Προς το περιεχόμενο

windows 7 se pentium 4 3.2 ghz?

panos_saxo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ε τοτε θα γινει οπως αν εβαζα με τα xp... αρα μαλλον για ακυρο παει η εξτρα μνημη, θα μεινει οπως ειναι.

εχω κι ενα παλιο λαπτοπ κι ελεγα να βαλω κι εκει για πλακα να δω αν και πως θα τα τρεξει, ειναι P4 2.0ghz με 1gb μνημη...θα το δοκιμασω :P

Δημοσ.

Σε πληροφορω πως θα παιξουν και εκει... pIII 1000Mhz 512ram και δουλευε αξιοπρεπος αλλα δεν ηταν για ζορια...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ναι ρε παιδια και γω τα δοκιμασα σε P4 3.0GHz αλλά το cpu ειναι συνεχεια στο 100% δλδ αν παω να τρεξω κανενα game φοβάμαι μην κλατάρει και καει κανενα cpu ή χειροτερα καμια mobo.

Δημοσ.

παντως τοσο σε Ρ4 στα 3.6 hyperthreading, οσο και σε AMD Athlon 64 στα 3.5, παιζουν μια χαρα χωρις το cpu να ειναι στο 100% (μηδενιζει σε idle) και η μνημη (2gb σε καθε μηχανημα) ειναι στο 24-28% (και την εχω δει μονο καπου στο 59% οταν σε explorer ειχα καπου 18 καρτελλες ανοιχτες και επαιζε και κατι video στο youtube).

κοιτα μηπως εχει καποιο θεμα γενικα το pc που πας να τα βαλεις.

Δημοσ.

Και εγω μια χαρα με τον 3.00... 0% σε idle και απλα βαραει κατι 70ρες καμια φορα για να εκτελεστει γρηγορα η εργασια αλλα αμεσος πεφτει ξανα και μνημη 28-30% (με 2GB)

Δημοσ.
ναι το ξερω, απλα ειπα επειδη σκεφτομουν να του εβαζα παραπανω μνημη αλλα με τα xp δεν το επιχειρησα ποτε...με τα 64 ομως θα την αναγνωριζε...με τα 32;

Εχω τον prescott 3.0 ghz hyperthreading και νομιζω οτι υποστηριζει 64 bit χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος.

Δημοσ.

Μόνο οι «νεότεροι» Prescott υποστηρίζουν x86-64.

Αυτοί είναι οι 5χ1 που παλιά κατατάσσονταν στους "F-series". Από αυτούς και μετά τα 64-bit έγιναν δεδομένα και για την Intel.

Δημοσ.
Εχω τον prescott 3.0 ghz hyperthreading και νομιζω οτι υποστηριζει 64 bit χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος.

ναι οντως υποστηριζει ο Ρ4 3.6 hyperthreading μου, μου το λενε και τα ιδια τα 7αρια στις επιδοσεις συστηματος, αν και τελικα τους εβαλα τα 32 επειδη για την ωρα τα pc εχουν 2gb μνημη και δεν ξερω αν και ποτε θα μπει παραπανω..αν μπει παραπανω βαζω τα 64.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...