Dennisbest Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Εχει κανεις προβλημα με το aim του gamepad? Σε μενα πιανει μονο το δεξια-αριστερα στο δεξι stick.
aliakas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 15 δολάρια αυτό το διαμάντι ? σίγουρη αγορά και από μένα
manost Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Κάποιος που ν' ανιμετωπίζει πρόβλημα στην 1η πίστα, στο σημείο όπου πηδάς τις κυλιώμενες πλατφόρμες; Το παιχνίδι crashάρει.
Bigi444444 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Manost κι εμένα το demo κάθε φορά κράσαρε εκεί.Αναγκάστηκα να το απεγκαταστήσω.
kostool13 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Έχει καταφέρει κανείς να παίξει διπλό με 2 gamepads? Έχω 2 xbox 360 wireless controllers για windows αλλά μου αναγνωρίζει μόνο το πρώτο, και με αφήνει να το βάλω ή στην πάνω ή στην κάτω θέση στα controller options μέσα στο παιχνίδι. Έτσι ο 2ος παίχτης πρέπει να παίζει με keyboard οπωσδήποτε...
pagratios Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 πήγα να το ξεκινήσω αλλά δεν μπορούσα να τραβήξω τα κουτιά γιατί τα κουμπί που μου λέει δεν αντιστοιχεί στα σωστά που έχω βάλει εγώ στο gamepad. Επίσης δεν μπορώ να κάνω aim και όταν το πατάω είτε από gamepad είτε από πληκτρολόγιο το μόνο που κάνει είναι να βγάζει και να βάζει τα όπλα στο ένα πάτημα
Massiv0r Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Πολυ ωραια φαση, μικρο σε μεγεθος κιολας... θυμιζει λιγο τα παλια Arcades που παιζαμε, με καλοσχεδιασμενα γραφικα κτλ, μονο προβλημα οτι λενε πως ειναι μικρο
pagratios Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 πήγα να το ξεκινήσω αλλά δεν μπορούσα να τραβήξω τα κουτιά γιατί τα κουμπί που μου λέει δεν αντιστοιχεί στα σωστά που έχω βάλει εγώ στο gamepad. Επίσης δεν μπορώ να κάνω aim και όταν το πατάω είτε από gamepad είτε από πληκτρολόγιο το μόνο που κάνει είναι να βγάζει και να βάζει τα όπλα στο ένα πάτημα Κάποιος με αυτό το πρόβλημα?
mastor10 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Κάποιος με αυτό το πρόβλημα? δεν εχει αιμ ετσι οπως το λεει το game μη το ψαχνεις εκει που λεει στις ρυθμησεις gamepad axes βαλε z axis z rotation αν θημαμε καλα καπως ετσι για να ειναι το αριστερο αναλογικο το αιμ και με το αλλο κουμπι να πυροβολας πολυ ασχημο game παντως
katlek Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 pagratios έχουμε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα!!! και σε μένα έτσι κάνει !! θα δοκιμάσω το tip του mastor10....
stefanos9 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 τα παιχνιδι ειναι πολυ καλο και ευχαριστο σε co-op mode... Σαν να παιζεις diablo με 2, με συνεργασια σε γριφους , κλπ ..... To εφερε χτες ο κουμπαρος μου και παξαμε κανα τετραωρο....Very cool.. Αλλα προσοχη: Player1 παιζει μονο με keyboard+mouse Player2 παιζει μονο με gamepad που εχει και analog sticks οπωσδηποτε (και κανεις enable τα gamepad axis απο το menoυ + βαζεις analogue mode στο gamepad) το analugue stick κανει emulate to mouse του player2 ουσιαστικα, για τη σκοπευση...
stefanos9 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 τα παιχνιδι ειναι πολυ καλο και ευχαριστο σε co-op mode... Σαν να παιζεις diablo με 2, με συνεργασια σε γριφους , κλπ ..... To εφερε χτες ο κουμπαρος μου και παξαμε κανα τετραωρο....Very cool.. Αλλα προσοχη: Player1 παιζει μονο με keyboard+mouse Player2 παιζει μονο με gamepad που εχει και analog sticks οπωσδηποτε (και κανεις enable τα gamepad axis απο το menoυ + βαζεις analogue mode στο gamepad) το analugue stick κανει emulate to mouse του player2 ουσιαστικα, για τη σκοπευση...
andrikakis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 παιδια ωραιο ειναι και ετσι!!Ειναι κατι το διαφορετικο! Ομως δεν θα ηθελα να ξαναβγει καπως ετσι...ειναι πολυ απλο.... Μηπως ξερετε αν βγει συνεχεια του tomb raider underworld???
outlaw star Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 παιδια ωραιο ειναι και ετσι!!Ειναι κατι το διαφορετικο!Ομως δεν θα ηθελα να ξαναβγει καπως ετσι...ειναι πολυ απλο.... Μηπως ξερετε αν βγει συνεχεια του tomb raider underworld??? το παιχνίδι δεν ανήκει στη σειρά tomb raider και για αυτό έχει και διαφορετικό όνομα..είναι ανεξάρτητο
outlaw star Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 παιδια ωραιο ειναι και ετσι!!Ειναι κατι το διαφορετικο!Ομως δεν θα ηθελα να ξαναβγει καπως ετσι...ειναι πολυ απλο.... Μηπως ξερετε αν βγει συνεχεια του tomb raider underworld??? το παιχνίδι δεν ανήκει στη σειρά tomb raider και για αυτό έχει και διαφορετικό όνομα..είναι ανεξάρτητο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.