BaLsAmoMenos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Ε ρε μανια να παιρνουν ενα τιτλο και να του αλλαζουν την παναγια. Τι ειναι τουτοι ρε?
Hector__21 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 συμφωνω με εναν που ειπε: "Δε κανουν κανα Next-Gen Legacy Of Kain" μιας και εχουν αφησει πολλα αναπαντητα ερωτηματα.. Το Tomb Raider ότι ηταν να προσφερει, το προσφερε.. για μενα τελειωσε στο 2, αντε κ λιγο στο 4.. τα υπολοιπα (μεχρι κ το Underworld) δε μου προσφεραν τα συναισθηματα που μου προσφεραν αυτα.. Ακριβώς έτσι φίλε μου...Αντί να επενδύσουν σε ένα τόσο όμορφο universe όπως του Nosgoth αναλώνονται στα ίδια και στα ίδια. Δεν έχω κάτι με το Tomb Raider, ίσα ίσα το πρώτο είναι από τα πρώτα και αγαπημένα μου παιχίδια, αλλά μετά και το 4 δε με κερδίζουν πια... Τεσπα είδομεν...
john2gr Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Βασικά... why not milking the franchise (είναι και γενικά εύκολα τα εν λόγω παιχνίδια... ακόμα κι η 3D Realms είχε βγάλει το Duke Nukem: Manhattan Project :lol: ). Πολύ ShadowGrounds και Trine πάντως φαίνεται να έπαιζαν οι devs
kostacurtas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Lara Croft and the Guardian of Light Hitting This Summer Lara Croft and the Guardian of Light will launch on the PC, Xbox Live Arcade and PlayStation Network this summer so sayeth Joystiq. The game will go for $15 and will provide players with about six hours of two-player cooperative action.
kostacurtas Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Lara Croft and the Guardian of Light Isn’t The Next “Tomb Raider” Crystal Dynamics recently unveiled screenshots of Lara Croft and the Guardian of Light, following its reveal at the Game Developers Conference. Given that GoL is an isometric game that focuses on co-op puzzle-solving rather than third-person adventuring, naturally, a few fans over at Crystal Dynamics’s Facebook page wasted no time before voicing their concerns. Soon enough, a Crystal Dynamics representative appeared to douse the flames, pointing out that the reason Guardian of Light doesn’t have “Tomb Raider” in the title is because it isn’t a Tomb Raider game. Hi Harrison, you know this isn’t Tomb Raider right? We [are] working on two games, but this is something fresh and different! Wait and see : ) In reply to another poster that voiced concerns about the project affecting development of a potential Tomb Raider 9, a separate Crystal Dynamics employee replied: Don’t worry! They are separate and LCGoL doesn’t effect the ‘other project’ ; ) Also – wait and see how cool LCGoL is. Lots of journalists will be seeing it at the Game Developer Conference in SF today and tomorrow, and we’ll get a trailer out soon too.
kostacurtas Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Lara Croft and the Guardian of Light - Debut Trailer
clevercitizen Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Tomb Raider ήταν τα 1-5, κανένα άλλο... Δυστυχώς και εμένα μου άρεσαν εκείνα και μόνο, τα άλλα τα έπαιξα για να τα παίξω λόγω Λάρας. [οφφτοπικ] Όπως και Resident Evil ήταν τα 2,3(το 1 δεν το έχω παίξει), όχι πως το 4 ήταν άσχημο αλλά ήταν διαφορετικό παιχνίδια που χρησιμοποίησε έναν τέτοιο εμπορικό τίτλο για να πουλήσει. Καλά το 5 όπως το έβαλα, έτσι το έβγαλα στα 5 πρώτα λεπτα... Και πάει λέγοντας. [/οφφτοπικ]
Gbax13 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Με τα sc απογοητευτηκα με το trailer κάτι καλύτερο αλλά η πίκρα παραμένει. Αφού από ό,τι βλέπω πάνω κάτω έχει τον ίδιο χαρακτήρα σαν παιχνίδι γιατί να αλλάξουν την κάμερα; Τι δεν τους αρεσε 20 χρόνια τώρα; Στο τελος το βλεπω να γινεται final fantasy... Αν θέλουν ανανέωση ας το κάνουν σε άλλο τίτλο ας μη χαλάνε το ονομα της Lara στην πιάτσα (αφήστε που με τέτοια κάμερα δεν φαίνονται τα προσόντα της - αν τα έχουν μικρύνει και αυτά petition για μποϋκοτάζ αμέσως... :Ρ ) Sent from my iPod touch using Insomnia.app
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Το κάνουν για να θέλουμε περισσότερο την (κω)Λάρα στο επόμενο.
ultralisk Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Με τα sc απογοητευτηκα με το trailer κάτι καλύτερο αλλά η πίκρα παραμένει. Αφού από ό,τι βλέπω πάνω κάτω έχει τον ίδιο χαρακτήρα σαν παιχνίδι γιατί να αλλάξουν την κάμερα; Τι δεν τους αρεσε 20 χρόνια τώρα; Στο τελος το βλεπω να γινεται final fantasy... Αν θέλουν ανανέωση ας το κάνουν σε άλλο τίτλο ας μη χαλάνε το ονομα της Lara στην πιάτσα (αφήστε που με τέτοια κάμερα δεν φαίνονται τα προσόντα της - αν τα έχουν μικρύνει και αυτά petition για μποϋκοτάζ αμέσως... :Ρ ) μην ανησυχείς, αυτό το Tomb Raider δεν θα είναι η κανονική συνέχεια της σειράς όπως έχουν πει και οι ίδιοι...θα είναι κάτι σαν πειραματικός arcade τίτλος που θα διατεθεί και μέσω XBOX Live - PSN...μαύρο φίδι που θα τους έτρωγε αν μεταμόρφωναν την σειρά έτσι
ikaruga24 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δεν υπαρχει προβλημα απο τη στιγμη που ειναι μια ξεχωριστη version απο το ονομα Tomb Raider. Ολα σχεδον τα παιχνιδια το κανουν και μια σειρα οπως το Tomb Raider δεν ειχε κατι αντιστοιχο τοσα χρονια. Το καλο της υποθεσης ειναι οτι φενεται καλοφτιαγμενο. Ειδωμεν λοιπον.
Sir Pretender Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Σόρι κιόλας αλλά μου θυμίζει ελαφρά... Diablo
Arxontis Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 μα τι ωραία... περιμενουμε 3 τιτλους παιχνιδιων να βγουν πως και πως για να παίξουμε κάνα παιχνίδι και ήδη ο πρώτος δημιουργεί μια αίσθηση αισηχτιρίασης και δεπαναγαμιθισμού ελπίζω να το μετανιώσουν και να βγάλουν τη κλασική 3περσον λαρα να γουστάρουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.