Προς το περιεχόμενο

Outlook express problhma


yannis27gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Prospathisa na steilo ena mail pou mazi me to attachment eftane sta 3 mb. H Hotmail omos den yposthrizei tetoio megethos ki etsi afou ksekinhse h apostolh thn akyrosa. Tora, opote anoigo to Outlook express ksekinaei na steilei to mhnyma. Pos ginetai na to akyroso auto?

Δημοσ.

Όταν λες την ακύρωσες, τι εννοείς? Ότι έκανες stop την στιγμή που το έστελνε? Το μόνο που πάει το μυαλό μου (αν και παραείναι απλό - έχεις και 300 post παραπάνω από εμένα ;) ), είναι να σβήσεις το εν λόγω mail από τον φάκελο outbox. Ή έστω μετακίνησέ το κάπου αλλού αν δεν θες να το σβήσεις εντελώς.

Δημοσ.

Ο φάκελος Outbox βρίσκεται πάνω αριστερά στο παραθυράκι Folders μέσα στο Local Folders kαι όχι στον φάκελο Hotmail.

 

Αν δεν εμφανίζεται το παραθυράκι folders μπορείς να το εμφανίσεις από το μενού View --> Layout και επιλέγεις Folder List

 

Επίσης, αν δεν θέλεις κάθε φορά που ξεκινά το Outlook να Στέλνει και να Λαμβάνει μηνύματα μπορείς να το απενεργοποιήσεις από:

 

Tools --> Options --> Tab General και απενεργοποιείς το Send and Receive messages at StartUp

 

Ελπίζω να βοήθησα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...