MilesSmiles Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 είχα αμφιβολίες για το αν είμαστε ο χειρότερος λαός της γης αλλά ΟΚ τώρα μετά το ώπα ώπα μου λύθηκαν. ear rape
gshyperion Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Άσε μας ρε αδερφέ που είμαστε ο χειρότερος λαός της γης επειδή είπε ένα τραγούδι ο Αλκαίος που δε σου άρεσε. Συγγνώμη για το ύφος μου. Ένα τραγούδι είναι σε κάποιους αρέσει σε κάποιους όχι. Τι να κάνουμε;
Whiteyez Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Τόσα άλλα πράγματα μας κάνουν από τους χειρότερους λαούς της γής και εσύ βρήκες το ώπα ώπα;
MilesSmiles Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 δε μιλάω για τραγούδι μόνο.. μιλάω για το κινούμενο στερεότυπο της Ελλάδας φέτα θάλασα & ώπα & κτλ κτλ.. @gshyperion υπάρχει και το humor...
margaritagr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Τα τραγουδακια παντως..βραστα. Μονο το Πολεμαω και των emigre, ηταν υποφερτα. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Hlapatsas Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 είχα αμφιβολίες για το αν είμαστε ο χειρότερος λαός της γης αλλά ΟΚ τώρα μετά το ώπα ώπα μου λύθηκαν. ear rape Τι παίζει;;Αυτό το πράγμα, το να βρίζουμε τον λαό μας που κοντεύει να γίνει μόδα,ακόμα δεν το έχω καταλάβει. Όποιος δεν γουστάρει όξωωω..
De@th L0rd Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Τι παίζει;;Αυτό το πράγμα, το να βρίζουμε τον λαό μας που κοντεύει να γίνει μόδα,ακόμα δεν το έχω καταλάβει.Όποιος δεν γουστάρει όξωωω.. Same here.....
MilesSmiles Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 δηλαδή όποιος υποδεικνύει την κατάντια της Ελλάδας σε μερικά θέματα βρίζει τον μέγιστο λαό της Ελλάδας? τι να πω... τουλάχιστον κάποτε είχαμε humor σαν λαός.. αλλά από την άλλη άν είναι να φύγουν όλοι και να μείνουν άτομα του επιπέδου του Αλκαίου θα ήταν ενδιαφέρον πείραμα να δούμε πως θα πάει η χώρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.