Προς το περιεχόμενο

Lara Croft: The Guardian of Light

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Lara Croft And The Guardian Of Light Announced

Long-rumoured reboot turns out to be a digitally distributed action-adventure game that drops the well known Tomb Raider title:

Crystal Dynamics, a part of Square Enix Europe, today announced Lara Croft and the Guardian of Light, a new game developed by Crystal Dynamics, which will be released via digital download in 2010.

This is a really exciting project for Crystal Dynamics, we have created something completely new and very different to what people might be expecting,” said Darrell Gallagher, General Manager of Crystal Dynamics. “Lara Croft is such an iconic character in videogames, with Lara Croft and the Guardian of Light we have created what we believe is a truly original digital experience.”

Lara Croft and the Guardian of Light will be shown strictly “behind closed doors” at this year’s Game Developers Conference beginning on March 9th.

Crystal Dynamics is an award-winning studio located in San Francisco. Founded in 1992, the studio has created and developed key game franchises such as: Legacy of Kain, Pandemonium, Gex and most recently the Tomb Raider series.

68280laracroftandthegua.jpg

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Θέλω να πιστεύω ότι θα 'ναι κάτι εντελώς καινούριο. Καιρό έχουμε να δούμε τη (μου/κουκ)Lara, παιχνίδι της σειράς -ουσιαστικά- για πρώτη φορά δεν θα ονομάζεται Tomb Raider ενώ θα 'ναι downloadable only. Αν έχει ανάλογες αλλαγές και νέα στοιχεία στο gameplay του, τότε δεν μπορώ να φανταστώ πώς θα 'ναι...

Δημοσ.

σαν fun του ειδους θα κανω λιγο υπομονη και οτι γινει....

\παντως νεο σκηνικο παντα το καινουργιο πουλαει...οχι ομως ολες τις φορες!!!!

Δημοσ.

Lara Croft and the Guardian of Light First Look

Prepare to be surprised by the latest game starring everyone's favorite tomb raider.

Lara Croft and the Guardian of Light, due for release as a digital download this summer, is an arcade-inspired action romp with a fixed isometric camera and a focus on high scores and replay value. Though the genre is something out of left field, this latest Lara Croft adventure looks to maintain much of the feeling of earlier games (tombs, booby-trap puzzles, and so on) with a framework designed around cooperative adventuring...

99104603052010screen002.jpg

99104603052010screen003.jpg

99104603052010screen004.jpg

99104603052010screen007.jpg

Δημοσ.

Απο τις φωτο και μονο νιωθω μια οικτρη απογοητευση ...:shock:

Δεν θελουμε ανανεωμενη και εκσυχρονισμενη (στις τασεις της εποχης ) ' Λαρα Κροφτ' , θελουμε tomb raider, αυτο που ξερουμε και εμπιστευομαστε :P

Δημοσ.
Απο τις φωτο και μονο νιωθω μια οικτρη απογοητευση ...:shock:

Δεν θελουμε ανανεωμενη και εκσυχρονισμενη (στις τασεις της εποχης ) ' Λαρα Κροφτ' , θελουμε tomb raider, αυτο που ξερουμε και εμπιστευομαστε :P

Θα συμφωνήσω.

Δεν ξέρω τι θα δούμε αλλά με μια πρώτη ματιά, ξενέρωσα.

Δημοσ.

Ειμαι sucker για παιχνιδια με αυτην την οπτικη γωνια τι να κανω? Με τετοια οπτικη γωνια συγχωρω ακομα και τα χειροτερα λαθη (λεμε τωρα και καμια μαλακια αλλα με πιανεις τι θελω να πω).

Δημοσ.
Αίσχος......

Square enix άντε τράβα να φτιάξεις κανένα παπαρόοrpg (είμαι αλλεργικός στα jrpg) με αδερφίστικο/girly artwork και άσε την Lara, κουκλάρα και πραγματική tomb raider.

Καλύτερα να έκλεινε η Eidos παρά να πέρναγε στα χέρια των Ιαπώνων αν είναι να την ξεφτιλίσουν έτσι. Κάτω τα χέρια ρε!!!!!!!!!!!!!!

Μου φαίνεται θα συμφωνήσω με τον συν φορουμίτη. Άσε που τα screenshot μου αφήσανε μία ξινή γεύση. Δε μπορώ να καταλάβω για πιο λόγο να περιέλθουν σε τέτοιες αλλαγές. Άπατο το κόβω αν υλοποιηθούν όσα ακούγονται

Δημοσ.
Ειμαι sucker για παιχνιδια με αυτην την οπτικη γωνια [..]

Aρκεί να μη λέγονται tomb raider.

(έστω Lara Croft).

:P

Δημοσ.

συμφωνω με εναν που ειπε: "Δε κανουν κανα Next-Gen Legacy Of Kain" μιας και εχουν αφησει πολλα αναπαντητα ερωτηματα..

Το Tomb Raider ότι ηταν να προσφερει, το προσφερε.. για μενα τελειωσε στο 2, αντε κ λιγο στο 4.. τα υπολοιπα (μεχρι κ το Underworld) δε μου προσφεραν τα συναισθηματα που μου προσφεραν αυτα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...