Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή pc

dkmaster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες να spammaρω και γω.

Λοιπόν έχω το εξής pc.

C2D 8400

Sapphire 4850 512mb

Kingston 4 x 1gb 800Mhz

Asus P5KC

Lian Li PC50 case

3x 320gb WD sata2 hdd

Thermaltake 550W δεν θυμάμαι μοντέλο τώρα.

LG 20.1 max 1680x1050

Δεν νομίζω να ξέχασα κάτι.

Σκέφτομαι λοιπόν ν' αλλάξω σύστημα διότι είδα αρκετά σπασίματα στο avp και στο battlefield. Ειδικά στο τελευταίο έτσι και βάλω σε 1680χ1050 και 4χ ΑΑ πάω με 5 fps.

Σκεφτόμουν λοιπόν να κρατήσω hdd's, case, psu και οθόνη

να σκοτώσω τα υπόλοιπα και να πάρω με ένα σύνολο κάποιο pc μέχρι 600+ κάτι ψιλά για παιχνίδι 99.9% fps.

Για πείτε.

Δημοσ.

Μάλλον κάτι δε πάει καλά στο σύστημά σου.

Είναι τραγικά λίγα τα 5fps στο battlefield για το setup σου.

Δημοσ.

Συμφωνω με τον Liopyr φιλε dkmaster. Εγω με χειροτερο συστημα απο το δικο σου, τρεχω το battefield με αναλυση 1920χ1080 και τα γραφικα στο medium και παιζει νερακι!! Οχι παντα, θα ομολογησω. Σε κατι μεγαλες μαχες αναγκαστικα εβαζα τα γραφικα στο low :P

Δημοσ.

Κοιτάξτε δεν ξέρω αν ήταν 5 όμως καπάκι μετά από format που έβαλα το παιχνίδι, με όλα high εκτός από το shadow που ήταν στο medium στα 1680χ1050 με 4χΑΑ, 16 anisotropic στην δεύτερη πίστα cold war νομίζω λέγεται εκεί που σκάει το tank έκανα το ποντίκι να στρίψει και έκανε 20 δευτερόλεπτα να γυρίσει.

Πάντως γενικότερα με 4χΑΑ σε οποιαδήποτε πίστα είναι σίγουρα κάτω από 20fps ενώ αν το βάλω 2χ βελτιώνεται αρκετά η κατάσταση.

Δημοσ.

Σαφώς clockαρε cpu + κάρτα και μετά βλέπεις :-)

Αν βέβαια είσαι ανυποχώρητος στα quality settings δεν την γλυτώνεις την αναβάθμιση imho...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...