Προς το περιεχόμενο

apacer A7202 64GB A7 TURBO SSD

p_under

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ενδιαφερομαι να αγορασω τον παραπανω ssd,θελω να ρωτησω λοιπον αν εχεις καλες επιδοσεις . επισης να αναφερω οτι θα τον παρω απο το μαγαζι ενος φιλου σε μειωμενη τιμη . κ οτι σκεφτομαι για raid 0 . ειδα οτι απο read - write τα παει αρκετα καλα αλλα ξερω οτι δεν ειναι το μονο που μετραει . επισης ειδα καπου οτι δεν υποστηριζει trim αλλα μεσω του diskeeper κανει optimization. λοιπον αξιζει ? κλινω ποιο πολυ για τον intel αλλα επειδη δεν ειμαι με λιγα παραπανω χρηματα απο οτι κοστιζει ο 80αρης intel θα εχω 2 ssd κ περισσοτερα gb .περιμενω πρατηρησεις σχετικα με αυτο το προιον . ευχαριστω .

εχω δει κ το ακολουθο θεμα http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=342320 αλλα εκανα το θεμα γτ τιθεται διαφορα χρηματων κ με ενδιαφερει αν αξιζει .

επισης τι διαφορα εχει η σειρα Apacer A7201 απο την Apacer A7202 ? λογικα η Apacer A7202 ειναι πιο γρηγορη .

Δημοσ.

δεν υποστηριζει trim ο παραπανω σκληρος. αλλα νομιζω οτι σε raid ουτως η αλλως δεν παιζει Trim(καπου ειχα διαβασει για καποιο ενναλακτικο τροπο με defrag και cleaning αλλα ειμαι πολυ επιφυλακτικος σε αυτο!!).αυτος ηταν και ο λογος που εγω προτίμησα

intel αντι για τον παραπανω(παρολο που τον ειχα βρει στα 130 ευρω).επισης εχει αργο access time

Δημοσ.

εγω τον περνω λιγο πιο φτηνα κ γι αυτο με ενδιαφερει τοσο πολυ . αν κ τωρα που βλεπω τους Apacer A7201 απο το πλαισιο δεν ξερω τι να κανω γτ τους εχει ακομα πιο φτηνα . τι διαφορες παιζει με αυτον που λεω εγω τον Apacer A7202?

Δημοσ.

ο A7201 ειναι πολυ πιο αργος (150read-90write)http://www.markit.eu/lv/lv/apacer-a7201-ssd-sata2-128gb-2-5/v2p927936c23, σε αυτη τη τιμη πας και στον 40αρη intel Που ειναι παλυ καλυτερος

---------- Προσθήκη στις 13:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:02 ----------

εχει το plaisio Apacer A7202 ?? γιατι δεν ειδα να εχει

Δημοσ.

σιγουρα δεν υποστηριζει trim.ειναι και ο παλιος με 150read-70write. αλλα μπορεις με καποια κολπα να το κανεις manual. πολυ φτηνος παντως στα 66ευρω. με 132ευρω εχεις 2 σε raid0 και πιανεις 280+ read και 120+ write

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...