Προς το περιεχόμενο

windows 7 se pentium 4 3.2 ghz?

panos_saxo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια η ερωτηση μου ειναι αν μπορουν να λειτουργησουν τα windows 7 στο μηχανημα μου... pentium 4 , 3,2 ghz 2 giga ram. Με τα xp δεν εχω προβλημα απλα θα ηθελα να δοκιμασω και τα 7. Να τα βαλω η θα σερνετε?

Δημοσ.

και σου δουλευει κανονικα φιλε μου? γιατι εγω σε ενα laptop τησ κακιας ωρας βεβαια που τα εχω δει πανω απο 2 εργασιες ταυτοχρονα δεν παιζει...

Δημοσ.

Ποιο νεο,εδω το παλιο προσπαθησα να βαλω και δεν εβγαλα ακρη.

Να ρωτησω και κατι αλλο , επειδη δε ξερω και πολλα , θα πρεπει να βρω μονος μου drivers για τα πραγματα που εχω ετσι? Ειναι ευκολο αυτο ?

Δημοσ.

Ναι θα πρεπει... Ομως αμα δεν βρησκεις κατι θα στο βγαλει και στο Windows update, αλαλ τα βασικα, γραφικων, ηχου και ισως και chipset βαλτα μονος σου.. υποψιν να κατεβασεις και για lan γιατι ισως να μη λειτουργει χωρις οδηγους...

Δημοσ.
Ναι θα πρεπει... Ομως αμα δεν βρησκεις κατι θα στο βγαλει και στο Windows update, αλαλ τα βασικα, γραφικων, ηχου και ισως και chipset βαλτα μονος σου.. υποψιν να κατεβασεις και για lan γιατι ισως να μη λειτουργει χωρις οδηγους...

Ωραια φιλε μου σ ευχαριστω! δηλαδη θα πρεπει να κατεβασω απο τωρα drivers για καρτα γραφικων , ηχου και ιντερνετ και μετα να προχωρησω στο φορματ. γραφικων και ηχου οκ , αλλα για το lan πως το κανω??

Δημοσ.

Για ηχο οπως και lan θα μπεις στη σελιδα του κατασκευαστη της μητρικης σου... Γραφικων αναλογα τον κατασκευαστη παλι: nvidia.com και game.amd.com

Δημοσ.

εγω που ενα απο τα μηχανηματα ειναι P4 στα 3.6 hyperthreading και με 2gb μνημη...που λεω επισης να του βαλω να δοκιμασω τα 7, να προτιμησω 32bit η 64;

Δημοσ.

ναι το ξερω, απλα ειπα επειδη σκεφτομουν να του εβαζα παραπανω μνημη αλλα με τα xp δεν το επιχειρησα ποτε...με τα 64 ομως θα την αναγνωριζε...με τα 32;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...