Tsiringos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Dirt 3 FullscreenΓεια σας.Εχω το παρακατω προβλημα:Δηλαδη, το game δεν παιζει εντελως fullscreen αλλα εμφανιζονται και οι μπαρες (πανω και κατω)...Πως μπορω να το φτιαξω? Ευχαριστω εκ των προτερων!
stel106 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 εκανα εγκατασταση το dirt 3 παιζει κανονικα αλλα εχω προβλημα δεν μπορει να κανει autosave μπορει καποιος να με βοηθησει πως μπορω να το κανω?? και απο τα προηγουμενα Post που διαβασα για να κανω offline lογαριασμο στο windowslive δεν το βγαζει οπως το βιντεακι εμενα αλλα οπως το Msn εναν πινακα
stm00192 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 εκανα εγκατασταση το dirt 3 παιζει κανονικα αλλα εχω προβλημα δεν μπορει να κανει autosave μπορει καποιος να με βοηθησει πως μπορω να το κανω??και απο τα προηγουμενα Post που διαβασα για να κανω offline lογαριασμο στο windowslive δεν το βγαζει οπως το βιντεακι εμενα αλλα οπως το Msn εναν πινακα Να το αγορασεις γνήσιο
tstavrou Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Προσπαθώ να εγκαταστήσω το DIRT3 στο λαπτοπ HP g6-1170 και κολλάει στο 1/4 της εγκαταστασης.... Εντομεταξύ δε αφαιρείτε κιόλας... Έχετε καμμια ιδέα? Ευχαριστώ!
dominik94 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Προσπαθώ να εγκαταστήσω το DIRT3 στο λαπτοπ HP g6-1170 και κολλάει στο 1/4 της εγκαταστασης.... Εντομεταξύ δε αφαιρείτε κιόλας... Έχετε καμμια ιδέα? Ευχαριστώ! Μονο του ξεκολλαει μετα απο λιγο...θελει ενα δεκαλεπτο τουλαχιστον σε εκεινο το σημειο και μετα παει μια χαρα!
aliakas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 δεν νομίζω να τον βοήθησες μετά από τρεις μήνες
gavros10 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Ανακοινωσαν σημερα οτι βγαζουν μια νεα εκδοση η οποια θα εχει ολα τα dlc που εχουν βγει και λεγεται "Dirt 3 complete edition". Ειναι δωρεαν για ολους οσους εχουν το παιχνιδι και εμφανιζεται στο library ως ξεχωριστο παιχνιδι απο το dirt 3. Αυτο λογω συμβατοτητας. Προσθεσαν achievements, καρτες, τα dlc και αφαιρεσαν το gfwl. Αν δεν σας εμφανιζεται αμεσως καντε λιγη υπομονη, εχει επιβεβαιωθει, δεν ειναι πρωταπριλιατικο αστειο. Τα προηγουμενα save δεν δουλευουν http://steamcommunity.com/games/321040/announcements/detail/133195170799950347 Κατα πασα πιθανοτητα θα ανακοινωσουν το Dirt 4 συντομα
teo1966 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 σημερα το εβαλα και εγω το παιχνιδι μιας και το εδινε το rptr με 5000 points αλλα εχω ενα θεμα δεν παιζει fullscrean αλλα σε παραθυρο οπως και οτι εχω 2 controlers τα οποια δεν τα δεχετε ουσιαστικα μιας που δεν τα βγαζει να τα επιλεξω στις ρυθμησεις τι παιζει ακριβως ?
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 However if you own a boxed PC copy of DiRT 3 or have a Games For Window Live CD Key you can now activate that CD key on Steam. εμένα πάντως δεν ενεργοποιείται το κλειδί!
tonkpils Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Ανακοινωσαν σημερα οτι βγαζουν μια νεα εκδοση η οποια θα εχει ολα τα dlc που εχουν βγει και λεγεται "Dirt 3 complete edition". Ειναι δωρεαν για ολους οσους εχουν το παιχνιδι και εμφανιζεται στο library ως ξεχωριστο παιχνιδι απο το dirt 3. Αυτο λογω συμβατοτητας. Προσθεσαν achievements, καρτες, τα dlc και αφαιρεσαν το gfwl. Αν δεν σας εμφανιζεται αμεσως καντε λιγη υπομονη, εχει επιβεβαιωθει, δεν ειναι πρωταπριλιατικο αστειο. Τα προηγουμενα save δεν δουλευουν http://steamcommunity.com/games/321040/announcements/detail/133195170799950347 Κατα πασα πιθανοτητα θα ανακοινωσουν το Dirt 4 συντομα Αντε ρε τι μου λες? Μόλις το διάβασα, μπήκα αμέσως steam κ μου το πέταξε αμέσως ότι βρίσκεται ήδη στο library μου. Μάλιστα το παιχνίδι το είχα πάρει τζαμπέ. Το εδινε δώρο η Sapphire HD6870 που είχα αγοράσει, σε steam key. Ελπίζω το Dirt 4 να έχει πιο πολύ Rally, Rallycross κ πιο hardcore ενοείται. Χλωμό βέβαια αλλά... 1
JohnVani18 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Έχει κανένας θέμα με το παιχνίδι; Απο χθές με το που το τρέχω, στο 5λεπτο μου κρασάρει το PC. Δοκίμασα και τους 15.3 beta, ξαναπέρασα τους 14.12, τα ίδια.
gavros10 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Έχει κανένας θέμα με το παιχνίδι; Απο χθές με το που το τρέχω, στο 5λεπτο μου κρασάρει το PC. Δοκίμασα και τους 15.3 beta, ξαναπέρασα τους 14.12, τα ίδια. Το μονο θεμα που ειχα ηταν στον πρωτο αγωνα που για καποιο λογο παγωνε η οθονη και ειχε πολυ χαμηλα fps. Το αφησα, εκανα defrag τον δισκο, check το υπολοιπο pc και μετα ηταν ενταξει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα