Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τα δικαιώματα για τη φόρμουλα είναι πολύ ακριβά και προφανώς δεν συμφέρει κανένα ελληνικό κανάλι να τα πάρει γιατί δεν υπάρχει το ανάλογο κέρδος.

Και πόσα χρήματα ελπίζουν ότι θα βγάλουν με αυτόν τον γελοίο τρόπο;

Εκτός και αν πληρώνουν με ποσοστό επί των θεατών. Π.χ. θα μαζέψουν 2000 πορωμένους (γιατί πειρσσότερους δεν πιστεύω με καμμία κυβέρνηση) Χ €4.99= €9980 και θα δίνουν τα 3 χιλιάρικα στην εταιρία. Σπουδαία λεφτά.

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Τα δικαιώματα για τη φόρμουλα είναι πολύ ακριβά και προφανώς δεν συμφέρει κανένα ελληνικό κανάλι να τα πάρει γιατί δεν υπάρχει το ανάλογο κέρδος.

Ναι οποιο καναλι ειχε τα δικαιωματα ξεσκιζοταν στις διαφημισεις......φετος ανακαλυψανε οτι δεν τους συμφερει.....αν μπειτε και στο φορουμ του εν λογω καναλιου για την F1 και διαβασετε τα ποστ θα γελασετε πολυ! ενας λεει εν ολιγις "μπραβο που το κανατε ετσι εγω θα σας πληρωνα και παραπανω". Μαλλον ηταν του ΑΝΤ1 :-p......τους χρειαζεται βουρδουλας.....και μια που τυχαινει και εχεις αυτο το νικ πανε καμια βολτα απο εκει

Δημοσ.

Γενικα ο ελληνας ειναι ο πιο φιλοτιμος λαος. Μαλακας δεν ειναι, και δεν θελει να πιανεται.

Ποσα λεφτα εχουμε χωσει για φιλανθρωπικους σκοπους? σεισμους, τσουναμια κλπ. Παρα πολλα, και χωρις να ζηταμε ανταλαγματα.

Αλλα να σου λεει η ΕΠΟΕ κουφαλα πας φυλακη για ακουσον ακουσον κακουργημα (βλεπε gamato.info κλπ κλπ ) επειδη ειχες σαιτ που διεκολυνει τη δωρεαν ανταλαγη περιεχομενου.

Τι ειναι η ΕΠΟΕ..? τα αφεντικα φιλε ;)

Με λιγα λογια οι μεγαλυτεροι κλεφτες αυτη τη στιγμη αλλα με την κυριολεκτικη εννοια το ορου.

Δημοσ.
Γενικα ο ελληνας ειναι ο πιο φιλοτιμος λαος. Μαλακας δεν ειναι, και δεν θελει να πιανεται.

Ποσα λεφτα εχουμε χωσει για φιλανθρωπικους σκοπους? σεισμους, τσουναμια κλπ. Παρα πολλα, και χωρις να ζηταμε ανταλαγματα.

Αλλα να σου λεει η ΕΠΟΕ κουφαλα πας φυλακη για ακουσον ακουσον κακουργημα (βλεπε gamato.info κλπ κλπ ) επειδη ειχες σαιτ που διεκολυνει τη δωρεαν ανταλαγη περιεχομενου.

Τι ειναι η ΕΠΟΕ..? τα αφεντικα φιλε ;)

Με λιγα λογια οι μεγαλυτεροι κλεφτες αυτη τη στιγμη αλλα με την κυριολεκτικη εννοια το ορου.

κακούργημα είναι οποιαδήποτε κλοπή ξεπερνά κάποιο ποσό. Νομίζω 1000 ευρώ αλλά μπορεί να κάνω και λάθος (κάποιος δικηγόρος θα μας πει το σωστό ποσό).

Το gamato υπολογίζουν ότι στα 7 χρόνια που λειτουργούσε βοήθησε να κλαπεί copyrighted υλικό αξίας 1δις ευρώ!!!

Do the math για το πόσα χρόνια θα φάνε οι διαχειριστές.;)

Αν θέλει κάποιος να πάει κόντρα στα "αφεντικά" και δεν είναι κλανόμαγκας,να ΜΗΝ αγοράζει αυτά που πουλάνε μέχρι να κατεβάζουν τις τιμές τους εκεί που πρέπει.

Τσάμπα όμως δεν μπορεί να κλέβει τη δουλειά άλλου, ο οποίος δεν την έχει χαρίσει.

Βασικοί νόμοι για να μην είμαστε ζούγκλα.

Είμαι σίγουρος ότι δεν θα αγόραζες ποτέ οτιδήποτε , ακόμα και αν σου ζητούσαν 1 ευρώ ή και λιγότερο για αυτό αν μπορούσες να το κλέψεις ή να το κατεβάσεις.

Νομιμοποιώντας αυτή τη λογική , μπορώ κι εγώ να μπω σπίτι σου και να σηκώσω ότι μου αρέσει και να μην έχεις δικαιώμα να κάνεις τίποτα.

Μην αρχίσουμε πάλι κουβέντα για τα αυτονόητα προσπαθώντας να νομιμοποιήσουμε την παράνοια.

Δεν εχω δει ποτε μεχρι τωρα να γινεται πισωγυρισμα σε τετοια θεματα. Απο τη στιγμη που πλεον οι ταχυτητες δεν ειναι προβλημα και το περιεχομενο τεχνικα μπορει να αντιγραφει και να διανεμηθει ανεξοδα, σιγουρα η πειρατεια θα μεσουρανει. Παλια παιρναμε υλικο απο ftp sites η direct links. Αυτα πλεον δεν υπαρχουν (rapidshare εξαιρειται, αληθεια γιατι εκει δεν παει κανεις φυλακη???).

Τα torrents και p2p οπως τα ξερουμε μπορει να μην υπαρχουν για πολυ αλλα σιγουρα κατι θα τα διαδεχτει (πχ magnet links?)

H μονη περιπτωση στο μακρινο μελλον που μπορω να φανταστω ειναι να φτασουμε ολοι ανεξαιρετως να συνδεομαστε επωνυμα (προσωπικη IPv6 σε ονομαστικη βαση) στο internet και αυστηρα μεσω dumb terminals. Εκει οντως ο πολιτης θα εχει 0 ελεγχο. Για εκει το πανε αλλα διατηρω τις ελπιδες μου οτι δεν θα γινει ποτε.

Δεν υπάρχει ανωνυμία στο Internet και είναι τελείως αφελείς όσοι το πιστεύουν αυτό.

Απλά δεν έχουν αποφασίσει οι θιγόμενοι να ασχοληθούν με τους τορεντάδες και κυνηγάνε μόνο τους administrators.

Σε περιόδους ισχνών αγελάδων όμως, όσοι άσχετοι ασχολούνται με αυτό το σπορ να είναι σίγουροι ότι θα έχουν νέα τους σύντομα.

Απλά να ελπίζουν ότι θα περιοριστούν σε επιστολές από τους ISP's και όχι σε αγωγές για κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας.

Δημοσ.

Φιλε οι παραλληρισμοι αυτοι (ειναι σα να μπω σπιτι σου κλπ) ειναι τελειως ακυροι.

"Κλανομαγκες" ειναι το 99,9% του ελληνικου ιντερνετ (το αλλο 00,1% ψευτες :-D).

Βασικοι Νομοι για να μην ειμαστε ζουγκλα?

Αρα το συστημα οπως λειτουργει ειναι μια χαρα ε? Απλα οι χρηστες κλεβουν τα δικαια λεφτα των φτωχων βιομηχανιων μουσικης, ταινιων κλπ και οι φτωχοι αυτοι για να μην πεθανουν απ την πεινα επιβαλουν παγκοσμιους νομους εποπτειας του ιντερνετ ε..?

..δε μας τα λες καλα ρε φιλε.

Αν αυτο το οικονομικο αδικημα ειναι κακουργημα που σημαινει προφυλακιση κλπ, τοτε για φονους τι θα επρεπε να κανουν..? τουφεκισμος απευθειας χωρις δικη..? ασε ρε φιλε.. ασε καλυτερα.. ;)

Δημοσ.
κακούργημα είναι οποιαδήποτε κλοπή ξεπερνά κάποιο ποσό. Νομίζω 1000 ευρώ αλλά μπορεί να κάνω και λάθος (κάποιος δικηγόρος θα μας πει το σωστό ποσό).

Το gamato υπολογίζουν ότι στα 7 χρόνια που λειτουργούσε βοήθησε να κλαπεί copyrighted υλικό αξίας 1δις ευρώ!!!

Αν θέλει κάποιος να πάει κόντρα στα "αφεντικά" και δεν είναι κλανόμαγκας,να ΜΗΝ αγοράζει αυτά που πουλάνε μέχρι να κατεβάζουν τις τιμές τους εκεί που πρέπει.

Τσάμπα όμως δεν μπορεί να κλέβει τη δουλειά άλλου, ο οποίος δεν την έχει χαρίσει.

Είμαι σίγουρος ότι δεν θα αγόραζες ποτέ οτιδήποτε , ακόμα και αν σου ζητούσαν 1 ευρώ ή και λιγότερο για αυτό αν μπορούσες να το κλέψεις ή να το κατεβάσεις.

Νομιμοποιώντας αυτή τη λογική , μπορώ κι εγώ να μπω σπίτι σου και να σηκώσω ότι μου αρέσει και να μην έχεις δικαιώμα να κάνεις τίποτα.

Μην αρχίσουμε πάλι κουβέντα για τα αυτονόητα προσπαθώντας να νομιμοποιήσουμε την παράνοια.

Δεν υπάρχει ανωνυμία στο Internet και είναι τελείως αφελείς όσοι το πιστεύουν αυτό.

Απλά δεν έχουν αποφασίσει οι θιγόμενοι να ασχοληθούν με τους τορεντάδες και κυνηγάνε μόνο τους administrators.

Σε περιόδους ισχνών αγελάδων όμως, όσοι άσχετοι ασχολούνται με αυτό το σπορ να είναι σίγουροι ότι θα έχουν νέα τους σύντομα.

Απλά να ελπίζουν ότι θα περιοριστούν σε επιστολές από τους ISP's και όχι σε αγωγές για κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας.

Και μετά θα κατέβει ο Alien apo to T69 διαστημικό μεταγωγικό και θα μοιράζει μπουκαλάκια με πράσινη βιοχλαπάτσα...

(έχει τελειώσει το θέμα, δεν υπάρχει πισωγύρισμα και μην τρομοκρατείς τον κόσμο. Εν ολίγης "κατεβάστε άφοβα")

Δημοσ.

Είναι λογικό μιας και οποιοδήποτε online ψηφιακό περιεχόμενο χάνει άμεσα οποιαδήποτε έννοια της αξίας, ένα pdf ebook σε σχέση με ένα χειροπιαστό βιβλίο κτλπ. Από την στιγμή που έχασαν τον έλεγχο του content control και delivery από τα filesharing δίκτυα, έχασαν την ευκαιρία της εκμετάλλευσης του.

Δημοσ.

Αν μου τα σηκώσεις όλα, θα μου τα στερήσεις και είναι όντως κλοπή. Η πειρατία δε στερεί απλά παράγει αντίγραφα,τα οποία μπορεί να μην είχαν ποτέ αγοραστεί.Δεν είναι καθόλου παράνοια. Είναι απόλυτη λογική. Τον καλλιτέχνη και το παιχνίδι που αξίζει θα το αγοράσεις αυθεντικό,ακριβώς επειδή αξίζει.piracy-is-theft.jpg

Δημοσ.
Αν μου τα σηκώσεις όλα, θα μου τα στερήσεις και είναι όντως κλοπή. Η πειρατία δε στερεί απλά παράγει αντίγραφα,τα οποία μπορεί να μην είχαν ποτέ αγοραστεί.Δεν είναι καθόλου παράνοια. Είναι απόλυτη λογική. Τον καλλιτέχνη και το παιχνίδι που αξίζει θα το αγοράσεις αυθεντικό,ακριβώς επειδή αξίζει.

Η "απολυτη" λογικη, λεει οτι κατεχεις κατι για το οποιο δεν πληρωσες το αναλογο αντιτιμο στον δημιουργο του, και τον αναλογο φορο στο κρατος, οπως κανεις για ολα τα αλλα προιοντα τα οποια εχεις υπο την κατοχη σου.

Αυτο ειναι που μετραει αυτος που θα σε κυνηγησει (ειτε λεγεται κρατος, ειτε εποε, ειτε Κυρ Βασιλης), και οχι η κλασικη απαντηση "αφου δεν θα το αγοραζα".

Επισης υπαρχει μονιμα αυτη η παλι κλασικη απαντηση "δεν ειναι κλοπη, γιατι δε σου στερει αλλα αντιγραφει". Ωραια, δεν ειναι κλοπη, και κανεις δε σε πιανει για κλοπη. Ο νομος ομως (καλως η κακως, αυτος υπαρχει), λεει οτι και η αντιγραφη χωρις την συγκαταθεση του δημιουργου, ειναι παρανομη. Γιατι το μπλεκετε παντα με την κλοπη;

Και μιας και τα παραδειγματα παντα κολλανε σε αυτο το σημειο (της μη στερησης του αυθεντικου, παρα μονο της αντιγραφης), να πω κι εγω ενα.

Σε ενα κινηματογραφο οπου παιζει ενα εργο που κατα τη γνωμη σου δεν αξιζει, θα απαιτουσες ποτε να μπεις τζαμπα να το παρακολουθησεις, αφου δεν αξιζει και ποτε δε θα πληρωνες για αυτο; Το ιδιο δεν ειναι; Δε του στερεις τιποτε αν κατσεις σε μια ακρουλα και απλα το δεις κι εσυ.

Δημοσ.
Η "απολυτη" λογικη, λεει οτι κατεχεις κατι για το οποιο δεν πληρωσες το αναλογο αντιτιμο στον δημιουργο του, και τον αναλογο φορο στο κρατος, οπως κανεις για ολα τα αλλα προιοντα τα οποια εχεις υπο την κατοχη σου.

Αυτο ειναι που μετραει αυτος που θα σε κυνηγησει (ειτε λεγεται κρατος, ειτε εποε, ειτε Κυρ Βασιλης), και οχι η κλασικη απαντηση "αφου δεν θα το αγοραζα".

Επισης υπαρχει μονιμα αυτη η παλι κλασικη απαντηση "δεν ειναι κλοπη, γιατι δε σου στερει αλλα αντιγραφει". Ωραια, δεν ειναι κλοπη, και κανεις δε σε πιανει για κλοπη. Ο νομος ομως (καλως η κακως, αυτος υπαρχει), λεει οτι και η αντιγραφη χωρις την συγκαταθεση του δημιουργου, ειναι παρανομη. Γιατι το μπλεκετε παντα με την κλοπη;

Και μιας και τα παραδειγματα παντα κολλανε σε αυτο το σημειο (της μη στερησης του αυθεντικου, παρα μονο της αντιγραφης), να πω κι εγω ενα.

Σε ενα κινηματογραφο οπου παιζει ενα εργο που κατα τη γνωμη σου δεν αξιζει, θα απαιτουσες ποτε να μπεις τζαμπα να το παρακολουθησεις, αφου δεν αξιζει και ποτε δε θα πληρωνες για αυτο; Το ιδιο δεν ειναι; Δε του στερεις τιποτε αν κατσεις σε μια ακρουλα και απλα το δεις κι εσυ.

Ναι ρε συ pournaras,αλλα και το μονιμο (ισως και μονο) 'επιχειρημα των υποστηρικτων των 'πνευματικων δικαιωματων' ειναι το οτι 'αυτο λεει ο νομος'!

Το οτι καποια πραγματα ειναι ΠΑΡΑΛΟΓΑ πολυ ευκολα το προσπερνατε μερικοι και μενετε στο οτι ειναι νομιμο.

Και στην ναζιστικη Γερμανια ηταν νομιμο αυτο που παθαιναν οι Εβραιοι και στην ρατσιστικη Αμερικη ηταν νομιμο αυτο που συνεβαινε στους μαυρους και στην δικτατορια εδω στην Ελλαδα ηταν νομιμο αυτο που συνεβαινε στους πολιτες που αντιδρουσαν.

Αυτο που θελω να τονισω ειναι οτι καλοι οι νομοι ΑΛΛΑ ακομα καλυτερη η λογικη και η δικαιοσυνη.

Τα εχουμε ξαναπει και σε αυτο το νημα:

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=349840

Φιλικα παντα για αποφυγη παρεξηγησεων...

Δημοσ.
Να πληρωνουμε 5 ευρω για καθε αγωνα στην φορμουλα 1 νταβατζη δεν ειχαμε, νταβατζη αποκτησαμε (ΑΝΤ1)

Με 7 ευρώ βλέπω όλο το πρόγραμμα BBC HD για ένα μήνα! Αντίστοιχα o ANT1 που προσφέρει μόνο 3ημέρες και μετάδοση με Πουρναράκη έπρεπε να χρεώνει 7/30*3=0,7Ε και δια 2 για την χειρότερη ποιότητα προγράμματος 0,35Ε. Ίσως το σκεφτόμουν τότε να δώ F1 επι πληρωμή στον ANT1.

Δημοσ.
Ναι ρε συ pournaras,αλλα και το μονιμο (ισως και μονο) 'επιχειρημα των υποστηρικτων των 'πνευματικων δικαιωματων' ειναι το οτι 'αυτο λεει ο νομος'!

Το οτι καποια πραγματα ειναι ΠΑΡΑΛΟΓΑ πολυ ευκολα το προσπερνατε μερικοι και μενετε στο οτι ειναι νομιμο.

Και στην ναζιστικη Γερμανια ηταν νομιμο αυτο που παθαιναν οι Εβραιοι και στην ρατσιστικη Αμερικη ηταν νομιμο αυτο που συνεβαινε στους μαυρους και στην δικτατορια εδω στην Ελλαδα ηταν νομιμο αυτο που συνεβαινε στους πολιτες που αντιδρουσαν.

Αυτο που θελω να τονισω ειναι οτι καλοι οι νομοι ΑΛΛΑ ακομα καλυτερη η λογικη και η δικαιοσυνη.

Μου συγκρίνεις το download με σφαγές αμάχων πλυθησμών;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Ακούς τι λες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Δημοσ.

Εδω διαφωνουμε. Απο τη στιγμη που υπαρχει ο νομος, δεν ειναι κανενος επιχειρημα.

Δεν ειμαστε σε καποια δικτατορια οπου ο νομος μας επιβληθηκε (και δεν μιλαω για τον συγκεκριμενο μονο, αλλα για ολους τους νομους που μπορει να μας φαινονται οτι δεν εχουν λογικη). Ειμαστε σε μια δημοκρατια (οσο κακη και να ειναι), που μας δινει το δικαιωμα να αλλαξουμε οτι δεν μας αρεσει. Απο τη στιγμη ομως που για 36 χρονια (ουτε 1 ουτε 2, στη χειροτερη αν ηταν καθαρα 4 χρονια, 9 τετραετιες), ψηφιζουμε παλι τους ιδιους που εβγαλαν αυτους τους νομους, τοτε το θεωρω τελειως ατοπο το να λεω οτι ειναι κακος, αδικος κλπ ο καθε νομος, και στο τελος της τετραετιας να παω να ψηφισω παλι εναν εκ των σημερινων που υποστηριζουν και θα συνεχισουν να υποστηριζουν αυτο το νομο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...