Προς το περιεχόμενο

Το φορητο δεν μπορει να δει το επιτραπεζιο μεσω δικτυου

Nik0s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χτες αγορασα ενα ACER Notebook. Mεγεια μου ευχαριστω πολυ! Τρεχει Vista

To δε Dell desktop τρεχει Win7.

Παω στο κεντρο ασφαλειας και για να μην πολυλογω βαζω εντοπισμουςδικτυου κτλπ ολα enabled!

Τωρα απο το Dell μεσω δικτυου βλεπω τους κοινοχρηστους του ACER φορητου δινονατς τα αναλογα credentials.

To αντιστροφο ομως δεν γινεται....και δεν μπορω να καταλαβω γιατι.

Δεν ειμαστε XP εδω για να πρεπει να δημιουργησω σε καθε ενα απο τα pc εξτρα user accounts.

Δηλαδη στο

Dell pou exei 1 account to Nikos να δημιουργησω το Nik που ειναι το αccount του αλλου pc και στο

Αcer που εχει 1 account to Nik να δημιουργησω εξτρα account Nikos gia να μπορει ο Νικος να συνδεεεται.

Ετσι ητνα στα XP μονον ετσι δεν ειναι?

απο 1 account εχω per pc Νικος το ενα Νικ το αλλο και θελω να εχω Full προσβαση απο το ενα στο αλλο. Και στα 2 user accounts εχουν οριστει κωδικοι(γιατι χωρις κωδικους δνε παιζει συνδεση)

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

καπου εχουν ανοιξει ενα θεμα εδωμεσα για το πως να κανεις sharing σε windows 7 γιατι ειχε κατι παραξενα.και στο ιδιο workgroup τα βαζεις αλλα κατι οριζεις και στο control panel για το workgroup.αλλα δεν μπορω να θυμηθω.ψαξε λιγο στην ενοτητα δικτυα.

Δημοσ.

Το workgroup ειναι το ιδιο.

Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι πως το Dell βλεπει το Acer ανετα ενω δεν μπορει να συμβει το αντιθετο.

Δημοσ.

Νικο υπάρχει η δυνατότητα να το επιστρέψεις και να πάρεις φορητό άλλης μάρκας; Γενικά στο προτείνω.

Για το θέμα σου. Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις προσωρινα τα firewalls.

Δημοσ.

Οχι δυστυχως δεν μπορω να το αλλαξω, γιατι ομως?

Ναι, απεγκατεστησα πληρως το Norton kai to embedded twn Vista και παλι το ιδιο βιολι, δεν μπορω να συνδεθω στον επιτραπεζιο ενω ο επιτραπεζιος εμ την μια συνδεται στο acer και τρεχει και firewall πανω του.

Δημοσ.

Απενεργοποιησα ολα τα firewall και απο τα 2 pc και παλι τιποτα, το Αcer δεν βλεπει τον επιτραπεζιο.

Γιατι ρε γμτ?

Πειτε καμια ιδεα παρακαλω....

---------- Προσθήκη στις 23:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:20 ----------

ολις παρατηρησεη οτι οσο και να ενεργοποιω τον Εντοπισμο Δικτυου στα Win7 sto επιτραπεζειο αυτο παντα απενεργοποιειται μολις μπω και το τσεκαρω επι τοπουδ εν μενει στο on alla sto off.

Αυτο παλι γιατι?

Δημοσ.
Νικο υπάρχει η δυνατότητα να το επιστρέψεις και να πάρεις φορητό άλλης μάρκας; Γενικά στο προτείνω.

Για το θέμα σου. Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις προσωρινα τα firewalls.

πεστου οτι το προτεινεις να το αλλαξει επειδη τα acer ειναι χαλια και εγγυση στην ελλαδα ΓΤΠ.

Δημοσ.
πεστου οτι το προτεινεις να το αλλαξει επειδη τα acer ειναι χαλια και εγγυση στην ελλαδα ΓΤΠ.

Είναι τακτικός στο forum οπότε θεώρησα ότι το ξέρει ήδη.

Δημοσ.

Μα σε τινα φταιει η μαρκα παιδια που δεν μπορει να εχει προσβαση στο δικτυο?

Εγω πιστευω οτι το Dell κατι κανει και δεν το αφηνει.

Για πααρδειγμα γιατι οσο και να ενεργοποις, απενεργοποιειται αμεσςσ ο εντοπισμος δικτυου στα Win7 στο Dell?

---------- Προσθήκη στις 15:04 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:57 ----------

Μα σε τι να φταιει η μαρκα παιδια που δεν μπορει να εχει προσβαση στο δικτυο το Αcer? το Δελλ ομπως μπορει ανετα να συνεεται πανω του αρα δεν το κοβω για χαλασμενο.

Για πααρδειγμα γιατι οσο και να ενεργοποις, απενεργοποιειται αμεσςσ ο εντοπισμος δικτυου στα Win7 στο Dell?

---------- Προσθήκη στις 15:05 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:04 ----------

Μα σε τι να φταιει η μαρκα παιδια που δεν μπορει να εχει προσβαση στο δικτυο το Αcer? το Δελλ ομπως μπορει ανετα να συνεεται πανω του αρα δεν το κοβω για χαλασμενο.

Δημοσ.

den eιπε κανεις οτι φτεει η μαρκα.σου ειπε να αλλαξεις το acer επειδη ειναι μαπα σαν laptop γενικα και υποστηριξη μηδεν.

Δημοσ.

Αυτο εννουσα και εγω οταν ελεγ οτι φταιει η μαρκα τα Acer ως laptops. HP επρεπε να παρω αραγε? ή Sony Vaio?

Aκριβοτερα ομως.

Δεν αλλαζει δυστυχως. :-(

Δεν γινεται ομως πρεπει οπως και δηποτε με καποιον τροπο το Acer να δει το Dell.

Τι να φταιει για αυτο? Καμια ιδεα?

Δημοσ.

Ποιο αλλο θεμα εννοεις? μπορεις να μου δωσεις λινκ για να καταλαβω σε ποιο αναφερεσαι?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...