BABTISTA Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΣ!ΠΗΡΑ ΝΤΕΡΤ 3 αυθεντικο ΕΚΑΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΟΦ ΛΙΝΕ,ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΝΕΟ ΠΑΤΣ,ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟ ΓΟΥΙΝΤΟΣ ΛΑΗΒ!ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν μπωρο να κανω σεηβ!κανει σιγκνιν με το λογαριασμο που εκανα αλλα τιποτα με το σεηβ!σκεφτωμαι να κανω φορματ!εχω παιξει 70 φορες την πρωτη πιστα για να δω αν το σωνει και ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!ΝΟΜΙΖΩ ΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΟΛΑ!ειμαι ετημος να σουταρω πισι και γκεημ απο τον τεταρτο!το γ@μ...ενο τσαμπα τα λεφτα!!!οποις βοηθησει θα του κανω αγαλμα!με συγχωρειτε για τα ορθογραφικα λογω βιασυνης!ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΑΛΕΒΕΤΕ!ΦΙΛΙΚΑ
stm00192 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΣ!ΠΗΡΑ ΝΤΕΡΤ 3 αυθεντικο ΕΚΑΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΟΦ ΛΙΝΕ' date='ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΝΕΟ ΠΑΤΣ,ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟ ΓΟΥΙΝΤΟΣ ΛΑΗΒ!ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν μπωρο να κανω σεηβ!κανει σιγκνιν με το λογαριασμο που εκανα αλλα τιποτα με το σεηβ!σκεφτωμαι να κανω φορματ!εχω παιξει 70 φορες την πρωτη πιστα για να δω αν το σωνει και ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!ΝΟΜΙΖΩ ΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΟΛΑ!ειμαι ετημος να σουταρω πισι και γκεημ απο τον τεταρτο!το γ@μ...ενο τσαμπα τα λεφτα!!!οποις βοηθησει θα του κανω αγαλμα!με συγχωρειτε για τα ορθογραφικα λογω βιασυνης!ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΑΛΕΒΕΤΕ!ΦΙΛΙΚΑ [/quote'] Αφου το πηρες αυθεντικο γτ δεν κανεις κανονικα online λογαριασμο για να μην εχεις κανενα προβλημα?
BABTISTA Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 εκανα και ον λαην αλλα συνεχιζει να μην κανει σεηβ το τιμημενο!τι αλλο μενει να κανω επιτελους?????????
BABTISTA Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 εκανα και ον λαην αλλα συνεχιζει να μην κανει σεηβ το τιμημενο!τι αλλο μενει να κανω επιτελους????????? Κανενας??????????/
BABTISTA Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση δοκιμασες? ναι 2 φορες!
DAZ Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Ρε μαγκες εχω προβλημα με το dirt παλι. Λοιπον ειχα το αρχικα το Dirt 3 το απλο και κατεβασα και το tungle with teknohelper και επεζα κανονικα...Μετα εγκατεστησα το Dirt 3 Complete για ενα μηνα ολα κανονικα μετα κολουσε και εβγαζε ενα μυνημα που ελεγε DIRT 3 EXECUTABLE HAS STOPPED WORKING εψαξα στο γουγλι αλλα δεν βρικα κατι τελος παντων μετα απο μια συζητηση που καναμε με ενα ρωσο(πως συνενοηθηκαμε ουτε εγω ξερω...)βρικαμε οτι εφταιγε η εκδοση του teknohelper το ..Και εδω ειναι το αποκορυφομα....Χθες λοιπον κανω φορματ του κανω εγκατασταση του Complete κατεβαζω και τα προγραματακια για online και εκει που πεζω μαζι με αλλους μετα απο λιγο σταματα να δουλευει χωρις κανενα μυνημα αυτο παρατηρισα οτι το κανει και στο single player. Τι φταιει ρε παιδια....
vasillis17 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΣ!ΠΗΡΑ ΝΤΕΡΤ 3 αυθεντικο ΕΚΑΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΟΦ ΛΙΝΕ,ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΝΕΟ ΠΑΤΣ,ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟ ΓΟΥΙΝΤΟΣ ΛΑΗΒ!ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν μπωρο να κανω σεηβ!κανει σιγκνιν με το λογαριασμο που εκανα αλλα τιποτα με το σεηβ!σκεφτωμαι να κανω φορματ!εχω παιξει 70 φορες την πρωτη πιστα για να δω αν το σωνει και ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!ΝΟΜΙΖΩ ΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΟΛΑ!ειμαι ετημος να σουταρω πισι και γκεημ απο τον τεταρτο!το γ@μ...ενο τσαμπα τα λεφτα!!!οποις βοηθησει θα του κανω αγαλμα!με συγχωρειτε για τα ορθογραφικα λογω βιασυνης!ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΑΛΕΒΕΤΕ!ΦΙΛΙΚΑ κανει μονο σε αγγλικα windows save δοκιμασε να το τρξεισ ως διαχειριστης αλλιως πηγενε και αλλαξε την ονομασια σου και γραψτο στα αγγληκα και εμενα ετσι εκανε και σε φιλο που εχει αγγληκα windows εκανε κανονικα !
vasillis17 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Φιλε δε το πολυκαταλαβα μια για καντο πιο λιανα... κανε δεξι κλικ στο εικονιδιο του παιχνιδιου και πατα εκτελεση ως διαχειριστης αν παλι δεν κανει τιποτα πινακασ ελενχου και διμιουργεια λογαρισμου χριστι καινουργια και π.χ βασιλης το κανεις( basilis)ετσι πιστευω θα κανει save! φιλος που εχει αγγλικα windows 7 64 bit εκανε αμεσως save χωρις να πειραξει τιποτα ! εχω προσωπικα το εχω κανει σε αλλο παιχνιδι και δουλεψε ! καντο και δεν εχεις να χασεις κατι !
DAZ Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Grrrr Το dirt μου μεσα :mad: φτιαχνειτο ενα προβλημα και εμφανιζεται αλλο... Λοιπον τωρα μου βγαζει παλιDIRT 3 EXECUTABLE HAS STOPPED WORKING εχω δοκιμασε ολες τις εκδοσεις teknogods αλλα τιποτα κανεις ρε παιδια να προτεινει κατι???
xreokopia Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Ναι, σου προτεινω να δοκιμασεις μια αλλη κοπια.
DAZ Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Τι ειναι αυτο.>.Καποιος αλλος να προτεινει κατι αλλο... Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2012 από DAZ
savatage2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 "Πρόβλημα" με Dirt 3Την πρώτη φορά το έβαλα έπαιξα λίγο και μετά το έβγαλα. Βασικά πάτησα ένα πλήκτρο στο πληκτρολόγιο που ανοίγει το Outlook και βγήκε στα windows. Από τότε όταν το ανοίγω παίζει το παιχνίδι άλλα το παίζει σε παράθυρο.Πως μπορώ να το κάνω πάλι full screen???Τελικά έγινε με το ALT+ENTER.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα