Προς το περιεχόμενο

Laptop για DTP και Video Editing

geokaza

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλως σας βρηκα...

Χρειαζομαι εναν φορητο για χρηση Photoshop, Illustrator, Flash, Dreamwaver, λιγο After Effects και Premier. Παχνιδια δεν παιζω ποτε. Αναλυση οθονης του τυπου 1366χ768 δεν με ενδιαφερει καθολου.

Επειδη θα αγοραστει απο την εταιρεια η οποια εχει συμβαση μονο με το ΠΛΑΙΣΙΟ, Dell, Lenovo, δυστυχως δεν παιζει.

Ειδα τα εξης 3 μοντέλα:

Sony Vaio VPC-F11S1E/B

Sony Vaio VPC-F11Z1E/BI

HP Pavilion dv7-3190ev Moonlight

Οι δυο SONY διαφερουν μονο στο οτι ο ακριβος εχει 8 ram αντι 6 του αλλου και επισης ο ακριβος εχει BlueRay writer αντι BlueRay player που εχει ο πιο φθηνος.

Στην αρχη σκεφτομουν μονο για εναν απο αυτους τους δυο, αλλα ξαφνικα ειδα και τον HP ο οποιος μου αρεσε αρκετα και απο οτι ειδα στο manual πολυ ευκολα και χωρις απωλεια εγγυησης μπορεις να βαλεις και αλλη μνημη πέραν των 4 που εχει.)

Στο ΠΛΑΙΣΙΟ καποιο Toshiba αντιστοιχο των ανωτερω δεν ειδα.

Με κριτηρια ποιοτητας των συγκεκριμενων μοντελων αλλα και εγγυησης των εταιρειων ποιον θα διαλεγατε; (Χαρακτηριστικα πανω-κατω τα ιδια εχουν).

Συναδελφος που αγορασε τον ακριβο SONY δεν παραπονεθηκε για υψηλες θερμοκρασιες.

Δημοσ.

Πήρε φίλος μου το VPC-F11Z1E/BI και του το σετάρισα.Έπρεπε να έχουν 2 αυτοκόλλητα επάνω του.

1.Κανε μου FORMAT

2.Βαλέ μου SSD

Το μηχάνημα είναι πανέμορφο αλλά ο δίσκος του στην κυριολεξία το γονατίζει.Πέραν ότι είναι αργός έχουν βάλει ένα κάρο σαβούρα στο μηχάνημα και δεν ήξερα τη να πρωτοβγάλω.Θα το αφήσουμε έτσι για λίγο μην βγάλει κανένα πρόβλημα και πάει για SSD.

Πρόβλημα με τη θερμοκρασία δεν είδα που το δούλεψα αρκετή ώρα,οθόνη με αυτόματο φωτισμό με την οποία έπαθα πλάκα και γενικά με την πολυτέλεια του.

Δημοσ.

Ο HP Pavilion dv7-3190ev Moonlight εχει 2 χ 500 gb σκληρους = 1 tb στις 7200 στροφες.

Παντως στο Sony Vaio VPC-F11S1E/B εγκατασταθηκε ολη η σουιτα της Adobe CS4 σε 20 λεπτα, σε αντιθεση με τον δικο μου τετραπηρηνο desκtop 2ετιας με raptor σκληρους, που θελει μιαμιση ωρα.

Δημοσ.

Καλησπέρα, νομιζω πως το πιο ακριβο απο τα δυο sony που ανέφερες στην αρχη εχει καλυτερη οθονη απο αυτο που τελικα παρήγγειλες...οχι σε επιπεδο αναλυσης αλλα σε αποδοση χρωματων, και κοντραστ κατι που βοηθαει στην επεξεργασία εικόνας. Επειδή με ενδιαφέρει και μενα καποιο αντιστοιχο μηχανημα για την ιδια χρηση, περιμενω τις εντυπώσεις σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...