hackerW32 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 πατα λιγο φρενο πριν το donut, παρε σωστη κλισι, και γκαζοσε το. πρεπει να πηγενεις το τιμονι δεξια αριστερα για να εισαι σε σωστη πορεια. και σου προτινω να περνεις το evo x η το subaru θα φτιαξω βιντεακι με gameplay .. και εγω δικσολευομουνα στην αρχη.. για να πετιχω το πρωτο spin στο βιντεο απο πανω, το εκανα πανω απο 7-8 φορες..
giorgos147 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Παιδιά το έχω αγοράσει αυθεντικό αλλά κάθε φορά μου ζητάει το dvd για να τρέξει και όπως καταλαβαίνετε είναι κουραστικό. Όσοι το έχετε αυθεντικό πώς παίζετε? Ίσως η μόνη λύση που μπορώ να σκεφτώ, εφόσον το έχεις αυθεντικό, κατέβασε ένα no-cd Crack και αντικατέστησε το κανονικό .exe του.
hackerW32 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 οοολε εστισα ενα pc για ενα φιλο, η καρτα γραφικων ειχε ενα κουπονι για δωρεαν dirt3!! ολλλεεεεε
hackerW32 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 οχι κοντα επεσες, την 6850 του εβαλα, και μολις κατεβικε! nice το πρωτο μου game το οπιο δεν ειναι σπασμενο
stm00192 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 οχι κοντα επεσες, την 6850 του εβαλα, και μολις κατεβικε! nice το πρωτο μου game το οπιο δεν ειναι σπασμενο Καλα η καρτα ηταν του φιλου σου και εσυ του πηρες το παιχνιδι δικο σου??
krinos21 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Λοιπον παιδια, το προβλημα που εχω ειναι λιγο ελεος.Εγκατεστησα το dirt3 και επαιξα κανονικα το παιχνιδι.Ισως ομως αλλαξε καποια ρυθμιση γιατι τωρα που πηγα να ξανα παιξω το παιχνιδι δεν ανοιγει σε full screen.Ανοιγει σαν να παιζω πασιεντζα σε ενα παραθυρο...Πως μπορω να το κανω ξανα full screen, δεν το βρισκω πουθενα.
ditsikts Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Στα μενου του παιχνιδιού ψάξε για fullscreen επιλογή ή αν έχει launcher και να το ρυθμίσεις από 'κει
krinos21 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Ενταξει αυτο με το alt+enter δεν το ηξερα.. δουλεψε thanks.Εψαχνα επιλογη για full screen και δεν υπηρχε!
SpirosLouis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Καλησπέρα σας, Με την παραλαβή της κάρτας γραφικών μου μου δώσανε και τον κωδικό για να το κατεβάσω από το steam δωρεάν, Τα έκανα όλα σωστά και στο τέλος δίνοντας μου το κωδικό για να τον εισάγω όταν με ρωτήσει, πατώντας play δεν ανοίγει τίποτα. Κάνει ότι πάει να φορτώσει αλλά τίποτα. Έκανα και επανεκκίνηση τον υπολογιστή μου αλλά και πάλι τίποτα. Έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να γίνετε; Ευχαριστώ πολύ.
Giorgos09 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δε θα ελεγα οτι ειναι πολυ καλη περιγραφη του προβληματος αλλα δεν χρησιμοποιω steam.
driftingcris Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δεν γινετε να το σβησεις και να το ξανακατευασεις? Δεν εχω steam για να ξερω αν γινετε...
Dark_Prince Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Καλησπέρα σας, Με την παραλαβή της κάρτας γραφικών μου μου δώσανε και τον κωδικό για να το κατεβάσω από το steam δωρεάν, Τα έκανα όλα σωστά και στο τέλος δίνοντας μου το κωδικό για να τον εισάγω όταν με ρωτήσει, πατώντας play δεν ανοίγει τίποτα. Κάνει ότι πάει να φορτώσει αλλά τίποτα. Έκανα και επανεκκίνηση τον υπολογιστή μου αλλά και πάλι τίποτα. Έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να γίνετε; Ευχαριστώ πολύ. Και εγώ χτές είχα το ίδιο πρόβλημά. Πήρα τον κωδικό από την 6850 που πήρα πρόσφατα. Η λύση για μένα ήταν να το ξανακάνω install (μέσα απο το steam properties του παιχνιδιού, στην καρτέλα Local files και μετά verify integrity και όταν τελείωσε αυτό άρχισε το reinstall μόνο του. Το steam μου έκανε πολλά περιέργα.). Από ότι είδα και σε άλλα φόρουμ είναι κλασικό πρόβλημα αυτό. To Games for windows sign in κάνει το πρόβλημα από τι κατάλαβα, που γίνεται install μέσω του παιχνιδιού. Παντός άλλη λύση που πρότειναν στα φόρουμ ήταν να απενεργοποιήσεις το anti-virus σου. Good luck. edit: ξένο φόρουμ
SpirosLouis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Ξαφνικά άρχισε να παίζει :SSSSSSSSSSS Διέγραψα ένα παλιοπρόγραμμα ήχου που είχε περάσει το steam και επίσης έβαλα και έβγαλα το games for windows.(το έκανα εγκατάσταση και απεγκατάσταση) Δουλεύει! Τι να πω ούτε αυτοί δεν ξέρουνε τι έχουνε κάνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα