010011101011001100110101 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 τα κομματια ραλλυ ειναι φυσικα το καλυτερο μερος του παιχνιδιου και παντα με ευχαριστουν. τα αγροτικα κτλ τα ανεχομουν και στο 2.. ΑΛΛΑ DRIFT? γτπ αυτα τα σημεια πραγματικα με κουραζουν απιστευτα καθως σιχαινομαι το drift γενικα σαν ιδεα , θα με διασκεδαζε περισσοτερο να οδηγουσα λεωφορειο και να προσπαθω να μην τρακαρω τελικα καλα κανω και δεν παιζω πολλα παιχνιδια με αυτοκινητα , γιατι θα μου αναψουν τα λαμπακια Συγνωμμη που επεμβαινω,αλλα δεν αντεξα!Αυτο ειναι βλασφημία!Για πιο λογο snobάρεις ετσι το drift?!
Heatspreader Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Ε... Γιατί έχει συνηθίσει να τρέχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι... ...
koulouri Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Γιατι απλα ρε παιδια το drift δεν ανοικει στο παγκοσμιο πρωταθλημα ραλι.. Με αυτην την λογικη ας βαζαν και 2-3 πιστες σε style flat-out και σε mario cart.. αφου ετσι κι αλλιως με αμαξια ειναι και αυτα!
hackerW32 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 ναι και αμα ειχε μονο ραλι , παλι κάποιοι θα λεγανε οτι ειναι μονοτονο και βαρετο.. εγω π.χ. ουτε το προηγούμενο δεν ηταν αποκλειστικά ραλι, ουτε αυτο θα ειναι, ουτε το επομενο! υπαρχουν αλλα games αμα θελετε raly
kanesaxo Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 τα κομματια ραλλυ ειναι φυσικα το καλυτερο μερος του παιχνιδιου και παντα με ευχαριστουν. τα αγροτικα κτλ τα ανεχομουν και στο 2.. ΑΛΛΑ DRIFT? γτπ αυτα τα σημεια πραγματικα με κουραζουν απιστευτα καθως σιχαινομαι το drift γενικα σαν ιδεα , θα με διασκεδαζε περισσοτερο να οδηγουσα λεωφορειο και να προσπαθω να μην τρακαρω τελικα καλα κανω και δεν παιζω πολλα παιχνιδια με αυτοκινητα , γιατι θα μου αναψουν τα λαμπακια Κι εγώ γι αυτό το παράτησα.Φαντάσου ελέω ντριφτ δε μπορώ να το προχωρησω. Εχω πήξει μ'αυτη τη τζυμκανα και εκνευρίζομαι... Καταραμένε κουλέ κεν μπλοκ.
ioannnou Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Ερωτημα αν ξερει κανεις: Μπορεις με τορεντοκοπια να δεις ή και να μπεις στους online πινακες και να στειλεις και στο ΥοuTube, ή θες οπωσδηποτε original κοπια?
hackerW32 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 οχι, πρεπει να εχει original.. δοκιμασε να κανεις record με το fraps, πρεπει να εχει δυνατο cpu ομος για να μην κολαει οταν κανεις record
qsis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Συγνωμμη που επεμβαινω,αλλα δεν αντεξα!Αυτο ειναι βλασφημία!Για πιο λογο snobάρεις ετσι το drift?! πολυ απλα γιατι δε μου αρεσει και γιατι δεν κολλαει πουθενα στο παιχνιδι βλασφημια θα ηταν αν μιλουσαμε για καποιο αξιοσεβαστο σπορ , αλλα δε θυμαμαι κατι τετοιο για το συγκεκριμενο (εκτος αν μιλαμε για ιαπωνες που ειναι παραξενοι γενικως) οι ντριφταδες ειναι οδηγοι επιδειξεων και το παιχνιδι εχει να κανει με αγωνες, δηλαδη καμια σχεση και μου κανει "καπως" (και αυτο θα μπορουσες να πεις βλασφημια) να μπαινουν τετοια πραγματα σε ενα παιχνιδι που φερει το ονομα του mcrae, ok μας τα ζαλισαν και στο 2 με το ken block , αλλα συγκρατηθηκαν και κρατηθηκε καποιο επιπεδο Ε... Γιατί έχει συνηθίσει να τρέχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι... ... οχι, εχω συνηθισει την f1 οπου παμε παντα με γραμμες Κι εγώ γι αυτό το παράτησα.Φαντάσου ελέω ντριφτ δε μπορώ να το προχωρησω. Εχω πήξει μ'αυτη τη τζυμκανα και εκνευρίζομαι... Καταραμένε κουλέ κεν μπλοκ. παλι καλα που συμφωνουμε καπου (αν και ανηκω στο μπλοκ των κουλων γερμανοφιλων ) ναι και αμα ειχε μονο ραλι , παλι κάποιοι θα λεγανε οτι ειναι μονοτονο και βαρετο.. εγω π.χ. ουτε το προηγούμενο δεν ηταν αποκλειστικά ραλι, ουτε αυτο θα ειναι, ουτε το επομενο! υπαρχουν αλλα games αμα θελετε raly σωστο κι αυτο αλλα οπως λεω και παραπανω βρισκω ενδιαφεροντες τους αγωνες (εστω κι αν δεν περιοριζονται αυστηρα μονο σε rally) σε ενα τετοιο παιχνιδι και οχι τις "επιδειξεις" εδω προσπαθησαν να τα βαλουν ολα μαζι και αν συνεχισουν τον αχταρμα λογικο ειναι σε καποιους να κακοφανει , δεν εχουμε ολοι τα ιδια γουστα στη τελικη και ειδικα στην οδηγηση δεν γινεται (συνηθως) να αρεσουν ολα αυτα τα πραγματα μαζι στο ιδιο ατομο
spanovaggelis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 οχι, πρεπει να εχει original.. δοκιμασε να κανεις record με το fraps, πρεπει να εχει δυνατο cpu ομος για να μην κολαει οταν κανεις record Το να κανεις ο ιδιος record ειναι ευκολο, το θεμα ειναι να σε ανεβαζει αυτοματα στους πινακες του και να βλεπουν ολοι το ονομα σου στα επισημα charts.
kostas_tech Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 'Εχω το DiRT 3 και εχω κανει offline account. Ομως, δεν μπορω να κανω save το profile. Ξερετε τι μπορει να φταιει? Εχω και ακομα ενα προβλημα. Το παιχνιδι δεν τρεχει σε fullscreen mode αλλα σαν ενα απλο παραθυρο, σαν του mozilla. Tι μπορω να κανω για να τρεχει σε fullscreen?
trelos3 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 'Εχω το DiRT 3 και εχω κανει offline account. Ομως, δεν μπορω να κανω save το profile. Ξερετε τι μπορει να φταιει? Εχω και ακομα ενα προβλημα. Το παιχνιδι δεν τρεχει σε fullscreen mode αλλα σαν ενα απλο παραθυρο, σαν του mozilla. Tι μπορω να κανω για να τρεχει σε fullscreen? πατας alt+tab για ν μεγιστοποιησεις
spanovaggelis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Αν καποιος κανει format και σωσει μονο το φακελο με τα saves(που βρισκεται στα Win 7?) ειναι ok?
trelos3 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Αν καποιος κανει format και σωσει μονο το φακελο με τα saves(που βρισκεται στα Win 7?) ειναι ok? εγω αυτο εκανα δουλεψε τωρα κατευχην
agelosLX Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Παιδιά το έχω αγοράσει αυθεντικό αλλά κάθε φορά μου ζητάει το dvd για να τρέξει και όπως καταλαβαίνετε είναι κουραστικό. Όσοι το έχετε αυθεντικό πώς παίζετε?
spanovaggelis Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Ετσι ειναι τα αυθεντικα, πρεπει να το βαζεις καθε φορα... Ρε παιδια, αυτο το donut και το spin τα πετυχαινετε? Για δωστε κανα tip γιατι ειδικα το donut με δυσκολευει αφανταστα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα