Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Τα γραφικα που βλεπετε στις παραπανω εικονες θα τα ειχαμε δει ΗΔΗ απο το dirt 2 αν δεν ηταν οι κ@λοκονσολες.
rafail1994 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Τα γραφικα που βλεπετε στις παραπανω εικονες θα τα ειχαμε δει ΗΔΗ απο το dirt 2 αν δεν ηταν οι κ@λοκονσολες. σχεδόν όλα τα παιχνίδια βγαίνουν πρώτα στης κ@λοκονσολες και μετά στα pc αυτο φταιει
activex Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Τα γραφικα που βλεπετε στις παραπανω εικονες θα τα ειχαμε δει ΗΔΗ απο το dirt 2 αν δεν ηταν οι κ@λοκονσολες. Ή αν δεν τεμπέλιαζαν οι devs ώστε να έφτιαχναν διαφορετικές εκδώσεις, άξιες για τα pc δεδομένα. Αλλά μετά μπλέκουμε και με το μειωμένο εμπορικό κέρδος, συνδυαστικά με τον μεγαλύτερο χρόνο ανάπτυξης. Βάλε μέσα και τη σχετικά αυξημένη πειρατεία στο χώρο και μπλα μπλα...από που να το πιάσεις και που να το αφήσεις. Εδώ η ίδια η ΕΑ σου λέει ότι κρατάει πχ τις Pc εκδώσεις του fifa ποιο πίσω, ώστε να μη χάσουν οι πωλήσεις των κονσολών. Δηλαδή παίζει να είχαμε dx11 κονσόλες και αυτοί να κρατούσαν με την ίδια λογική την pc έκδοση σε επίπεδο dx9...
privateer Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Τα γραφικα που βλεπετε στις παραπανω εικονες θα τα ειχαμε δει ΗΔΗ απο το dirt 2 αν δεν ηταν οι κ@λοκονσολες. τα bullshots θες να πεις και οχι δεν θα ειχαμε τετοια γραφικα
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 τα bullshots θες να πειςκαι οχι δεν θα ειχαμε τετοια γραφικα Oh,ναι κανονικα και με το νομο.
liopyr Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Μπορεί και να είχαμε. Μετά όμως θα άρχιζε η γκρίνια "κι εγώ που δεν έχω κάρτα γραφικών των 500€ πώς θα το παίξω, δε σκέφτονται καθόλου τον φτωχό και τίμιο γκέιμερ"; Ότι και να κάνουν δε την γλυτώνουν, και κακά τα ψέμματα, τουλάχιστον η codemasters ανέκαθεν δίνει πολύ καλό γραφικό αποτέλεσμα στα PC για να της χρεώσει κάποιος τέτοια κατηγορία. Εκτός και αν υπάρχει game του είδους με καλύτερα γραφικά και δε το έχω πάρει χαμπάρι.
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Αμα δεν ειχε καρτα των 500Ε δεν θα επαιζε με max details Απλα τα πραγματα.Οτι πληρωνεις παιρνεις.Οχι οπως τωρα που με μια καρτα των 200Ε βλεπεις οτι βλεπει ο αλλος με μια καρτα των 500Ε απλα εχουν διαφορα στα FPS......
liopyr Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Ναι, όπως το αγαπημένο σου παιχνίδι, που έπρεπε να περάσουν 2 χρόνια για να το παίξουν οι high end κάρτες γραφικών με ("εργοστασιακά") max details, αποδεκτή ανάλυση και playable framerate.
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Ναι αλλα βλεπεις PC graphics......Επισης η Crytek ΕΙΧΕ πει απο την αρχη οτι τα max details ειναι για μελλοντικα συστηματα και οχι δεν ειναι το αγαπημενο μου παιχνιδι lol
liopyr Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Εκτός από το να τα βλέπω, θέλω και να τα παίζω όμως. Αλλιώς την βρίσκω και με τα "screenshots" παρά πίσω.
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Εαν θες Eye candy pay the price......
koulouri Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 οι developers σε τι pc τα τρεχουν και τα παιζουν ολα high με full AA κλπ κλπ κλπ Εγω με i7-920 , 5870 , 6GB ram DDR3 δε μπορω να βαλω ΑΑ..
koulouri Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 για το μιλουσα αλλα την ιδια απορια θα εχω και για το 3.. Sent from my iPhone using Insomnia.app
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα