω απο το σπίτι μου θα τον ανεχτώ όταν πεινάω και βιάζομαι, αλλά δεν θα τον σερβίρω ώς τη σπεσιαλιτέ μου.

(και μαμώ τους παραλληλισμούς έκανα, δεν μπορείς να πεις)

να υποθεσω ομως οτι καποτε ο γυρος ηταν επιλογη κυριους πιατου ακομα κι αν δεν βιαζοσουν. αν με πιανεις:P

Δημοσ.
Αποκορύφωμα είναι το "woof woof" που ακούγεται κάθε λίγο (βλ. ρεφρέν).
ok fixed :P

Ότι να ναι το τραγούδι... και να μην πήγαινε κανένα πάλι θα το πληρώναμε. Βλέπε τέλη ΕΡΤ στη ΔΕΗ... :rolleyes:

Θέλει να περάσει ένα μήνυμα ο τίτλος του τραγουδιού μήπως? Όσλο ΠΑτώσαμε :-)

Δημοσ.

Με ψηφοφορία δεν έγινε η επιλογή τού τραγουδιού? Άρα όταν θα πατώσει στο διαγωνισμό της eurovision θα πρέπει όσοι το ψήφισαν να γυρίσουν στα μούτρα τους μιά πεντάσφαιρη. Αλλά φαίνεται ότι πέρα από την οικονομική φτώχεια υπάρχει και έλλειμμα ιδεών και φαίνεται πως είμαστε γενικά ένα λαός σε πλήρη κατάπτωση.

Και γιά να μιλήσω και γιά το τραγούδι( αν και θάπρεπε τουλάχιστον γιά φέτος να αποσυρθούμε εθελουσίως) δεν έχει κανένα στοιχείο που μπορεί να κάνει κλικ στον Ευρωπαίο.Απευθύνεται(συνεπεία και τού Ελληνικού στίχου) στο Ελληνικό κοινό και νομίζει ο δημιουργός ότι μπορεί να περάσει μηνύματα τούτ στυλ "έξω ντέρτια και καημοί".

Φανταστείτε ότι τολμώ να χαρακτηρίσω το SAGAPO τού Μιχάλη Ρακιντζή πιό ευρηματικό το οποίο είχε καταλάβει αν δεν κάνω λάθος τη δέκατη όγδοη θέση! Αρα με ετούτο το κατασκεύασμα υπάρχουν και χειρότερα.

Δεν αναρωτιέμαι γιά τον Αλκαίο εξάλλου τη δουλειά του κάνει αυτό νόμιζε ότι θα είναι πιασάρικο αλλά κυρίως με απασχολεί η ένδεια των νεοελλήνων σε κάθε επίπεδο.

Και εντάξει αλλά η ποντιακή λύρα τι φταίει η καημένη και που κολλάει τώρα?Τουλάχιστον του Πυροβολάκη το τραγούδι είχε λύρα αλλά είχε και τρία διακριτά τμήματα(σαλάτα έμοιαζε αλλα είχε και τον ξένο στίχο και στοιχεία απο ραπ).

Αλλά το άλλο μονότονο άκουσμα ήταν ένα απίστευτο γυφτοτράγουδο.

Εξηγήστε μου την γκριμάτσα του Μίμη Πλέσσα μόλις άνοιξε το φάκελο με το όνομα του τραγουδιού το οποίο δεν διάβασε αν και ήταν το συντομότατο ΟΠΑ παρά το έδωσε να το διαβάσει η Ρίκα Βαγιάννη κουνώντας ταυτόχρονα το χέρι του και κάνοντας μιά γκριμάτσα αλά Τζούλια όταν δεν βγήκε σταρ Ελλάς!

Μπούουου!

Δημοσ.
Με ψηφοφορία δεν έγινε η επιλογή τού τραγουδιού? Άρα όταν θα πατώσει στο διαγωνισμό της eurovision θα πρέπει όσοι το ψήφισαν να γυρίσουν στα μούτρα τους μιά πεντάσφαιρη. Αλλά φαίνεται ότι πέρα από την οικονομική φτώχεια υπάρχει και έλλειμμα ιδεών και φαίνεται πως είμαστε γενικά ένα λαός σε πλήρη κατάπτωση.

Και γιά να μιλήσω και γιά το τραγούδι( αν και θάπρεπε τουλάχιστον γιά φέτος να αποσυρθούμε εθελουσίως) δεν έχει κανένα στοιχείο που μπορεί να κάνει κλικ στον Ευρωπαίο.Απευθύνεται(συνεπεία και τού Ελληνικού στίχου) στο Ελληνικό κοινό και νομίζει ο δημιουργός ότι μπορεί να περάσει μηνύματα τούτ στυλ "έξω ντέρτια και καημοί".

Φανταστείτε ότι τολμώ να χαρακτηρίσω το SAGAPO τού Μιχάλη Ρακιντζή πιό ευρηματικό το οποίο είχε καταλάβει αν δεν κάνω λάθος τη δέκατη όγδοη θέση! Αρα με ετούτο το κατασκεύασμα υπάρχουν και χειρότερα.

Δεν αναρωτιέμαι γιά τον Αλκαίο εξάλλου τη δουλειά του κάνει αυτό νόμιζε ότι θα είναι πιασάρικο αλλά κυρίως με απασχολεί η ένδεια των νεοελλήνων σε κάθε επίπεδο.

Μπούουου!

Οσο βαραμε πεντασφαιρα στα μουτρα μας ολοι μας σε καθε εκλογες (γιατι κι εκει, με ψηφοφορια τα βγαζουμε αυτα που βγαζουμε, και πρωτια δεν ειδαμε ακομη, μονο πατο).

Οσο για το στιχο, εκτος των αγγλικων, και τα γαλλικα στο γαλλο απευθεινονται, και τα ισπανικα, και τα ουκρανικα, και τα ρωσικα (εγω απο αυτα δεν καταλαβαινω γρι), και αν ποτε ψηφιζα θα το εκανα βασει ηχου και μονο.

Δεν ειναι διαγωνισμος ευρηματικοτητας, διαγωνισμος τραγουδιου, μουσικης, και χαρας ειναι.

PS. Δεν μου καιγεται καρφακι για τον συγκεκριμενο διαγωνισμο, αλλα αφου υπαρχει, οντως φετος προτιμω ενα καθαρα ελληνικο, απο τις αλχημειες σε στιχο - μουσικη, και χαρουμενα παιδακια που δεν αποφασιασν ακομη αν θα κανουν το ρολο του γαμπρου η της νυφης.

Δημοσ.
ελεος ρε πουστη μου λιγο λιγοτερη υποκρισια. λετε ολοι οτι ειναι γυφτικο και ολοι θα το ακουτε το καλοκαιρι στα κλαμπακια και στα νυχτερινα κεντρα και θα την βρισκετε. λες και δεν εχετε χορεψει τσιφτετελια και λοιπους χορους με αναλογα τραγουδια. μην κρυβεστε πισω απο το δαχτυλο σας και το παιζεται ευρωπαιοι γτ απλα δεν ειστε, οπως και κανενας ελληνας δεν ειναι βαζοντας και τον εαυτο μου μεσα

Άμα εσύ την βρίσκεις με γυφτοτράγουδα και τσιφτετέλια είναι δικό σου θέμα και μην το γενικεύεις. Οπότε δεν τίθεται θέμα υποκρισίας και δακτύλων. Ως προς την ευρωπαικότητα των Ελλήνων πράγματι είμαστε πρώτα βαλκάνιοι και μετά ευρωπαίοι.

Παρόλα αυτά η θεοποίηση της ευρωπης από μέρους σου έτσι όπως το είπες δεν μου άρεσε.

Δεν είναι απαραίτητα κάτι ανώτερο καθώς πέραν της γυφτομουσικής η ελληνική μουσική έχει πολλές ενδιαφέρουσες πτυχές.

Πιό αρκουδιάρικο τραγούδι δεν έχω ξανακούσει. Μεγάλη ξεφτίλα. Καλά έκανε και έφαγε γιούχα μόλις ακούστηκε το αποτέλεσμα. Κια για να είμαι και on topic, όχι, με αυτήν την γύφτικη @@ριά χίλια χρόνια να μην πάμε. Όσο σκέφτομαι ότι θα πληρώσουμε από την τσέπη μας ξενοδοχεία και αεροπορικά σε όλους αυτούς με πιάνει τρέλα. Πόση ώρα του πήρε του αλκαίου να το γράψει αυτό το χάλι ρε φούστη μου; 3,5 λεπτά με έτοιμα "χαλιά" στο σινθ; Έλεος πιά.

:lol::lol::lol: γαμάτος

Τον ταμτάκο κρίμα να τον έχουμε ανεκμετάλευτο σαν χώρα, προτείνω να τον στείλουμε του χρόνου.

Δημοσ.
Ως προς την ευρωπαικότητα των Ελλήνων πράγματι είμαστε πρώτα βαλκάνιοι και μετά ευρωπαίοι.

Ο Θεός και η μοίρα μας! Δεν είμαστε ούτε Βαλκάνιοι(αν και ζούμε εδώ), ούτε Ευρωπαίοι.

Η πιό απίστευτη και παράξενη ράτσα στο σύμπαν είμαστε.Κανείς λαός στον κόσμο δεν έχει τόσο αποκλίνουσα συμπεριφορά.Το ερώτημα είναι: Είναι αλήθεια ότι ο Χριστός είχε ιδιαίτερη σχέση με τούς Έλληνες όπως λένε οι Γραφές ή είναι μύθος?

Ούγκ!

Δημοσ.
Το τραγουδι δεν το εχω ακουσει καν,δε με νοιαζει κιολας.Κατα τη γνωμη μου δεν πρεπει να συμμετεχει ελληνικη αποστολη σε αυτο το τσιρκο,τουλαχιστον μεχρι να βγουμε απο την "κριση".Ας μην εχουν θεμα συζητησης τα μεσημεριανα σκουπιδια της τηλεορασης και οι κομμωτριες της επικρατειας.

Δεν ειναι δυνατον να κοβονται μισθοι και επιδοματα και απο την αλλη να ξοδευονται εκατομμυρια ευρω σε πανευρωπαικα πανηγυρακια...

+1 φιλε μου.Δεν μπαινω καν στον κοπο να ακουσω το τραγουδι (εκτρωμα θα ειναι - θα ταιριαζει και με τον χαρακτηρα του ερμηνευτη).Απλα ειναι ΝΤΡΟΠΗ να δινονται χρηματα δικα μου και δικα σας για τετοιες γελοιοτητες (διοτι την χρυσοπληρωνουμε την ΕΡΤ).Αλλα τι περιμενεις οταν πριν 2 εβδομαδες τα ****** του ΠΑΣΟΚ και αλλοι τα εσπαγαν σε μπουζουκια με τις Lexus παρκαρισμενες εξω απο το μαγαζι.Να δουμε ποσο ακομα θα παραμυθιαζεται ο Ελληνας.

Δημοσ.
Άμα εσύ την βρίσκεις με γυφτοτράγουδα και τσιφτετέλια είναι δικό σου θέμα και μην το γενικεύεις. Οπότε δεν τίθεται θέμα υποκρισίας και δακτύλων. Ως προς την ευρωπαικότητα των Ελλήνων πράγματι είμαστε πρώτα βαλκάνιοι και μετά ευρωπαίοι.

Παρόλα αυτά η θεοποίηση της ευρωπης από μέρους σου έτσι όπως το είπες δεν μου άρεσε.

Δεν είναι απαραίτητα κάτι ανώτερο καθώς πέραν της γυφτομουσικής η ελληνική μουσική έχει πολλές ενδιαφέρουσες πτυχές.

ουτε καν ελληνικη μουσικη ακουω, αλλα επειδη εχει παρει το αυτι μου γυφτοτραγουδα αυτο δεν νομιζω οτι μπαινει σε αυτη την κατηγορια.και ναι εχει αλλες πτυχες η ελληνικη μουσικη που ομως θα πατωναν ακομα χειροτερα σε εναν τετοιο διαγωνισμο γτ απλα θα καταλαβεναν μονο οι ελληνες. επισης εχω δει τους ελληνες απο την καλη και την αναποδη κι απο πλευρες που αλλοι δεν τους εχουν δει, και ξερω τι κομπλεξ κουβαλαμε. οποτε τρελενομαι οταν ακουω για γυφτοτραγουδα, οταν ψηφιστηκε απο το κοινο το τραγουδι και οταν ειμαστε απο τις λιγες χωρες που δεχονται τοσο καλα τους οριτζιναλ γυφτους.

οσο για την θεοποιηση της ευρωπης:P δες πρωτα σε βαθος την ευρωπη και θα καταλαβεις γτ ειμαστε πιο γυφτοι κι απο τους γυφτους

Δημοσ.

Ωπα, ωπα, παμε για φουντο στη Γιουρόπα!!!

Ωπα Ωπα,

τι αηδια ηταν αυτη που βγηκε χθες; Τραγουδι ακριβως στο στυλ του γιωργη του αλκαιου ,μονο που θα ηταν οτι πρεπει για μια βραδια στο Ποσειδώνιο και οχι για τη Γιουροβιζιον..

ωπα ,ωπα,

παντως ο συνδιασμος εφετο ηταν θανατηφορος: αηδια τραγουδι και ο πλεον ακαταλληλος ερμηνευτης,

Και ο διαγωνισμος εφετο ηταν για κλαματα,το ενα ασμα χειροτερο απο το αλλο.Εκεινο εκει το ροκαδισιο υποτιθεται στην αρχη μετο λαλαλλα τι μακακια ηταν;

ωπα ωπα παμε για φουντο στη γιουροπα..!!

Δημοσ.
ουτε καν ελληνικη μουσικη ακουω

ανεξάρτητα από την μουσική που ακούς δώσε μας το δικαίωμα να αηδιάσουμε χωρίς απαραίτητα να κρυβόμαστε πίσω από δάχτυλα.

αλλα επειδη εχει παρει το αυτι μου γυφτοτραγουδα αυτο δεν νομιζω οτι μπαινει σε αυτη την κατηγορια.

Ναι δεν είναι ούτε σαφέτης ούτε ταμτάκος, είναι προφανές ότι το χαρακτηρίζουμε έτσι με τάσεις υπερβολής για να τονίσουμε την απέχθεια μας.

και ναι εχει αλλες πτυχες η ελληνικη μουσικη που ομως θα πατωναν ακομα χειροτερα σε εναν τετοιο διαγωνισμο γτ απλα θα καταλαβεναν μονο οι ελληνες.

Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει η επιτυχία μας στον θεσμό και η άποψη μου για το τραγούδι δεν συσχετίζεται με τις πιθανότητες διάκρισής του.

επισης εχω δει τους ελληνες απο την καλη και την αναποδη κι απο πλευρες που αλλοι δεν τους εχουν δει, και ξερω τι κομπλεξ κουβαλαμε. οποτε τρελενομαι οταν ακουω για γυφτοτραγουδα, οταν ψηφιστηκε απο το κοινο το τραγουδι και οταν ειμαστε απο τις λιγες χωρες που δεχονται τοσο καλα τους οριτζιναλ γυφτους.

Δεν το κατάλαβα αυτό. Όλοι μας έχουμε δει τους Έλληνες απο την καλή και την ανάποδη, επίσης είναι δεδομένες οι γυφτοτάσεις μεγάλης μερίδας των Ελλήνων (εξ ου και η ανάδειξη του τραγουδιού) αλλά προφανώς εμάς που δεν μας μας αρέσει δεν μας χαρακτηρίζουν τέτοιες τάσεις και το εκφράζουμε.

οσο για την θεοποιηση της ευρωπης:P δες πρωτα σε βαθος την ευρωπη και θα καταλαβεις γτ ειμαστε πιο γυφτοι κι απο τους γυφτους

Δεν ξέρω πως εννοείς το βάθος της ευρώπης αλλά δεν αμφιβάλλω για την γυφτιά μας όμως θεωρώ πως δεν είναι ανάγκη να θέλουμε να την διατηρήσουμε και να την προβάλλουμε κιόλας.

Δημοσ.
ελεος ρε πουστη μου λιγο λιγοτερη υποκρισια. λετε ολοι οτι ειναι γυφτικο και ολοι θα το ακουτε το καλοκαιρι στα κλαμπακια και στα νυχτερινα κεντρα και θα την βρισκετε. λες και δεν εχετε χορεψει τσιφτετελια και λοιπους χορους με αναλογα τραγουδια. μην κρυβεστε πισω απο το δαχτυλο σας και το παιζεται ευρωπαιοι γτ απλα δεν ειστε, οπως και κανενας ελληνας δεν ειναι βαζοντας και τον εαυτο μου μεσα

μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια

+ στο κατερινακι +

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...