regina Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Εχω συνδεση στην τηλεοραση 2 DVD εγγραφης. Λογω του οτι το παλιο εχει χαλάσει το πορτακι θέλω να μεταφερω τα αρχεια του στο καινουργιο. Τα συνδεσα ειναι και τα δυο σονυ και δεν ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΠΑΛΙΟ! Ο δορυφορικος δεκτης δεν εμφανιζεται πουθενα. Το καινουργιο ειναι συνδεδεμενο στην HDM1. To παλιο ειναι στην AV1. Η δορυφορυκη πριν συνδεσω το νεο DVD εβγαινε στην line4 αλλα τωρα δεν εμφανιζεται πουθενα. Θα τρελαθω , θα πηδηκτω απ το παραθυρο. Παρακαλω πολυ την βοηθεια οποιου γνωριζει απο συνδεσεις!
paylidis Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 δεν εχω καταλάβει καν τη συνδεσμολογία. κάνε ενα ευδιάκριτο σκιτσάκι στη ζωγραφική να σε βοηθήσουμε. υ.γ. εφόσον χάλασε το παλιο γιατι δεν βγάζεισ το σκληρό δισκο να παρεις τα δεδομένα με άλλο τρόπο; υ.γ.2 το πορτάκι δεν ανοιγει με τίποτα;
regina Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Εφτιξα μια εινονα με τις συνδεσεις τη σκαναρα. Ειναι ενα .gpeg Πως θα το ανεβασω εδω? Τι πρεπει να κανω?
vasi Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 δεν γίνονται τέτοια πράγματα στα στα dvd εγγραφής,είναι διαφορετικές συσκευές και προστατεύονται....δεν έχει κάποιο σημείο να ανοίξεις το πορτάκι χειροκίνητα?
regina Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 παιζουν ολα και αντιγραφη γινεται απο τους 2 σκληρους μεταξυ των dvd και η δορυφορικη παιζει! απλα χρειαστηκαν μερικα καλωδια παραπανω. ευχαριστω για τις απαντησεις σας ---------- Προσθήκη στις 21:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:45 ---------- δεν γίνονται τέτοια πράγματα στα στα dvd εγγραφής,είναι διαφορετικές συσκευές και προστατεύονται....δεν έχει κάποιο σημείο να ανοίξεις το πορτάκι χειροκίνητα? το πορτακι ανοιγει αλλα δεν κλεινει! και οταν το κλεινω χειροκινητα μου γραφει "no disk"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.