Προς το περιεχόμενο

Eurovision 2010 - Θα πληρώσουμε και γι'αυτό;

xpapias

Τι θέση πιστεύετε θα πάρει η ελληνική συμμετοχή φέτος;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Τι θέση πιστεύετε θα πάρει η ελληνική συμμετοχή φέτος;

• Θέσεις 1-4
    • Θέσεις 5-10
    • Θέσεις 11-20
    • Θέσεις 21-25 (θα πατώσουμε...)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έπεσε το μάτι μου στο τραγούδι που θα στείλουμε στο διαγωνισμό της Eurovision 2010. Μήπως είναι καιρός - με το πρόσχημα της οικονομικής κρίσης - να αποσυρθούμε από το διαγωνισμό από εδώ και στο εξής?

Γιατί να πληρώνουμε για κάτι τέτοιο τη στιγμή που γίνονται περικοπές σε άλλα ζητήματα (πχ στον εορτασμό του Πάσχα στα στρατόπεδα) !?

Επισυνάπτω το βίντεο :lol: Αποκορύφωμα είναι το "μποοοουυυυυ" που ακούγεται κάθε λίγο (βλ. ρεφρέν).

Τι να πω. Πως να μην μας κοροϊδεύει μετά όλη η Ευρώπη;

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=0scJgK7Hri0[/ame]

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τόσο τυπάρα που είναι ο Αλκαίος πολύ γουστάρω.Καλύτερα να πάει αυτός να πει το Ελληνικό το τραγουδάκι παρά όλα τα σούργελα και ας βγούμε και τελευταίοι.

Το τραγούδι κλάιν,ο Αλκαίος είναι τυπάρα και στηρίζω!:-D

Υ.Γ:Όχι ήταν καλύτερα τα s.a.g.a.p.o και τα yassou maria και όλα τα υπερσούργελα που στέλνουμε τόσο καιρό.

Δημοσ.

μωρε το κομματι παει κι ερχεται, εμενα μου αρεσε, το θεμα ειναι οτι γενικως η γιουροβιζα κοστιζει χρημα το οποιο δεν εχουν και στην τελικη δεν ειναι αναγκη ναπληρωνουμε. πολυτελειες εν καιρω κρισεις δλδ

---------- Προσθήκη στις 10:37 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:36 ----------

Τόσο τυπάρα που είναι ο Αλκαίος πολύ γουστάρω.Καλύτερα να πάει αυτός να πει το Ελληνικό το τραγουδάκι παρά όλα τα σούργελα και ας βγούμε και τελευταίοι.

Το τραγούδι κλάιν,ο Αλκαίος είναι τυπάρα και στηρίζω!:-D

εδω και χροοοοοοοοονια ειναι η πρωτη φορα που στελνουμε τραγουδι με εντελως ελληνικο στιχο και κανεις δεν το εκτιμαει. αλλωστε εχει πολυ χαρουμενο ρυθμο. τι ζορι τραβατε;

• Super Moderators
Δημοσ.

ΑΝ έχετε την καλοσύνη, το θέμα του thread, όπως το καταλαβαίνω (ας με διορθώσει ο topic starter αν δεν κατάλαβα καλά) ΔΕΝ είναι η κριτική στο τραγούδι αλλά η κριτική στη συμμετοχή μας στην Eurovision εν μέσω των κακών οικονομικών της Ελλάδας.

Εάν θέλετε να συζητήσετε για το τραγούδι, ευχαρίστως να μεταφέρω το thread στη φιλόξενη ενότητα της Μουσικής.

;)

Δημοσ.

:lol: Αποκορύφωμα είναι το "μποοοουυυυυ" που ακούγεται κάθε λίγο (βλ. ρεφρέν).

Τι να πω. Πως να μην μας κοροϊδεύει μετά όλη η Ευρώπη;

:lol::lol::lol:ξεκαρδιστηκα με αυτο το μπουουουουουυου!:lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.

Γιατι πρεπει καθε φορα να επιβεβωνουμε την καταγωγη μας δηλαδη ποσο ρομπες πρεπει να γινουμε για να ξεκολλησει η φαση ???Ακου μπου...ααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα :lol::lol::lol::lol::cry::cry::cry::lol::lol::cry::cry::cry::lol::lol:

Δημοσ.

Ναι όταν τα μπου της ουκρανόαθίγκανης πριν πόσο καιρό ήταν μια χαρά.Τα δικά μας είναι για γέλια.

Μια χαρά τραγουδάκι είναι και μια χαρά αξιοπρεπέστατη συμμετοχή στο πανηγυράκι.Ούτε να στοιχίσει εκατομμύρια η συμμετοχή,ούτε δισεκατομμύρια το φόρεμα της εκάστοτε τραγουδιάρας,ούτε να ταξιδέψει όλη η Ελληνική show biz και καλά σαν συνοδεία για το εθνικό κατόρθωμα και την πρωτιά για να τρώνε χαβιάρια με τα λεφτά του κοσμάκη.

Τώρα αυτό το παραμύθι ότι θα πληρώσουμε και για αυτό καλό είναι να σταματήσει.Σιγά μην είναι τα έξοδα μεγαλύτερα από τα έσοδα.Κάθε χρόνο τα ίδια.Εκατομμύρια στοιχίζει η αποστολή,και τα 10απλάσια βγάζει από τις διαφημίσεις.

Να ήταν να διοργανώναμε κανέναν διαγωνισμό που είναι τρελά τα έξοδα να πω ΟΚ αλλά όχι ρε παιδιά και να κλαψουρίζουμε για μια Ελληνική αποστολή 20 ατόμων που θα ταξιδέψει εκεί.Σιγά μην δεν βγούν από χορηγίες και διαφημίσεις και με το παραπάνω τα έξοδα.Κοιτάξτε λίγο τίποτα τιμές από 10sec διαφήμιση σε τόσο υψηλής ακροαματικότητας ζώνη και θα καταλάβετε.

Δημοσ.

Το τραγουδι δεν το εχω ακουσει καν,δε με νοιαζει κιολας.Κατα τη γνωμη μου δεν πρεπει να συμμετεχει ελληνικη αποστολη σε αυτο το τσιρκο,τουλαχιστον μεχρι να βγουμε απο την "κριση".Ας μην εχουν θεμα συζητησης τα μεσημεριανα σκουπιδια της τηλεορασης και οι κομμωτριες της επικρατειας.

Δεν ειναι δυνατον να κοβονται μισθοι και επιδοματα και απο την αλλη να ξοδευονται εκατομμυρια ευρω σε πανευρωπαικα πανηγυρακια...

Δημοσ.

Μια χαρά είναι το τραγουδάκι.

Ρυθμό έχει.

Ελληνικό στίχο, έτσι για αλλαγή, έχει.

Αφού πληρώνουμε που πληρώνουμε, ε δε γαμιέ...

Ας πληρώσουμε και γι' αυτό.

Πάντως, σαν απάντηση προς τον topic starter, όχι, η αποχώρηση από το διαγωνισμό δεν είναι επιλογή.

Εχομενε και μια ψωροπερηφάνεια. Μπορεί τα στρατόπεδα να μη σουβλίσουν αρνάκι ή να μου τσουγκρίσουν αυγουλάκια, αλλά στη γιουροβιζιόν πρέπει να πάμε, γιατί έχομενε τύπο.

Με αρκετές δόσεις ειρωνείας, την καλημέρα μου.

Δημοσ.
Μια χαρά είναι το τραγουδάκι.

Ρυθμό έχει.

Ναι για το γυφτιστάν μια χαρά είναι.

Γιατί δεν έβαλαν και ένα ντάτσουν με καρπούζια όπως στους ολυμπιακούς?

Δημοσ.

ελεος ρε πουστη μου λιγο λιγοτερη υποκρισια. λετε ολοι οτι ειναι γυφτικο και ολοι θα το ακουτε το καλοκαιρι στα κλαμπακια και στα νυχτερινα κεντρα και θα την βρισκετε. λες και δεν εχετε χορεψει τσιφτετελια και λοιπους χορους με αναλογα τραγουδια. μην κρυβεστε πισω απο το δαχτυλο σας και το παιζεται ευρωπαιοι γτ απλα δεν ειστε, οπως και κανενας ελληνας δεν ειναι βαζοντας και τον εαυτο μου μεσα

Δημοσ.

Πιό αρκουδιάρικο τραγούδι δεν έχω ξανακούσει. Μεγάλη ξεφτίλα. Καλά έκανε και έφαγε γιούχα μόλις ακούστηκε το αποτέλεσμα. Κια για να είμαι και on topic, όχι, με αυτήν την γύφτικη @@ριά χίλια χρόνια να μην πάμε. Όσο σκέφτομαι ότι θα πληρώσουμε από την τσέπη μας ξενοδοχεία και αεροπορικά σε όλους αυτούς με πιάνει τρέλα. Πόση ώρα του πήρε του αλκαίου να το γράψει αυτό το χάλι ρε φούστη μου; 3,5 λεπτά με έτοιμα "χαλιά" στο σινθ; Έλεος πιά.

evabb μίλα για τον εαυτό σου και τα δικά σου καλοκαίρια. όχι ότι το δικό μου το περνάω στο μέγαρο, αλλά μη γενικεύεις.

Δημοσ.

αφου μπορεις και τα περνας στο μεγαρο μπραβο σου αλλα δεν νομιζω οτι δεν θα το ακουσεις ουτε μια φορα και θα το ανεχτεις εστω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...